oh god, i'm so bloody blonde sometimes!

Yay mitt smyckesträd kom igååååår! Tillsammans med en söt liten plånbok och ett lipbalm med citrondoft/smak.
Har hängt dit lite nya armband men har tagit bättre bilder som jag lägger upp imorgon.
Trosorna fick följa med när jag handlade lite på mellandagsrean. ÄLSKAR UNDERKLÄDEEER. Finns så finaaaaaaaaaaa. 

Smyckesträdet, plånboken och lipbalmet är från http://www.bluebox.se/ och är typ världens bästa sida om man vill hitta en rolig/bra present bl.a. SJUKT BRA.
Nu ska jag göra klart sminket inför ikväll. Vill köra nåt jag inte brukar göra.. Får se hur det blir whoho.

GOTT NYTT ÅR FINASTE BÄSTASTE LÄSARE.
Pöss.

Alex Smycken

Fick dessa fina smycken av Alexandra förra veckan. Jättekreativ tjej och hennes blogg är full av massor av fina olika smycken som hon också säljer på sin blogg http://alex.blogg.se/. Hon säljer även sin version av de populära korsringarna. Invigde armbandet redan på juldagen men det får åka på ikväll på nyårsafton också. Är sjukt taggad och har haft min klänning klar sen snart 3 månader tillbaka haha.
Den här dagen har börjat väldigt bra hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Puss M. Nu: frukost!

bilden är inte ett montage. vadå ser det ut som det?

Whää, håller på att fixa massa bilder. Lovar.
Gott nytt år sålänge!

Jag och Elvira ute på vinterpromenad:
Kallt utan jacka o så men tur att vi hade halsduk och mössa iallafall. Där har ni min pälsmössa förresten som jag sa nån gång att jag skulle visa. Så himla mysig och har fin färg och ser inte heller ut som alla andras som är från H&M whoho. HÄRRRRÅ, klockan är kvart i 5. Godmorgon kanske blir bättre. Så går det med långa telefonsamtal mitt i natten.

christmas tree




Den här lillskiten ska snart få ett syskooooon! Ska bli jätteroligt att få bli moster igen. Undrar bara när ungen ploppar ut från syster min... Och det där lät ju inte alls konstigt.

För övrigt så är viran här. Älskar reaktionerna när folk ser mitt rum nu. Förut var det mer typ "... och här ser det ut som vanligt..." men nu är det "OJ!!! men oj!!! det är ju faktiskt fint och rent nu?! trodde jag aldrig". Ska gå upp rätt tidigt imorgon för att följa med och kolla på när hon påbörjar sin femte tatuering! Spännande. Sen tänkte jag försöka kriga i mellandagsrean med Jessica.. Får se hur länge jag står ut, det är inte riktigt min grej det där. Klickar hellre hem från ze intehhrneet istället. MEN, nu: sova.


lingerie


Köpte två sånna här lyktor på Chilli, fättttt


Måste bara säga att jag verkligen gillar Gina Tricots underklädesavdelning. Har spetstrosorna i typ alla färger nu, jättesöta och sitter hur bra som helst. Billigt och fint.

Har redan råkat stöka till lite i mitt rum förresten, blir till o städa lite nu, igen. Blä.


24DEC







Såg ut såhär på julafton. Inte speciellt julig men vad gör det! Blev bjuden på utgång senare av Mats och Petter och det var faktiskt riktigt roligt! Men eftersom att man blir bjuden så går det lätt utför ganska snabbt... Hahah, party. Har kört tredagars nu så känner att jag måste ta det lite lugnt ett tag. I lördags var jag med bästa tjejerna och bytte julklappar innan vi drog iväg till Frimis, så himla roligt att ha alla samlade. Händer inte så ofta. Ooooch så igår hade Martin hejdåfest. Mm. Jag kanske flyttar till Norge snart förresten. Ba så ni vettttttttttttttttttttttttttt.

Älskar skorna på bilden ovan förresten! Partyklackar whihoo! Nuuuså ska jag göra lite chips och dip, så himla sugeeeen! Ikväll blire mat och bowling med murris. Shit va jag babblar, blir alltid såhär. hej.


PEPPARKAKSHUS







3 timmar tog det mig att sätta ihop och garnera pepparkakshuset! Jag som hade planerat att baka massa annat julgodis också men det hann jag ju inte före Kalle Anka... Haha.

Hoppas ni hade en fin jul! Har massa bilder från min julafton jag tänkte uppdatera med men det får bli senare. Har fått jättefina smycken också av en jätteduktig tjej som ni ska få se.

Nu blire lite mellandagsreashopping med några grabbar, seeee yaaaa


C. Aguilera





Fick den här parfymen av mamma häromdan, försenad födelsedagspresent tror jag? Har haft den förut men den har tagit slut så det är hur bra som helst med en ny! Luktar loveliii. Ingen slår Jessica Simpsons Fancy dockkkk...

Klockan är snart 04 igen. Yay. Jag städar på julafton. Kul. Menmen jag är en sistaminuten-människa och det är så det är helt enkelt. Har lite kvar o göra så ska fixa lite nu och sen sova! JULAFTON HEYHEY


last saturday













Förade ju i lägenheten och efter det vart det Satin. Mysigaste stämningen (på en krog?? haha) och jag och Elvira fick varsin mugg med glögg igen av snälla glöggvakten. Ska aldrig mer ha på mig min ring med taggar dock då 'alla' tyckte det va skitkul att slå på den? Vart helt blodig av alla andras blod, vafan, haha. Helt öm i handen dagen efter och hade råkat få till ett sår av den jag också. Jävla ring! Nemen det var en bra kväll faktiskt, riktigt mysig.

Nu har vi nyss klätt granen och jag ska försöka städa klart mitt rum! Åt på Rosalis förut med Martieboooy så jag typ stinker curry, yaay... Om ni ville veta alltså... HEH HEJ


mystofflor



Dom är ju så himla fula så dom blir söta! Bara glida runt o mysa i hemma liksom. Hur varmt och bäst som helst. Inga frusna fötter för mig i vinter, whiho! Inte inomhus iallafall...

Har städat i flera, flera, fleeeeeeeeeeera timmar nu. Klockan är snart 04 och jag är helt slut. Mitt rum är fortfarande jättestökigt dock, har bara städat där det inte syns (typ i lådor och sånt) yay... Smarrrttt. Får köra på som tusan imorrn istället för nu måste jag sova innan jag däckar.


komsikomsi



Fick ju en personlig rabatt från Asos på 10£ så passade på att använda den när jag beställde kloarmbandet och dubbelringarna. Vart nästan gratis eftersom att frakten var på 0:- också! Hur bra som helst. Benarmbandet har jag spanat lite på men inte haft några pengar till, tills idag, men då var det slut! Mailade Cocoo och hon hade ett  kvar i lager så jag fick tag i det sista. Phewwww. Vad hade jag gjort utan det där armbandet liksom... Förmodligen DÖTT! ... Whoopaaahhhh.... HEH. Det var inte lika billigt precis (glömde utnyttja min samarbetesrabatt, så typiskt) men men, det är nog värt ändå, får se när det kommer fram. GALET snyggt iallafall.

Tömörröw mina vänner ska jag hänga lite med Kalle, gå på möte, köpa biljett till juldagen på Frimis och kolla efter de sista julklapparna på stan. NU: äta, städa HÄY.


student '10

Wooopaah! Såhär i juletider så drömmer jag mig faktiskt tillbaka lite till studenten. Vi hade verkligen världens finaste väder, det bästa man kunde önska sig. Världens bästa dag fast samtidigt var man ju så himla ledsen för o "lämna" alla kompisar. Visst har man kontakt med dom flesta men en del har ju bara försvunnit? Alla som fortfarande går i gymnasiet, ta vara på tiden ni har kvar!





Min fina studentklänning har en superstor rosett där fram och är från dELiAs.com samt omsydd till ballongmodell istället för att vara så vid.

Var på Marieberg igår och skulle handla julklappar men kom hem med ett par tofflor och två ljuslyktor till mig själv istället. Duktig jag är... Ska visa lite senare!


tazzles





Kommer sakna den här lägenheteeeeeen! Flyttar hem igen imorgon. Låter som att jag har bott här hur länge som helst, bara två veckor liksom haha men ändååååå. Åhhhh.
Men nu ska jag välja ut kläder inför kvällen! Har löshåret på ikväll, det är inte varje dag! Satin heyhey

elviras ta2s



Rosetter, Hulken, Wolverine (det nyaste tillskottet) och så är Captain America där bak på nederarmen också. Hon passar så jävla bra i allihopp. Alla Marvelhjältar är gjorda av Daniel Gardebrandt på Outernational här i Örebro. SNYGGA VA?

seg

Är superseg idag och känner mig inte helt kry så orkar faktiskt inte uppdatera mer idag. Slänger in en liten tutorial hur jag klipper mina linnen här sålänge eftersom att det är många som undrat! puz


answers #2



Postat av: olivia
när jag hör Michael B. Trethov - Motorsågsmazurka då kan jag inte låta bli att röra min rumpa.
Vilken låt är enligt dig helt omöjlig att INTE dansa till?
Sv: VILKET SAMMANTRÄFFANDE! för mig med! på andra plats blire nog willow - whip my hair. AWESOME DUDE. (ser fram emot juldagsmyset)

Postat av: Elin
När du hade rött hår, färgade du själv eller hos frisör?
Om du färgade själv, vilken färg använde du?
Sv: färgade själv med den här färgen :)

Postat av: Sanna
Vart kommer "tightsen" ifrån som du har på dig i första bilden i inlägget "fina dagar"? :)
Sv: BikBok
Postat av: emma
vart har du löpt det vita linnet i inlägget Över det här? :)
Sv: VILA

Postat av: Rossi
Vart köper du dina kläder? Isåfall har du tips på någon bra onlinebutik?
och förresten, du är skitsnygg.
Sv: alltså... jag har ingen speciell butik där jag köper alla mina kläder. jag kollar väl runt som alla andra i alla de vanliga butikerna och köper det jag gillar liksom. det finns många bra onlinebutiker, är inte bäst inom det ämnet precis men de vanliga som typ asos och nelly funkar ju alltid att kolla på. eller forever21? TACK!

Postat av: Matilda
Var har du köpt strumpbyxorna och linnet i inlägget ovanför?
Sv: Hahaha, har redan svarat men ah, Bikbok och VILA

Postat av: Anonym
Vilka bloggar läser du förrutom några storbloggar?:)
Hur är det att bo i Örebro? Nämn några saker som är typiskt för din stad och typiskt folket därifrån!:)
Vilket ord eller uttryck använder du dig mest utav?
Går du i skola o vad läser du isåfall?
Har du något jobb? Och har du någon pojkvän?:)
Tack för en skööön blogg!!:D
Sv: kollar in i ganska många olika faktiskt men efever.blogg.se och majatanna.blogg.se gillar jag!
örebro är inte för litet och inte för stort, lagom med ett bra utbud av butiker och om man vill kolla runt i en större stad har man stockholm 2 timmar bort! typiskt örebroare är väl den gnälliga dialekten antar jag...
Haha. Jag är en sån som säger "typ, liksom, ba" ungefär hela tiden... och "MEHH!"
Hoppade precis av universitetet så är arbetslös nu. Gick digital mediedesign.
Ingen pojkvän nu inte! tacktacktack själv!! :D

Postat av: Anonym
Hur ont gjorde det att tattuera sig under bröstet? om du skulle jämföra med nånting :)
Sv: alltsååå, när man tatuerar sig så tänker man hur jääävla ont det gör, men sen efter några dagar glömmer man bort smärtan. det gör väldigt ont när nålen är på skinnet över revbenen faktiskt men man står ut! har ju bara en liten text liksom så det var ingen fara.

Postat av: SARA
var har du köpt linnet du har på dig på bilden? :)
Sv: poppisfråga den här va alltså, den är från VILA

Postat av: Fani
Tycker du borde skriva vart du köpt varje sak du har på dig. Heheh stalker. Iaf det vita spetslinnet. Snygg tjej för övrigt!
Sv: Det tycker inte jag! haha. blir för mycket modebloggigt vilket jag inte gillar. vill inte bli en blogghora fullt ut haha :D

Postat av: Naaaan
Vart har du köpt dina AA strumpor? :D Dom är sjukt snygga :3
Sv: mina AA-strumpor är köpta på AA? haha.

Postat av: Julia ~
som så många andra är nyfikna på, vad lyssnar du på musik? Vem inspireras du av? Om du skulle kategoriserat dig själv, vart hade du hamnat?
Sv: jag är allätare! kan lyssna på vaaaaaaaad som helst, enstaka låtar liksom som jag tycker är sköna bara haha. inspiration får jag från typ allting? vet liksom inte vad jag ska svara där egentligen. kategorisera inom klädstil eller hur menar du?

Postat av: linnea
Vad läser du på universitetet?
Sv: Har hoppat av men jag läste digital mediedesign

Postat av: sofia :)
var har du köpt den där tröjan ? :)
vilken är din favorit affär ? ;)
hur gammal är du ? :o
var det du som kom på det där "money can't buy happiness..." i din header? tycker iaf att den är sjukt cool ;)
Sv: Freshlinnet är från Cubus
gillar JC och Bikbok lite mer än de andra vanliga kedjorna
19 åååår, står på framsidan av blogg.se haha
det var någon som hade skrivit det fast med "shoes" istället för clothes i sin blogg nån gång så jag körde en cc och tog det från henne! ooops

Postat av: Malin
vart har du köpt den fina vita klänningen/tunikan/linnet som finns med i inlägget under? :)
Sv: hahaha skrattar varje gång den här frågan kommer, den är från VILA

Postat av: evelina
vart har du köpt den feta kapsylringen?
Sv: Kapsylring? va? har jag en sån?

Postat av: Linnea
vad står texten för du har tatuerat under bröstet?
Sv: Ex Animo betyder Från Hjärtat. den sitter ju på vänster sida vid hjärtat mitt så... ja :D

Postat av: malin
hur lång är du och hur mycket väger du?
Sv: 1.66m, 52kg

Postat av: Anonym
sjukt snygga bilder,kläder,ringar m.m har du några bra tips på online butiker på nätet?? ;)
Sv: åh tack! njeee, inga som typ alla vet om redan.


answers #1



Postat av: Natalie ! <3
Vilka länder har du varit i ? :)
Sv: Spanien, Grekland, Lettland, Estland, Finland, Cypern och Frankrike

Postat av: Julle
1. Vart köper du alla dina kläder? Säg några bra sidor på nätet! (:
2. Vilka är dina 5 absoluta favorit artister?
3. Vad drömmer du om att jobba med?
4. Bloggar din polare Elvira?
5. Vart hittar du alla snygga ringar?
And btw, skönt att hitta en cool brud med en cool blogg! Keep it up!
cHEERS
Kram!
Sv: 1. Alla kläder? Överallt typ! De vanliga kedjorna samt lite på Nelly, Asos osv.. Svårt att räkna upp alla butiker man någonsin köpt något i liksom. 2. Är allätare. Svårt att säga favoriter. 3. På något stort modeföretag kanske? Eller för någon stor tidning. 4. Ja! efever.blogg.se 5. Öööööverallt! Mest på JC tror jag. Dom har verkligen ryckt upp sig på smyckesfronten. TACK!

Postat av: Emma
Hur mycket handlar Smink/kläder i månaden :)?
Hur gammal var du första gången du drack/rökte ?
Riktigt bra blogg!
Sv: Väldigt olika. Förut var det runt 2000 i månaden kanske, nu är det mycket mindre eftersom att jag inte får bidrag längre. Första gången jag drack alkohol var i 9an, första gången jag rökte kommer jag inte ihåg faktiskt. Är ingen rökare iallafall och har aldrig varit. Tack!

Postat av: Anonym
1. din favorit affärer?
2. hur har du råd med allt? jobb? tips?
Läst din blogg sen du skaffade den. keep it up, du är grym!
Sv: 1. gillar bikbok och jc lite mer än de andra vanliga kedjorna. 2. har nyligen hoppat av universitetet så då fick jag ju bidrag. nu kommer det dock bli lite knapert... :)

Postat av: benjamin
har du haft nån pojkvän? har du en nu? om inte, vill du gifta dig med mig? (en dejt iallafall?)
Sv: hahaha, ja ett förhållande på ett halvår och ett som höll i typ.. 2 veckor? haha. nej, har ingen för tillfället så maila mig så ska vi se va vi kan fixa ;)

Postat av: Johan
Vad lyssnar du på för slags musik?
Vilket/vilka fotbollslag håller du på?
Sv: är allätare.. tråkigt va haha. Gillar att kolla på fotboll och så men håller inte på nåt speciellt lag faktiskt! Inom sverige så är det ju ÖSK såklart haha.

Postat av: Dixi Wonderland
Du hade ju rött hår innan du blev blond. Jag ska nu gå från svart till blond. Hur många blekningar fick du göra och blev håret jätte slitet på dig, tacksam för tips ;D
Sv: Jag blekte mitt hår varje dag 5 dagar i rad. Inte att rekommendera men jag stod inte ut med oranget hår som jag fick då. Mitt hår är hur slitet som helst men har spenderat 270:- på en liten jävla hårinpackning nu så får se om det repar sig! Lycka till förresten!

Postat av: Josefin
Din sexuella läggning?
Har du några djur?
Beskriv dig själv med 3 ord? :)
Sv: Hetero. Nej. Trevlig, noggrann, fotointresserad.

Postat av: boba
hur lång är du ^^
Sv: 1.66

Postat av: sara
heeeeeeeeej! :D du har ett par vita knähöga strumpor med röda ränder, var har du köpt dom? :D
Sv: njaaa, dom är mer mörkrosa! dom är från American Apparel

Postat av: Anonym
Har du hårförlängning? och hur har du klippt ditt hår? det är så snyggt!
Sv: På bilden under har jag löshår som jag satt dit med clips bara. Mitt hår är bara uppklippt. Tack!

Postat av: bella
Jag tycker din röda hårfärg var grymt snygg! jag själv är rödhårig men får inte till det som din färg, vilken färg använde du dig utav? :)
Sv: Taaack! Jag färgade mörkt först, sen la jag i en djupröd färg från schwarzkopf :)

Postat av: Evelina
vill bara ge dig en komplimang för ditt sjukt fina hår :)
Sv: åh tack!

Postat av: LINKÖPINGSSTOLTHET | | ELINN
vad kostade det att åka till paris?
hur mycket pengar hade du med dig dit? :)
jag är glad för svar på min blogg i kommentarsfälltet också då jag inte sitter så mycket vid datan numera :)
hoppas att allt är super med dig.
ha en fortsatt toppen kväll!
Sv: flyg 570:- hotell och transfer 730:-. tog med mig 4000:-. tar väl ca 5 sek att kolla det här svaret när du väl är inne på datorn så chansar på att du gör det ändå :) Ha en bra kväll du också!

Postat av: Elin
Vart köpte du dina snygga leopard kilklackar?
Sv: Har två par men du menar nog dom som är från Åkes skor här i Örebro :)

Postat av: Diana
1. Vart är ringen med taggar köpt någonstans? :)
2. Vad har du för dig nu för tiden? Skola? Jobb?
Sv: 1. JC. 2. Hoppade precis av skolan så jag är arbetslös. tänkte testa på oslo :)

Postat av: Anonym
hur har du råd med alla kläder du köper?
har du något jobb?
Sv: fick bidrag förut. nej det har jag inte.

Postat av: Anonym
hej! har du varit i london? i såfall, kan du tipsa om bra kläd och smycke affärer som inte finns i sverige? ^^
Sv: nope det har jag inte!

Postat av: Emma
Vart har du köpt det vita linnet i inlägget under och över frågestundsinlägget?? =) suuupersöött!
Sv: Ja visst är det! Det är från VILA

Postat av: Matilda
Läste de första inläggen i din förra blogg. Haha,:o mycket text där. Gillar du fortfarande Danny??!
Sv: hahaha vaaa varför har du gjort det för hahaha. Det var ju 5 år sen! Har växt upp lite sen dess.. Då var jag ju en liten Idol-nörd (yess jag erkänner), nu är det lite annorlunda haha. har absolut inget emot honom dock men gillar honom inte heller.

Postat av: Paula
Hej! Var köper du dina höga strumpor med ränder? Mina kommer ifrån American Aparell, tänkte om du visste något annat? Och vad köper du helst för armband? Har du löshår? Kramar
Sv: De flesta är från AA men har även köpt ett par på sweet poison och ett par är från Core.. Lite blandat det där! Gillar väl mest armband med nitar eller liknande faktiskt, eller afrikansk-inspirerade armband. På bilden nedan har jag löshår men använder det sällan.

Alla tröjor jag köpte i Pariiiiiiiiiiiiiis


new

Hade helt glömt bort att jag köpt dessa ringar för nån vecka sen! "Hitta" dom i en påse när jag skulle hämta grejer hemma haha...





Nu: bussen mot universitetet.
När jag kommer hem så avslutar jag frågestunden. TJING.

fina dagar

Bild från i lördags när vi skulle se Johnossi på Frimis! Snyggsnygga vänner man har va?


Och så en bild från luciamyset igår. Vi spelade sällskapsspel och här håller vi på att göra en uppgift som var "kropp mot kropp". Hahah. Lite fail att jag har samma linne men wth. Har en... öh.. LITEN maska på strumpbyxorna också...


Imorgon ska Elvira (t.h. på översta bilden) fortsätta på sin wolverinetatuering så ska följa med som stöd en liten stund innan jag ska fara iväg till skolan en stund och prata om en sak.

Nu: bad med tända ljus. whaaaaaaa... kommer somna. hej.

BRING 'EM

Eftersom att ni är många nya som kollar in här så kör vi en frågestund! Har kommit in massa frågor till många inlägg om vart jag har köpt grejer osv och om andra saker så ställ dom här så svarar jag senare!

STOOOOOOOOOOOOOOOPP
!

SPIKES



Lite nya smycken och ett linne jag inte visat än. Älskar halsbandet med "taggarna".

Har tagit en liten paus från luciamyset atm. Rebecca och Malin är i affären och handlar lite mer grejer och jag, Helene och Elvira kikar lite på Svenska Hollywoodfruar så länge. Som så många andra kan jag inte låta bli att älska Maria Montazami jag också hahaha. Underbar människa. Apropå Maria så har jag och Elvira tazzles (eller tofsar som man säger på svenska) på gardinerna i köket! Måste nästan ta kort haha.

Men nu: SÄLLSKAPSSPEL!

"S som i Cesar"
"Hellre mindre och bättre än bättre och sämre"
- Maria Montazami

bianco

Sitter och lyssnar på julradion tillsammans med Elvira. Gillar den här morgonen; det är lucia, är med min bästa kompis, luciamys med fint folk ikväll väntas, ska snart hem till mor och hälsa på en liten stund och har dessutom fått en fin liten luciapresent som veckans blogg! Kul!

För övrigt så brukar jag ha riktigt svårt för vinterskor. Hittar aldrig några jag skulle tänka mig ha på mig så det har alltid slutat i alla år att jag fått gå i mina sneakers och frysa i vinterkylan. MEN det här året har jag äntligen hittat ett par jag faktiskt tycker är söta! Känns underbart haha. Dom liknar uggs men ser inte lika "båtiga" ut. (Är jag konstig som tycker uggs ser ut som att man går med uppochnedvända båtar på fötterna?). De har lågt skaft också vilket jag gillar muchoo. Katterna ska alltid vara med överallt så...



Skönt att kunna gå ut och fortfarande ha tårna kvar när man kommer hem igen.

Någon frågade om jag inte kunde skaffa bloglovin så man kan lägga till mig där, men ALLA bloggar finns ju där, även om man inte registrerat sig men här är länken så blir det lättare:

bloglovin


Alltid trevligt med nya läsare! Welcomewelcomeeeee

moustaaassschh

Snickrade ihop en ring för någon dag sen. Var ett halsband från början men tyckte det skulle passa mer på fingret liksom, såå... lite lim och så var det klart! Synd att det är hål där på sidorna men det tänker man inte på. Köpte ett till som får vara kvar som halsband också yaay.




][peacock][

Hahah kul att ni har värsta förväntningarna nurå eller? På tatueringen alltså. Wellwell, here it is:

Den är lite bläckig och väldigt... nygjord där, så sen när skorporna ramlar av (ewww) så blir det inte sådär skarpa linjer. Har alltid gillat påfågelfjädrar faktiskt, iallafall ända sen jag satt i pappas källare och band fiskeflugor med dessa fjädrar! Tog faktiskt med mig en riktig fjäder till tatueringsstudion så han kunde använda den till skissen.

johnossi

Hur nöjd över tatueringen vart jag då? SÅHÄR NÖJD:



.. Jag tillochmed tummar upp med mig själv liksom. Har bild på datorn och allting men väntar lite med att lägga upp den... HEH.

Idag ska jag och Elvira se Johnossi på Frimis! Jättekul verkligen. Men vi ska dit lite tidigare också för att välkomna hem en gammal klasskompis som har varit nere i Skåne och varit målvakt i Malmö FF. Dom vann ju så det är väl det vi ska fira också. Skulle bjudas på tårta och grejer så det kan bli riktigt roligt, särskilt med Johnossispelningen efteråt. Wheho!

Börjar nästan bli van vid delalägenhetmedenkompis-livet nu. Kommer sakna det när det är slut om en vecka haha. Mys med katterna också. Feodor (här nedan) är typ huuur social som helst. Floppy cat liksom, jättesöt!





Johnossi – Mavericks
Johnossi – Roscoe
Johnossi – 18 Karat Gold

closeups

Lite närbilder på smågrejerna från Paris. Inga torra läppar den här vintern iallafall! Det bästa är att alla verkligen luktar som varje sort till punkt och pricka. Hur bra som helst! Inte muffins-lipbalmet dock. Ja, muffins. Vägrar säga cupcake. Kppkjjjk. Uäh...








Nya ormringen matchar bra ihop med örhänget jag fick av fina Olivia för nån månad sen!






Har inte testat eyelinern än dock men tror inte den är speciellt bra faktiskt... Värt att pröva dock!

Kan för övrigt inte somna. Och kan dessutom aldrig hålla hemligheter som rör mig för mig själv. Tatuerar mig ju imorgon. Kl. 12.00. Nu vet ni. Är taggad och nervös atst. Hejdå.

bildregn #3/PARIS

Hahaha, ser ut som ett litet barn men bjuder på den!



Ännu en sån där karusell. Så himla fint med Eiffeltornet i bakgrunden.


Utsikten från halva tornet. Malin frågade i kassan "Is the top closed?", Kassörskan: "Yes Yes! :D". Alltså... Fransmän/kvinnor kan ju för tusan ingen engelska... Den var ju inte alls stängd. Men mitten räckte faktiskt gott och väl! Helt sjukt vackert.




Lite kvällsmat! Mummmms.


Röker inte men kunde inte låta bli att köpa rosa cigg haha. Så himla söta! Ett litet rosa Eiffeltorn var jag tvungen att köpa med från souvenirbutiken också. Göllligt.


Är helt kär i mina strumporrrrrr!

Var som sagt på Marieberg idag. Vart en väldigt icke-lisig topp, ett halsband, en ring och en julklapp till mamma som fick följa med hem. Vill vara klar med julklapparna nu så jag kan sitta en stund och bara slå in alla paket. Det är ju det roligaste som finns! Älskar att slå in paket, haha. Spenderar typ mer på omslaget än innehållet på en julklapp... Eller inte, men nästan! Snart i dagarna tatuerar jag mig förresten. Är en aning nervös faktiskt... Whaa... Men det stället jag ska göra på nu skulle inte göra alls lika ont som den jag har på revbenen så det känns skönt iallafall.

bildregn #2/PARIS












Satt och åt lite på en restaturang när den här hunden kom, haha. Lite av restaurangens maskot eller nåt då han vandrade runt där och gjorde lite som han ville.


Sånna här karuseller fanns det ganska många av i Paris! Dom är så himla fina tycker jag. Lite sagolika typ...?








Turister... Pfff...



Next up blir bilder från Eiffeltornet!

Blev INGEN julklapp handlad igår, inte ens något till mig själv heller. Gör ett nytt försök idag på Marieberg! HEY.

bildregn #1/PARIS


Åkte taxi i nästan 2h för att komma till hotellet från flygplatsen och tog den här bilden på vägen. 'Prickarna' kommer ifrån ett köpcentrum vi åkte förbi som glittrade.


Utsikten från rumsfönstret.


Hade målat lite Parisigt nagellack. Taggad tjej.


Gick och åt på Buffalo Grill (nån fransk restaurangkedja tror jag). Verkligen INTE det bästa stället. Gå inte dit om ni ska till Frankrike! Man får minimalt med mat som knappt är kryddad men som ändå kostar skjortan.


Lite vin sådär på första kvällen.


Mina fina strumpor från Monki.


Fina Malin


Åka tunnelbanaaaa


New Look


Starbucks




Glad tjej med några påsar iallafall!

Kommer mera dododoo... Men nu ska jag handla julklappar med Martin. HEY.

nytt från paris











Vart som sagt inte så jättemycket eftersom att vi bara hann med ett köpcenter samt ville hinna med eiffeltornet också men det som vart köpt gillar jag muchomucho! Allt som allt vart det lipsmackers och ett par andra lipbalms, nagellack, 2 halsband, 4 ringar, två t-shirtar, en långärmad, en kofta, ett par skinnshorts med låg midja och som är lite mjukare än de jag har med hög midja, ett par kilklackar (med glittrig klack! PARTY), strumpbyxor, lösögonfransar/eyeliner och en svart pälsmössa som inte är med på bilden. Bättre bilder kommer snart om ni vill se! Ska försöka blanda lite med de andra bilderna vi tog där nere. Eiffeltornet var sjukt mäktigt!

YAY BARA TEXT

Whooopa! Dammar av lite här med ett mini-inlägg. Råkade ut för hackning i tisdags så kunde inte logga in någonstans, inte på facebook, inte på NÅGON av mina emails och det kanske inte låter som en stor grej men det var verkligen något av det värsta jag varit med om. Att någon annan har kontroll över mina mail och kan kolla vad som helst, och göra vad som helst med dem... Personen som hackade ändrade mitt namn på facebook och andra grejer och att gå runt hela dagarna och inte veta vad personen gjorde med mina konton var sjukt jobbigt. Kunde ju inte återställa lösenordet heller eftersom att det blir skickat till mailen och det hade jag ju också förlorat. Bästa, bästa Martin hjälpte mig iallafall att ta tillbaka mina emails så vi mailade Facebook osv och lyckades ta tillbaka det kontot också men det var en lång procedur liksom... Därför jag varit så oaktiv här. Vågar inte logga in på något på min dator än ifall de skulle få tag på alla lösenord igen så därför kan jag bara blogga genom andra datorer än så länge.

Jag och Elvira ska bo i en lägenhet nära centrum i två veckor från och med imorgon så då har jag tillgång till o blogga till ett litet tag framöver iallafall, då kommer alla Parisbilder upp också! :) Så hoppas ni inte är arga eller nåt haha. Dumt att jag skriver så egentligen för det är ju min personliga blogg där jag skriver när jag kan och vill men jag älskar ju mina läsare så måste ju ändå berätta för er liksommmmmmm.

Har även bokat tatueringstid... Ska bli sååå spännande!


RSS 2.0