lumene natural code


nya nagellack och ny bikini (79:- per del, galet billigt!)

göteborg i torsdags (missade blogawards grejen, men wth), beach party på frimis igår, och ikväll skulle jag egentligen ha åkt till frövi men det lutar åt myskväll istället :) puss på m.


claw


asballt örhänge från cocoo 195:-
köpte en jättefin bikini och 4 nya wuuuunderbara nagellack igår också. visar lite senare.

har varit lite off de senaste dagarna, men ni vet ju hur det är med mig, det blir så ibland. som en berg-och dalbana.... apropå det så ska vi media 3or till liseberg imorgon! WHOHO! jävlar vad jag ska åka saker. eller ne. inte den där nyaste kanske som är som stora soffor... MEN ALLA ANDRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... åhåhåhåååå, borde lägga mig snart så jag kommer upp imorgon. nu - dusch.


runaway with my sooo...ap.

gårdagen i frövi såg ut såhär:


jag har en ny tröja! från mq. b-b-b-bäst.



och här skulle jag tydligen skriva att jag vill vara ginger som louise! haha puss.

ikväll blire biobiobiobiobio. prince of persia för o vara exakt. EXALTERAT! whoho. hoppas ni haft en fin helg.


will you talk (if i listen)



en liten del av förra helgen sammanfattat i ett litet videoklipp! vi är så fina jag och jessica, mhm!


BALEN2010


här typ - "oj, nu trampade du i världens hundbajs"

hehe.. kul.

hahahah, HAPPI







sexybitchesellervarå






huray! många bilder äre. det är ju inte ens alla liksom. men a. några är ju oskarpa o sådär men w/e :D
TACK DAVID FÖR ATT DU VAR EN SÅ BRA KAVALJER! supeeerb.
jag hade verkligen jättekul. kanske inte på självaste balen, men efteråt på strömpis var det underbart! har inga bilder därifrån dock men kan avslöja att jag hade klänning :O OHMY! första gången ever jag haft det ute tror jag. alltså på krogen eller liknande. ja alltså man bytte ju om från balklänningen till en annan lite mindre och smidigare grej. haha. eller vi gjorde det iaf. men men! nu ska jag gå till sängs.

FINA BALKAMRATER - tack för att ni är så jeeeevvvvla bra. många pussar till er alla.


gårdagen



hahahah lolli på den här bilden<3

det blev lite parkmys innan vi drog till satin igår. måste säga att david gjorde ett asbra jobb faktiskt! go go go! nu ska jag duscha och börja göra mig iordning inför BALEN. herregud, den är redan idag. NU KÖR VI! och ni är söta som är så tappra och kommenterar även fast jag är så himla dålig på att svara tillbaka. hoppas ni får en fin kväll, det ska jag ha!


projektarbete

va ska man säga, det här är ju för awesome. tror det nästan blev bättre än väntat? vadå undrar ni? kanske? ja det undrar jag med? vadå? vem? i don't knowwww faktiskt! och det känns ju så jävla bra :D hahaha, awesome. skönt att ha en egen blogg och kunna skriva vad man vill. it's legen... waaaait fooor it..... DARY! såatteee! 

ikväll ska vi nog till satin och vara support för min käre vän david som ska vara dj där! så himla roligt att han ska spela där faktiskt. fast det blir inge dricka o så, vi har ju bal imorgon, sen efterfest, och dååå jävlar! haha. jag är nästan lite nervös! min klänning hänger här helt redo och jag och david har lyckats bra med färgmatchningen så det blir nog skitbra :D som david sa: "Definitionen av fabulousitet är du & jag på onsdag!" haha. YAY!
dock måste man väl byta kläder till kvällen sen? lite svårt o dansa runt i balklänningen liksom... köpte halsband och örhängen idag som jag ska ha till. det är sjukt hur mycket pengar jag, mamma, pappa och lars har lagt ner på den här balen alltså. vissa är hur ointresserade som helst och ska inte ens gå, men jag och mina tjejer går all in! en klänning för 4600 sammanlagt bara MÅSTE bli rätt. hahah. kommer inte våga röra mig i den knappt... o så den summan plus alla andra utgifter liksom.... sick! snacka om att jag har höga förväntningar liksom... haha, wheooooo

btw, mitt projektarbete är inlämnat nu och jag vill därmed visa bilder på några av mina linnen/t-shirtar som jag tryckt mina tryck på :DD





peooow! gillar den med lady gaga och den sista mest. vilken tycker ni blev bäst?
det är förresten jasna som är min fina modell på bilderna. en underbar person!

nu blire till o göra sig iordning för en tripp på stan med martiiie. ska kolla in elviras tavlor på hennes skolas utställning också, tar nog med mig kameran också, CIAOOOI!


Thats it, i am going to start eating healthier. Ooooooo.... cake.

"känslokall: en person som inte (gärna) visar känslor, ibland även hänsynslös; ibland gäller begränsningen endast "positiva" känslor, och då kan adjektivet också medföra att personen är elak och hjärtlös"

"egoistisk: någon som främst beaktar sina egna behov och villkor; som främst ser till att han/hon själv mår bra, ibland även på bekostnad av andras välmående; någon som (tydligt) gynnar sig själv hellre än andra"

bara två små utdrag från wictionary som jag tyckte passa in. hahah. dagens ord. kanske något man skulle börja med steg för steg.

en bra dag i övrigt:

min awesome tröja med transformers-tryck. like.

jag och jessica blev bjudna på fika och gick ner en våning

där kalle visade oss sina leksaker som han hade lagt i en enda stor hög mitt på golvet... väldigt uppskattat av fia. not. haha

haha pose

kladdkaka på fias namnsdag yay

jag och jessiclutt tyckte det var skitkul att komma ner i likadana tröjor, haha. vi är så roliggggaa.

sally

sötistassar :]

klappade nån annan katt

hahahaha foten i skuggan <3

minfinasöta



mina naglar är epiccccc, ja visst erom!

nu är det dags att krypa till kojs dock. plugga det sista imorgon o så säga hejdå till jessica som ska åka hem :( en awesome vecka väntar dock! yay!

hoppas alla mår bra och slipper falska personer o så. kom ihåg - life's better when you decide not to care ;) haha


Sometimes vocabulary runs through my head


just såhär kan det få vara ett tag. för nu har jag klarat mig över den där lilla gränsen. som jag nämnde i rubriken nedan. skönt men random. jag behövde verkligen den här kvällen. jag hade så himla, himla, HIMLA kul. första gången jag tagit två tequila på en kväll tror jag.... INTERESTING! ... hah, blev strumporna på idag också. var ett tag sen faktiskt, har saknat dommmmmm. såatteee... men jag tänkte såhär - jag borde egentligen utse vinnaren i cocoo-tävlingen här o nu men jag gör faktiskt det imorgon när jag vaknar. jag är en sucker för smicker men jag måste bedöma rättvist och jag tror jag vet HUR jag ska bedöma faktiskt. det blir nog bra. ska inte vara barnvakt imorgon ändå så jag kommer få sova ut imorgon vilket ägerrrrrrrrrrrrrrrr.

nu ska jag sova i min nybäddade säng. den är awesome. min säng är bäst. heuujj.


studentklänning

nån som undrar över rubriken? ehm, ja alltså om man kollar bakom retardet där på bilderna så ser man den. I LOVE IT. alltså den är gammal o så, har haft den länge. men mamma sydde om den så nu är den så FIN. i'm readdddyyy. (har lärt mig kolla i kors btw, var ju tvungen o ha med det här i min blogg där jag dokumenterar mitt oerhört spännande liv)
hämtade ut min balklänning idag ocksååå, den är bjuuuutiful. mr david har köpt matchande fluga, skjorta och sån där näsduk också så det kommer fan bli riktigt bra! om 8 dagar smäller det! måste för tusan hitta nån snyggt halsband o ha till. OCH ÖRHÄNGEN. herregud. pengar skulle jag vilja se mer av. ska vara barnvakt på fredag så det blir awesome. har ett jobb på G också i sommar. hoppas verkligen att jag får det för det skulle verkligen vara gulddddddd.
imorrn blire skola och så lite senare satin för o kolla på bad karma och generalerna (?) som spelar där. typ nå lokalband sådär tror jag? aja blir nog bra.

GLÖM INTE TÄVLINGEN! jisses. ni är lame på o tävla. jag kan väl lika gärna behålla armbandet själv då, i don't mind! HEH. nerå.... elleeeeeeeeeeeeer? ne men för tusan, nu ska jag sova, är helt slut. någon annan än jag och david som firade negerbollens dag idag förresten? YUMMM. den dagen gillar vi. hej.


wheho, tung

hahah shit vad jag inte orkar med vissa människor som klagar på en sak sen gör så själv? wtf, dubbelmoral så det skriker om det och fyfan vad äckligt det är. men sen finns det faktiskt söta människor. som den personen på stan idag som kom fram helt random och säger att "jag har tung stil". hahah. tung. det är väl positivt eller? hänger knappt med i alla uttryck och grejer nu för tiden. börjar känna mig gammal som vägrar säga LOL och sånna där andra pinsamma saker. säger bara så för o skämta ibland kanske, KUL TJEJ ÄR JAG! såatteeeee...

min helg var riktigt rolig förresten. ut på fredan och så värd kväll med vattenpipa, mat, vin och film på lördagen för o sedan gå hem ända från varberga hem till mig med trevligt sällskap. jobb på söndan som biljettförsäljare för ösk, rätt kul fast ändå inte. bästa var ju han som ville att jag skulle skriva mitt nummer på biljetten, hahah. ruuuuuuuuliiigt. rosa solglasögon forever.

jag köpte nya skor förra veckan förresten! dom är så himla sööööta. första jag gjorde var dock att förstöra den högra -.- den där buckliga har jag "råkat" gjort med plattången när jag skulle platta ner snöret :( haha. aja, ingen märker förhoppningsvis.



sådär! time to sova.
hei

AJUSSTE!!! tights - kotyr.se, och resten är väl inge viktigt? haha, sånt man kan få tag på överallt. jaja, okej. NUSÅ - HEIDO!

eh ajusste igen - glöm inte TÄVLINGEN där du kan vinna ett superfräscht armband från cocoo.se!
allt du behöver göra är att kommentera det
HÄR inlägget med varför du borde vinna armbandet.
jag utser en vinnare redan onsdag den 12/5 och det är väldigt få som tävlar så go for it!

_____________________________

Allvarligt talat
jag har gjort mitt bästa.
Gjort som du vill
Och jag är trött på att bli anklagad
tagit den luften när du behagar.
Du vet inte vad du har,
men om jag drar
får du se vad du inte har kvar.


gårdagens



ohohoooo, det här är så hemskt, vill egentligen inte göra en sån här... modeblogg-thingie men det har varit önskemål så................ vem vet, jag kanske fortsätter. heh, heh.

svart lång tubtopp, carlings
höga midjeshorts, gina t
bälte, mq
armband, fått av jessica
+ örhängen och ring men det kom inte med! heh

såatteeee... awkwaaaard... prove me i'm wrong nurååååå-åå


new


har ett sånt där hjärta på en nagel nu, GUUUULLIGT, nu - frimis. HEI.


everywhere i go imma have my own theme music


åkte ända bort till landet igår för o umgås med viranpiran. mysigaste äre! massa chips, dipp, choklad, cola och förhäxad. awesooooome! repris snart jatackkk.


valborg

jag har världens finaste vän. elvira heter hon och är såhär snygg! kolla hennes awesome hulken tatuering på armen och avundas! huhu. i love her.


jag och min blivande man! tänkte bara säga det. så ni inte håller på o stöter på honom liksom :o redan paxaaaaaad.

senare blev det grillning med tjejerna. här sitter jag och farmor olivia! hahahahh

sen vart alla pepp på krogen så vi drog till strömpis!

längesen jag hade så roligt faktiskt och jag kan nog säkert säga att det var den bästa valborgen jag någonsin haft :')


RSS 2.0