NELLY HIGH HEELS PARTYLördagen den 29 januari kommer Nelly High Heels Turnén till Satin i Örebro! Jag och ett par andra bloggerskor ska vara värdinnor för denna kväll och ser fram emot en underbar afton tillsammans med andra skogalna gäster!

Vet du vad kärleken till ett par höga klackar innebär? Kom och mingla i en skön miljö, omgärdad av vår vernissage fylld med Nellys vackra skor, samtidigt som vi bjuder på svalkande drinkar. Du är i gott sällskap med andra partysugna shoe-lovers. Är du en av eventets 99 första lyckliga tjejer, så får du även välja ut ett par skor från vernissagen som sedan skickas hem till dig på posten. De första 150 gästerna får även en välfylld goodiebag med exklusiva produkter från turnéns sponsorer – ännu en anledning att komma i god tid! Telia som är kampanjens huvudsponsor, kommer även att anordna speciella tävlingar under varje event där en gäst i varje stad vinner en helt ny iPhone 4 och fem tjejer vinner extra skor! 

Detta vill man ju inte missa, ses där!

 


Kommentarer
Postat av: Madde

Är det någon åldersgräns?

2011-01-22 @ 20:44:08
Postat av: Lisa

-

-

Madde: Jag tror att det är 20 men Satin brukar inte vara så jättenoga med åldersgränser så bara man är över 18 brukar det gå :) kan inte lova något dock om man är under 20.

-

-

2011-01-22 @ 21:31:30
URL: http://lioa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0