ms Galifianakis

I LOVE YOU

Haha, på den tiden då alla hängde på lunar så hade Elvira användarnamnet Snyggtnr1. HAHAHA. Och jag hetter så coolt som Megamarabou91. Så jävla coola. Jag vill veta fler töntiga användarnamn!!! Har ni haft nåt sånt? Gimmegimme, vill skratta lite


En dagens från förra veckan


Ajusst! Ett nytt halsband. Eller ja, nytt o nytt, jag liksom... Köper grejer, sen glömmer jag visa. Inget viktigt egentligen men jag själv tycker det är skitkul o se bilder på vad andra har köpt hahah. Gillar att alla börjat kommentera mitt hår supermycket nu när det är förändring på G förresten... Jag får ju en aning ångest om jag vågar görat eller inte! Men... jo. Det ska jag. LÄSKIGT, snarttttttt... ;D whiho


one on each arm

Whoho! Fick äntligen tummen ur röven och beställde två snyggingar från Nelly! FAT NICE.


Finfint! Kunde inte låta bli att klicka hem två grejer från Pashion nyss också... Men nu - sova!


iloveadidas

I got zome new shuuues.

Mhhhhhh, sååå finfinfinfinfina!

Börjar bli en liten samling dethära...

Just den här modellen av alla Adidas-skor gillar jag väääldigt mycket, mumsss


partyfredag

Ringen och ormarmbandet är från stan-rundan i fredags. och även den dära... som jag har under linnet. Kjolen eller whatever. Halsduken också förresten! Haha..

Halebop.

Aa jag skulle också försöka, tog en liten stund

Sådär! ... Halebop. Hoppas ni har sett reklamen annars fattar man väl inte hahaha, den är söt.

Vi kör AudreyH-posen. Fast utan cigarett

Hahahah, undrar om det var nån gång under kvällen då kameran inte var framme..

O så en gruppbild tänkte vi! .. Fast det blev utan Elvira.

Hade väääldigt trevligt i fredags. Vi drog ju till Strömpis och det var hur packat som helst! Men jättekul som sagttt. Igår blev det att spela det nya monopolet med David (jag vann) <------ (poängterar lite bara). Har ni spelat det nån gång? Alltsååå, den nya versionen. Med sån där kortapparat istället för pengar? Hahah. Sämst egentligen ju, blir inte samma känsla. Menmen. Nu måste jag städa upp lite i rummet, sen ska jag nog rita lite, har saknat det. HEI


hey soulsister


Fotade lite gravidbilder på syster förra veckan. Så himla mysigttttt alltså! Vill ni typ se sånt här? Alltså... bilder som jag fotar som "jobb" liksom? För isåfall kan jag slänga in några pics från bröllopet jag fotade på också. Solrosor och grejer, riktigt fint var det!


bättre bilder på ze chuues

Värda vartenda öre!!! 500:- är ju ingenting liksom. Jag gillar jag gillar GILLAR GILLAR! Jag vill rita förresten. Nu. Men nej, måste plugga. Universitetsplugg är inget att leka med alltså, men det kommer ju bli jävligt värt sen när det är över... Whoho. Lite toblerone på denna sena pluggstund så ska det nog bli rätt bra ändå! Behöver all tröst jag kan få då jag sitter och skriver om mitt arbete då det försvann förut. Datorer alltså, inget o lita på.


Jisses vilken grej ringar har blivit förresten. JAG har iallafall inte använt det mycket alls innan den här vågen kom. Gjorde ni det?  Nemen, PLUGG HEI.


TOGA/TRADERA

Vi hade togafest på kåren i fredags och jag såg ut såhär! Toga är typ... Romaraktigt. Ni vet. Hade inga blad eller nåt jag kunde sätta på huvudet så det vart ett vanligt guldigt flätat som jag hade legandes hemma! Kom hem så sent också så nåt lakan hann jag inte med att fixa så det vart en klänning som jag faktiskt tyckte passade in helt ok! Hade aldrig använt den innan så det var ju nice. Klackarna passade också bra in men fick byta dom mot mina leosar innan jag åkte. Den höjden har jag inte lärt mig att gå i än om man säger så...


Säljer dessa väskor på tradera nu förresten! Kolla in här och här.


boomboomPOW

Några bilder från nån dag...

Urfula naglar jag vet men vem orkar ta bort och måla nytt så fort det har skavits bort lite? Nya ringar och örhängen från H&M. Minus de upponervända ugglorna där för dom gav jag bort till Ebba. Hon gilla dom så mycket, haha. Fingrar ser så himla fula ut på bild förresten...?

ÄLSKAR pow-ringen. Totally min favorit just nu. Vill ha halsbandet också men plånboken säger neeeeejnejnej.

Tänker förresten inte yttra mig om min parti-åsikt i Valet. Är så himla trött på politik idag så jag dör. Skrev nånting på facebook om det och vips aggrade alla till och det vart över 70 kommentarer? Herregud. Menmen, röstat har jag iallafall. PREMIÄRIGT. Hitta på lite nya ord är ju roligt. Som min lärare gör. Kul. HEJS!


CROSSPEACOCK

Alrightiiie!
Jag hann inte ens lägga upp ett inlägg om att jag nu säljer ut de sista korsörhängena innan det bara fanns två kvar, hahah. Först till kvarn på de två sista om nån vill ha!

60:- kostar alltså ETT örhänge. Frakten är obetydlig så den bjuder jag på.

Maila: [email protected]

Imorgon är det Hoffmaestro på Ritz som gäller! Funderar på nån finurlig sminkning jag kan testa... Gillar den jag hade på kräftskivan förra veckan men vill ju testa nåt annat nu liksom. Hmmm


SUSHI



Ajust! Jag och Malin testa ju sushi för nån vecka sen eller två. Jag måste erkänna, jag fattar inte hypen... Dom där rullarna var ju faktiskt goda, men resten?! OH MY!!! Höll på att spy när jag skulle käka en sån där räkgrej och sen äta ingefära-grejen. Grejgrejgrej... Hahaha. Och sjögräs?! WTF? Om jag ska äta sushi nån mer gång så ska jag bara beställa sånna dära rullar. Tur att jag och mallutt hade en backup tallrik med massa plockmat.

Vad tycker ni om sushi?
Det verkar vara en grej som man antingen hatar eller älskar.


and the winner is...

... Josefine! Du blev utlottad i min tävling och har vunnit korsörhänget :)

Får återkomma med mer uppdatering imorgon. Har haft en jävligt seg dag och knappt orkat någonting...



Förresten... Mina planer att bli blond blir alltmer seriösa. LÄSKIGT! Jädrar vad seriös jag låter när jag skriver också. Men MHM! Har tröttnat på det röda. Även om jag gillar det otroligt mycket så vill jag ha förändring! Vem vet, färgar säkert rött igen någon gång i framtiden... Fast först ska vi se om det blonda går att fixa. Ska vara ett helvete har jag hört. WHOHO, looking forward to it.


furry

Bara såatt ni vet så har jag 6 stycken korsörhängen till. Efter att tävlingen är avslutad så lägger jag upp dom till försäljning här på bloggen för 60:- st. Först till kvarn blir det eftersom att jag inte har så många kvar, som saaagt.

MEN ALRIGHTIIIE. Min asos-beställning kom ju förra veckan. Mysig halsduk, pow!-ring och ett par örhängen.


Dessa halsband kunde jag inte låta bli heller. Älskar afrikansk-inspirerade smycken! Såg att de hade nåt litet stånd med smycken i samma stil på stan så funderar på att gå upp o kolla om det finns nåt att ha.

Skynda er att tävla om korssmycket i inlägget här under, den avslutas ju imorgon!


Tävling, vinn ett korsörhänge!


~ Det enda ni behöver göra för att tävla är att lämna en kommentar i kommentarsfältet med ifylld blogg eller mailadress så att jag kan kontakta er! Lottar sedan ut vinnaren som får korsörhänget skickat hem till sig.

~ Om man vill ha extra stor chans att vinna kan man tipsa om tävlingen i sin blogg genom att låna den översta bilden! Då lägger jag in två extra chanser i lottningen.

Lycka till!


feelgood

Fina, fina halsduk. Ni får se den andra sen, fakepälsig och mysig. Nu iväg mot biblioteket och senare lite funktionärsjobb på Live at Heart! Cadillac Bar blir det för min del, droppa förbi om ni har möjlighet!



O så lite feelgoodmusic nu på "morgonen". FUCK YOOOOU OHOHOOOO!

Cee Lo Green - Fuck you

FÖRRESTEN!
Jag funderar på om jag ska dra igång en liten tävling där ni kan vinna ett sånt där populärt korsörhänge! :) Är det något av intresse?


my second pair of leo'shoes

Har massor av bilder att bjuda på måste först bara visa mina domhär fina sakerna innan jag sticker på bio och ser Toy Story 3! 3D glasögon: CHECK


Kan ni tänka er att jag - JAG! - dansade i dessa hela natten lång igår? Klagade några gånger men behöll dom på. DETNI! Framsteg.


Trust is like a piece of paper - once it's crumpled, it can't be perfect again. You can flatten the paper, and try to make it as straight as you want, but it will never be perfect again.



Emotionalitet AF DOOM. Människor utan respekt skulle jag kunna spotta på.

Tillit. Det är ju en rätt viktig grej också. Det är väldigt få människor jag har det för nu förtiden. Kanske en. Möjligtvis två.


how-to-make-a-tanktop-out-of-a-tshirt

Aaaaaaaaaaaayo!
I'm backkkk. WHOHO.
Nån ville ha en liten "guide" hur jag klipper och gör om mina t-shirtar till linnen:

Fin tröja ay? Hahahaha. Den är väldigt... Gul. Men världens mysigaste. PERFEKT MYSTRÖJA.

Bättre bilder på resultatet:


RSS 2.0