coming up



ÅH hade det så himla bra i Paris!!!!! Älskar den staden! Har massor med bilder som ska in på redigering men har inte så mycket tid till övers för det just nu. Ska försöka hinna det imorgon annars blir det på onsdag. Shoppade inte så jättemycket men lite mer än ett par tusenlappar gick åt iallafall. Vi hann ju bara med ett köpcenter där nere eftersom att vi ville hinna upp i Eiffeltornet också men det räckte mer än väl faktiskt, skönt att ha pengar till övers nu inför julen.

Bilder kommer snart iallafall, vad vill ni se först måntroooooooooooooo? På det jag köpte eller lite andra pics jag tog där nere? Får bli några delar med bilder därifrån eftersom att det är en del...

Imorrn blir det hockey i Karlstad, haha, yay. Ska även hämta min födelsedagspresent hos pappa, spännandeeeee indeeed. HEJDÅHEJ.


Brb, drar till Paris



Photoshop vägrar ju installeras så jag håller på att fixa massor. Vill inte blogga förrän jag kan lägga ut bilder liksom. Bjuder på en bild från Travie Mccoy och Bruno Mars spelningen på GK så länge. Åh. Har så många foton därifrån jag vill visa men vill inte lägga ut utan tag egentligen, haha. Får fixa någon dag.

Daniel Adams-Ray uppträdde ju på Ritz idag. Dör lite för att jag inte var där men det kändes inte som jag hade tid bara.

Flyger ju till Paris imorgon!!!!!!!!!!!!!!! Blir bara en liten weekend så kommer hem på lördag igen. Hoppas på att bjuda på en hel del bilder så stay tuuuuuuuuuuuned.


HP7 pt.1

Åh, har nyss varit och sett nyaste Harry Potter filmen på SF. Hade glömt typ allting från boken så vart förvånad flera gånger, haha. Jag gillar den skarpt! Mycket bättre än sexan iallafall... Har ni sett den? Vad tycker ni?


Och ni som undrar hur jag tryckte linnet jag har på mig i inlägget under (och på bilden nedan); köp tshirttransferpapper, fixa en bild av det ni vill ha på tröjan i datorn, printa ut det på pappret och stryk på. Simple as that!


wherever you will go

Hade inget att ta på mig igår kände jag (jag menar; dom 9843759834 klädplaggen jag har duger ju absolut inte), så jag tog en t-shirt jag hade hemma och gjorde om det till ett linne. Var fortfarande inte nöjd så bad mamma lägga om sömmarna lite. Var fortfarande inte nöjd så tryckte dit ett stort leo-kors och ett utdrag lyrik från min favoritlåt. VOILÁ! Tog ett par vanliga jeans till också. Jag som nästan aldrig brukar ha jeans annars! Och så mina leopardklackar. Hahah, bandeautopp, detalj på linnet OCH skorna i leopard... 

Hade iallafall en rolig och annorlunda kväll på Strömpis! Tappade bort mina amigas och hittade dom aldrig igen men vad gör väl det när det finns så många andra bekanta ansikten man kan umgås med. Umgås med ett bekant ansikte. Fint det låter.
Men jaja, nu ska jag åka till Malin och Rebecca i Vintrosa och ha HarryPotter-maraton! Passar hur bra som helst eftersom att jag ska se nya filmen på bio imorgon. WHOHO! Wingardium Leviosa!

so when the clock strikes midnight everyone lose control

Den här dagen kunde inte ha börjat sämre.
Ikväll ska jag dricka bort mina sorger. (Eller sorjer som jag skrev till Max förut, hahahaha. SvenskaN<3)

6 DAGAR KVAR TILL PARIS

Förresten fuckar bloggen lite igen... "lioa" står med i headern vilket det inte ska göra. Får fixa det någon dag, orkar inte tänka på någonting just nu.


hjälp någon?

Fick en kommentar om att bloggen är helt fucked up i Google Chrome, varför på detta viset?
Någon som vet? Någon som kan hjälpa? Skulle vara eeeeevigt tacksam, såhär kan jag ju inte ha det haha :(

misopretty

Följ min blogg med bloglovin

YAY! HEJ.
Återinflyttad på blogg.se och det känns hur bra som helst, TACKTACKTACK Jennifer, åter igen!

Bara att börja på som vanligt här nurå, hoppas ni hänger på.

Kolla vilka fina duschprodukter jag köpte för någon vecka sen, och lypsylet! Hur fint som helst. Har lagt det i flytta-hemifrån-lådan eftersom att jag ändå bara kommer ha det till dekoration senare haha.




"du gav mig bröd... eller nåt sånt, vet du vilken låt jag menar?" "gubben i lådan med daniel adams-ray.. haha?" "JA PRECIS!!!!!"



Typ sånhära skitbra vän ni vet. (t.h.)

Vart typ samma upplägg på igårkvällen som fredagskvällen. Skitsena och nästan spiknyktra fick vi typ springa till Satin för o hinna komma in för 20:- eftersom att båda är helt panka. Lyckas ändå ha råd med varsin öl, men efter det? Vart fick vi allt ifrån? Vad hände sen? Kommer ihåg att jag dansade en liten sväng i DJbåset med Michaela Forni och c/o och tjatade om hennes ögonbryn som jag tycker är sjukt coola (random) innan vi sprang iväg och gjorde annat. "Tiden går snabbt när man har roligt" stämde in jävligt bra på igår... Kändes som vi varit där i en halvtimme eller nåt när dom helst plötsligt börja stänga stället. Afterparty på olaigatan för att sedan vandra hem runt 7 på morgonen. Vaknar idag, sätter på "ledsen spellista :(:(:(:((::((:(:(: ihhi" och bara vrålar med i alla låtar 20 gånger om typ i tre timmar.

Sånna här helger vill jag ha fler av. Bästa på länge. Dags att hoppa in i duschen nu så man inte luktar krog! HÄY.


Jag har gått så långt
Nästan blivit van
Historian upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som gått vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag
I vita blad


here we go again

Nu har jag långt hår! ... Ibland.
Jag och Elvira tänkte köra en tvådagars den här helgen. Frimis igår med efterfest till halv 6, mysig promenad hem faktiskt, vaknar runt 14, ligger kvar till 17, slött ända fram tills nu då vi börjat fixa oss för Satin. Tjejerna från Flickrummet (Michaela Forni bl.a.) gästar Satin ikväll så kommer bli spännande :)

Återkommer med mer uppdatering när jag fixat Photoshop igen. Om det inte kommer nån video.. ;)


basic rules: one life, one love, one piece


Jättebebis.
Ah man kan väl säga att jag har flyttat in i den lite... Världens mysigaste grej alltså!
Totally värt.

Ska klippa mig på fredag också. Det kommer bli kort. Gråter lite. Men slitna sönderfärgade toppar måste av! Tur att jag har mitt löshår, whiiii.


chains

Nytt halsband och en liten detaljdagens från igår.

ÅKEJÅKEJ.
Som ni behagar kära läsare. Inte så långa inlägg och mer uppdatering. Låter bra? Ska försöka med det iallafall.

Hämtade ett paket på posten igår med världens bästa plagg typ. Har liksom flyttat in i den lite och önskar jag kunde ha den ute också, men det skulle se lite småkonstigt ut i skolan... Vet ni vad jag menar för plagg? Inte så svårt kanske... ;D

Fick en rabattkod av Asos.com på 10£ och frakten tillbaka insatt på mitt konto? Fattar inte varför men det är ju alltid välkommet! Ska inte köpa något innan paris dock SOM JAG ÅKER TILL OM 2 VECKOR!!!!! Så jävla pepp är jag.

Mycket skola nu, men det är skönt liksom. Man har någonting att göra o slipper tänka på andra dåliga saker. Men det känns ändå bra. Alltså dom dåliga sakerna, (vadå komplicerat?), för att det som hänt nu på senaste dagar är ändå sådant som va för det bästa. Det ända som är synd kan jag tycka är väl att  vissa folk säger en sak och sen inte lever upp till det liksom. Typ "klart vi ska ses, jag hör av mig!" sen går det flera dagar utan så mycket som ett sms från personen. Menmen! Svintaggad till fredag så jag kan glömma skiten, haha. Gött med nya människor och kontakter.

BabblarN härå eller?
Äsch, ska ner till syster, kalle, maria och emma nu o steka lite pannkakor!


Wheeeeeho

dukanvaentest

och sluta kolla in här förrän jag säger tilllll ok bra


j'adore

Några pics från i lördags/söndags.
Ska lägga upp lite från Travie&Brunos uppträdanden också men får bli en annan daggggggggggggggg.

Myste lite i mina nya lårhöga AAstrumpor

Och gick runt lite i Farsta och kollade. Blev bara två ringar inköpta.

O så vidare till Chrissy och umgås innan hemgång :)

Bästa helgen på länge. PUSSPÅER.

Nu ska jag ut o dansa till Erik Hassle på Ritz med JessicaV, Elvira och Jennifer, HÄY


halloween

HADE EN AWESOME HELG! Bruno och Travie var typ... Det bästa jag någonsin varit på.
Men bilder från det kommer nån annan dag!
Picz från i fredagsss nu, chrissy hade rätt när hon gissade på BLODIG BUNNY, whoho

Var ni utklädda? Isåfall till vad?


RSS 2.0