molly&sune



är hundvakt åt denna lilla söta vissa dagar. så himla go!

är ju som sagt kattvakt också, åt sune. hahah, en katt med världens personlighet.




hahah mattias tog upp sin katt bara för o kolla hur det gick och... ah. haha, sally fräste som tusan medan sune bara låg där o typ fatta ingenting. hahah helt störd.

yaay ett inlägg bara om DJUUUR. KUL VAA :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDD


stockholmpics

åt burrito

testade awesome jessica simpson skor

fick gratis biljetter av jennifer och vibbe till hovet för o kolla på taylor och kristen som är med i twilight. en kul grej tyckte vi då.

såhär roligt hade vi. blev att gå ut innan det ens var slut haha... men kodjo var rolig iallafall :DDD

fick iallafall träffa vibbe och jennifer så det var värt!

redigerar ju bilder på min stationära sen för över dom till min bärbara och på den här datorn ser det ut som att jag har världens kortaste ögonbryn? hahah wtf. weird.

åka bort från hovet mot medis istället

där vi satte oss på snaps och hade det trevligt

puss fina jessica, ily

SÅ TRÅKIGT NÄR DET INTE KOMMER NÅGRA KOMMENTARER. hahah, jag känner mig så bortskämd. brukar sällan kommentera andras bloggar men förväntar mig till fullo att folk ska kommentera min. det är bara inte min grej att kommentera runt massa bara för att tigga kommentarer tillbaka (som vissa andra gör... haha..................). men aja :D tråkigt är det iallafall, men inget tvång här inte. blir inte lika mycket uppdatering då dock då det inte blir lika roligt att posta ett nytt inlägg. hah, yeh, krav.

HEIRÅ


adidas

sitter här och knaprar på en superäcklig nutrilett-bar.  står att det är choklad o grejer men det smakar typ... mjöligt bara. euuu. aja, vart lite längre uppehåll än till tisdag men nu på sommaren har man ju så fullt upp! imorgon är det midsommar så det blir nog troligtvis ingen uppdatering då heller då jag drar och firar i frövi med massa folk.

men! jag var ju i stockholm. spelade in musikvideo och grejer. well, jag hoppas att det blir bra, jag var bara med i en scen då jag och en till tjej kastade in pengar i en kakelugn. hahh. helt svart-sminkade över hela kroppen med vattenfast smink.......... JIPPI! stod och skubbade med YES hela natten typ men har fortfarande kvar färg i armhålorna, haha mumma. typ såhär såg jag ut när jag kom hem till jessica -

och då hade jag ändå tagit bort typ 98% !!! hah. fräscha bilder, vet. men ibland får man ju bjuda på sig själlllv.

musikvideon är med artisten That Dude's Prince och kommer lanseras om ca 3 veckor. har dock ingen aning om vad låten heter... hah. men men, det visar sig väl.

jag och jessica gick ju lite på stan innan jag skulle dit. DET FÖRSTA JAG SA VAR - "Jessica, vi ska BARA gå in på stadium."
såhär blev det:
mh... jag har ju typ nå fel eller nåt.
men jag utökade min adidas-samling med 3 färger till så nu ser den ut såhär:
VISST ÄR DET VACKERT? saknar en gul dock. och alla andra färger som finns... heheeeeeee.

lite annat av det nya:
sån där bandeugrej från lindex

nuxe guldolja. retro ju, det är gamla flaskan :D

trashat linne från cheapmonday/weekday

ett par till knästrumpor och en present till mamma (en stickad tröja från mq) fick även följa med. NU SKA JAG INTE HANDLA NÅT FÖRRÄN PARIS. sådetså... för det brukar jag ju hålla...

men nu ska jag ta och sova för imorrn kommer jessicaj tidigt. (ja, 12 är tidigt.........................). ciao.


sune

jag tar ju hand om en liten katt på 8 månader just nu och ska göra det i 2 månader. eller ja, liten är han faktiskt inte, haha, han är jättestor! världens goaste. lilla sune.



the bag... mmmmh







omg.
idag har jag petat på en ÄKTA LV-väska. jasna har en sån. kändes coolt. ungefär som en vanlig väska. VILKET DET INTE ÄR. tycker det är ascoolt. mhm! fick inte med mig så mycket hem, 2 tubtoppar (en vit och en rosa) och ett par solglasögon, inge värt o visa. mysig dag har det varit även om jag fick bihålsinflammation och feber och var tvungen att gå hem tidigare än tänkt. vårdcentralen imorgon och sen ska jag vara hundvakt! peace


new new new







ah, det är mycket grejer så bara o fråga om ni vill veta vart nånting speciellt kommer från :] älskar de vita linnena med beatles och aerosmith. skitsnygg rygg, får visa nån dag. nu ska jag ha köpstopp tills jag och min fina jessica reser till london i lite mer än en vecka! det ni! så jävla bra. läääängtaaaar.


posargörvi, somfan

viktig dokumentation: louise sitter på min fot för hon är riktig ginger och inte jag. så var vi tvugna o sätta oss på mattan som va röd. ginger-mattan. mh. så vare! såattteeee, pose-bilder ftw.

ska ta mig i kragen o visa det jag handlat på senaste ocksååååå, KUL VA. måste använda stationära då dock och den låter som en väldigt högljudd dammsugare. suger (<- hahahaha). aja, får snart photoshop på den här datorn om det går som jag vill så... AH.

herrrrrrå /fake-ginger


studentbilder


studenten var en av världens bästa dagar.
för er som undrar så köpte jag klänningen från Therez bloppis för ca ett år sen. ursprungligen är den från dELiAs.

ska komma igång med bloggningen nu! lovar. har handlat massssssssssa grejs som jag ska visa. och ja, jag säger handla. HAHA. hatar ordet SHOPPA. usch. aja. 8 nya nagellack idag. herregud. menmen. visar senare/imorgon. nu ska jag göra mig iordning!


fyfan va jag är bra


åh vilken bra student jag hade! DET VAR LIVETS BÄSTA DAG!!!!!!!!!!!!!! champagnefrukost hemma hos mig, sen vidare mot avslutning på Örebro slott, vad ska man säga, min klass, finaste Huldran, hördes utan tvekan verkligen mest... såklart. taggade som fan och så springer vi ut där och eftersom att det finns en klass på min skola som heter Lisa så var det jävligt svårt att hitta min skylt eftersom att det stod Lisa på typ alla skyltar kändes det som. hahahah, wellwell, mat o grejer hemma sen vidare till frimis där det var PACKAT med studenter. tappade bort alla hela tiden men hahah. ja. jag hade så jävla roligt. blir helt sentimental så nu ska jag sluta skriva. kommer mer bilder imorgon eller när jag har tid, det är mycket nu. hela studentdagen skulle förresten verkligen inte ha varit så bra som den va om vi inte haft sån himla tur med vädret. DET VAR PERFEKT. jag tror jag aldrig har varit så tacksam över något förut. men vem ska man säga tack till liksom? hah. aja. finfina presenter fick jag också, men nu - sova. en shopping-dag med elvira imorgon och senare blire o träffa martin. ciao!


IDAG TAR JAG STUDENTEN

YES!
typ därför jag inte hunnit blogga nånting de senaste dagarna. har haft fullt upp med att vara med och fixa allting. igår till exempel fixade vi flaket. jag fick äran att skriva typ alla våra skyltar så det var jätte roligt verkligen. klockan är 05:46 och jag har redan varit uppe i en timme. vädret är underbart och jag älskar livet. börjar nästan gråta nu redan. jag som inte brukar göra det för sånna här saker? ohoho. hjälp alltså. idag - medvetslös, imorgon - arbetslös. haha nerå. riktigt så kul ska jag inte ha ikväll. LAGOM ÄR BÄST!

lite pics från när jag hälsade på elvira och lilla lajka i centralparken:




sötaste. båda två. heh.

såatteeeeeeeeeee, nu ska jag börja fixa. champagnefrukost hos mig äre ju! herregud vad gillar det här. även om mina ben är fulla av myggbett och att jag är helt bränd på axlarna så ska det här fanimig bli en så jävla bra dag
nu kör vi


RSS 2.0