bowdots


Sitter just nu och fixar med mina halloweenkläder. Har precis gjort klart två rosetter som jag ska sy dit på knästrumporna! Apropå rosetter så funderar jag nästan på att kanske börja med min lilla rosettkollektion igen... Fast bara nästan. Får fortfarande mail om folk som vill köpa och det känns så jobbigt att säga nej. Men vi får se hur det blir med det! Jag menar... Kenza bar dom ju faktiskt bland annat... HEHE! Ascool. Eller inte... Men iallafallllll!
Dags att hoppa in i duschen så man blir lite freeeesh. Eller kanske inte, det är ju faktiskt halloween? Haha, åh så roligt...

Vad jag ska vara ser ni förresten en liten sneakpeak av i högra nedersta hörnet! Vad tror ni? ;) Inte så jättesvårt att gissa kanske.

Någon undrade hur jag redigerade bilderna nedanför och det blir himla krångligt att förklara om man inte är insatt i photoshop. Och är man insatt i photoshop så borde man veta. Kort förklaring -> Kopiera över en bild på en (i mitt fall) stjärnhimmel och lägg den som ett annat lager ovanpå den bilden som är huvudbilden. Minska ganska mycket på opacityn och ändra blending till en som du tycker passar bäst. KLART.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0