today





FUCKEDUPKIDS!

Kollade ju in i den nya butiken New Yorker nu i veckan som äntligen öppnat här i Örebro! Dock måste jag säga att jag vart grymt besviken. Kändes som någon billig onesize-butik och det osade ingen kvalitet alls där inne? Missförstå mig inte, men första intrycket jag fick av New Yorker (den här i Örebro) var verkligen inte bra. Har ju varit på samma butik i Västerås och där hittade jag hur mycket som helst men här fick man verkligen sålla ut det bästa och leta väldigt noga. Men butikerna ska väl ha samma utbud så jag antar att det liksom kan gå i vågor. Just nu har dom bara inget snyggt helt enkelt. Iallafall inte så mycket som föll i min smak! Lyckades hitta ett halsband, ett armband och en t-shirt förvånansvärt nog. Yay!









För övrigt så tror jag har förklarat förut hur jag går tillväga för att trycka mina egna tryck men jag kan definitivt göra en ny "tutorial" på hur man gör eftersom att det var så stor efterfrågan på det! Det är huuuur lätt som helst men klart jag fixar det! As soon as I köpt nya tryckpapper bara :) (Ni som har bråttom och vill testa kan bara kolla efter t-shirt transferpapper i en hobbybutik och följa instruktionerna på förpackningen...)
... Och tack för tipsen ang. håret! Fick väldigt många bra tips, whuhu!

LUCKYNUMBER

Tryckte mitt favoritnummer på ett linne igår! Gillar när kläder är lite sport/collegeinspirerade så jag vart riktigt nöjd faktiskt. Älskar att trycka eget tryck på kläder, så himla kul!






5th avenue NYC

Ingen kan väl ha missat att jag försöker få ordning på mitt hår efter att jag blekt sönder det hela hösten/vintern?! Nu jävlar ska jag gå all in iallafall, har köpt dessa produkter nedan från RedKen som ska reparera håret även om det är i ett nästan hopplöst skick! Med tanke på priset så hoppas jag verkligen att de ska hjälpa. Är det någon av er som har slitet hår som vill veta om det fungerar eller inte? Tänkte att det kan va kul att hjälpa någon annan när jag ändå håller på själv :)



Tänkte även pröva på en keratinbehandling på en frisörsalong som också sägs ska reparera håret till fullo och göra det mjukt, lent och starkt. Kosta vad det kosta vill, jag SKA ha fint hår till sommaren!

Någon som har ytterligare småtips på vad man kan göra för att få starkare hår? Inga piller liknande "Hårkontroll" eller så. Det har jag redan prövat, haha.

ur arkivet

Sitter och grinar mig igenom massa bilder och känner mig helt lagom nostalgisk medan jag lyssnar på Big girls don't cry haha! Hur patetisk är inte jag på en skala inatt liksom. Känner mig ensam för första gången på hur länge som helst. Men sånna här stunder får man ha... Ibland.

Hade världens bästa start på min 19åriga födelsedag.

Halloween

Mös hos Jessica i Sthlm

Hade fina kvällar med finafinafina Elvira

Travie Mccoy och Bruno Mars på GK.

Bodde i en lägenhet och var kattvakt med viran i 2 veckor.

Reste till Paris. Åh, Paris...

Tog studenten. Den dagen... Bästa.

studs n wedges



Ni har väl också minst ett plagg ni nästintill BOR i när det är vår/sommar? Ett av mina sånna plagg är dessa shorts. Ska snart göra om de jag fick i påskpresent också, kommer nog bli riktigt bra!



Någon undrade vart skorna ovan kommer ifrån. De är köpta på Scorett för tusenlappen förra året så de finns tyvärr inte kvar i butik skulle jag tro.

moremoremore






Sånna där glasögonkedjor (första bilden), vart ska dom sitta? Är det där fram på glasögonen eller på "skaften"?
IDAG ÄR JAG LEDIG! Det firar jag med lite parkhäng med fina människor. Hoppas ni haft en fin helg!

hatt





Nykär i min gamla hatt som jag bodde i på Peace&Love 09. Och titta vad bra den passar med min jumpsuit! Whayyy

na na nah! gladpåsk





Linne, shorts, bikini och ett par solglasögon (de i inlägget under) var mammas påskpresent till mig! Jag fick ju välja så jag är hur nöjd som helst, tack mami!

Nu ska jag upp på stan till någon fin uteservering innan jobbet! Häyhäy!

ay

Mitt Photoshop är fortfarande helt knäppt! Hinner typ inte blogga ändå för att jobbet är i vägen, jobbade till 05:15 imorse och vaknade för typ en halvtimme senoch så börjar jag nu snart kl 17 igen ända till 02... Men jag fixar snart! Promise! Har massor med bilder på datorn nu som vill ut här.

New Yorker öppnar ju i Örebro idag förresten! Hade verkligen velat kollat in butiken men det hinns inte med. Blä.



favourite

Favorit på naglarna just nu. Stargazer neon pink och Katy Perry for O.P.I.




påfågel

Eftersom att mitt Photoshop helt plötsligt har bestämt sig för att inte fungera över huvudtaget så har det blivit lite frånvarande med update! Eftersom att mina inlägg mestadels har bilderna i fokus så är det ju en nödvändig grej det där Photoshop alltså men det vill aldrig hoppa igång så har fått ta till andra medel för att kunna redigera mina bilder.

Men som ni vet så älskar jag ju påfågelfjädrar. Känns som att jag tjatar om det hela tiden... Men iallafall, kolla vilken söt ring jag buda hem från Tradera:









Världens finaste väder på sistone också. Älskar att bara sitta ute på balkongen i solen och titta ut på alla människor som går/åker förbi. Blir ju inte överdrivet mycket av dessa stunder eftersom att jag jobbar rätt mycket nu men då uppskattar man dom ju så himla mycket mer!

Kram på er och tack för att ni är världens bästa läsare som står ut med mig och fortsätter läsa min blogg och kommentera även fast jag inte uppdaterar så ofta som en bra bloggare ska göra ♥

change

Eftersom att jag blivit rödhårig så var det på tiden att jag ändrade min header! Vart även en i mängden med vit bakgrund också men rött hår på röd bakgrund vart verkligen inte snyggt haha! Känns även mer sommarfräscht än med den mörkröda färgen. Visst vart det bättre?! Känns mer cleant på något sätt.


FRUITY by BIKBOK

Nytt. Ett glasögonfodral till mina solglasögon som jag redan har smutsat ner, ett fint läppglans, en byxdress jag kommer bo i i sommar och så en MaxFactor Miracle Touch Liquid Illusion. Många undrar lite titt som tätt vad jag använder för foundation eftersom att min hy är så "slät" så jag tänkte att jag lika gärna kan ta med den på bild också så att ni som undrar vet hur den ser ut. Världens bästa foundation! Har använt den hur länge som helst. 10/10!






Älskar att det står "yummi yummi !!" på lappen, haha


keep calm and HAVE FUN



Måste bara tipsa om den här söta doften som finns på H&M för 40:-! Den luktar typ godis! YUMMIE. Köpte en byxdress igår också, visar den efter jobbet.

Alicia shoes for sale!

När jag och ett par till var värdinnor för Nelly High Heels Party här i Örebro fick vi välja ett par skor som vi skulle få hemskickade. Jag valde detta par som heter Alicia och dom är huuuur fina som helst. Tyvärr är dom lite stora (jag är en 36/37, dessa är 37or) och eftersom att jag fått dom gratis kan jag inte skicka tillbaka dom. Tänkte höra om någon av er vill köpa dom innan jag lägger upp dom på Tradera? Någon som är intresserad? Högst bud är det som gäller. Maila - [email protected] för intresse. Har fler bilder om någon vill se också :)







Skorna skickas med i orginalkartong och med alla "tillbehör" som var med från början (dustbags, extraklackar etc.)

live color xxl

UHM HEY! Blir inte så jättemycket uppdatering nu när jag jobbar haha men ska bli bättre på det. Det är väl mest för att jag har jobbkläder på mig o.s.v. så det är inte så kul att ta bilder.

Köpte ett par Reebok (hur stavas det? Rebook? Reebook?) Easytone idag! Ni vet dom dära som ska forma rumpan och ben blablabla... Ska gå runt med dom på jobbet så nu jävlar ska jag bli fit! Hahah. Sen när började jag bry mig om att tänka på det liksom. Sen jag började känna mig lite större än vad jag var förut kanske...? kanske kanske kanske. WELL, hoppas dom gör underverk annars ska jag klaga. Not.

MEN, många har frågat vad jag använder för hårfärg blablabla, använder den här på bilden här nedan och mitt hår är en aning ljusare än vad det ser ut på bilderna så det är inte så rött som ni tror liksom. Så frågor som "hur får du ditt hår så rött?!" kan jag inte svara på då det inte är det.



U.S.A









Ja mina vänner, tror jag funnit mig mitt favoritlinne minsann. LOVE IT.

Började på utbildningen/jobbet idag, gick väl bra men det är mycket att lära sig. Är så trött så jag ska nog gå och lägga mig redan nu. 20.50 liksom, haha, fint.

i'm on the right track baby, i was born this way







Bilder från i torsdags.

breathe me in, i'm yours to keep



Var ju hos mina fina tvillingar i torsdags som är superduktiga på att rita! Helt sjukt talangfulla tjejer det där alltså. Tjatar på dom hela tiden att dom borde göra en gemensam blogg och lägga ut sina teckningar... Får se om det händer någon gång. När jag var där så använde dom min rygg som rittavla och resultatet ser ni ovanför. Eftersom att jag redan hade en påfågelfjäder på höger skuldra så vart det lite påfyllning med fler av dessa fjädrar den här gången. Nästa gång tänkte vi att dom ska pröva att måla tatueringar som jag skulle vilja göra på riktigt! Får se när det blir. Men visst är dom duktiga?!

oui oui

Ingen har väl missat H&M's dubbelringar! Hur fina som helst. Endast en femtilapp också, kap! :)





gifts/winner

När jag kom hem igår låg det två presenter från mamma på min säng! Världens mysigaste filt som jag varit helt kär i sen mamma hade köpt en till sig (hade snott den in till mitt rum så nu tycker hon väl att det är skönt att jag har en egen hehe...) och en mugg som hon tyckte stämde in på mig väldigt väl. Vet inte om jag kan hålla med men... HEEEHEEE. Jag som hatar ordet "shoppa" haha men det var gulligt av henne ändå. Kommer bli great att ta med dessa saker när jag ska åka hem till Oslo igen!





Vinnaren i tävlingen om leopardarmbandet är korad förresten! Är helt sen med att utse en vinnare men nu är det gjort iallafall. Grattis Nicole Larsen, du har blivit kontaktad på Facebook :)

TOPSHOP




Populärt det här med flaggor alltså...

Ska nog försöka mig på att fixa shorts liknande de här nedan också. Måste bara hitta ett par shorts att göra det på. Ett par ljusa, slitna...


Bild hittad på Tumblr


earcuff

Så himla välgjord och helt sjukt snygg. Funderar lite på att ta bort kedjan med korsen... Tål att tänkas på! Den är ju redan "mycket" liksom, så tror det skulle bli finare utan. Vad tycker ni?




Från http://www.bycelina.se/sv/

BBL









Kul grej att gå på Big Brother live måste jag säga men mycket skönare och mer värt att sitta hemma i TV-soffan... Hahah. Har några fler bilder på lager och bättre bilder på min fina gröna fjäderearcuff men tar det imorgon.

Astråkigt att jag tappat bort min fina gröna knokk-klocka ute förresten. OCH så hade jag även sönder min leopardrosettring i lördags? Hann inte ens visa den för er innan den gick sönder :( Men ska fan köpa en ny, den som var så fin.

Det har även dykt upp många olika frågor bland kommentarerna så ska försöka svara på dom så snart som möjligt. MEN WELLLLLLLLL, sova var det ja.

let's hug it out bitch

Aaaah, blir att kolla på Entourage hela dagen idag. Är trasig sen igår, seriöst. Har faktiskt ett fint minne sen igår dock att det kom fram en tjej och sa att hennes lillasyster läste min blogg? Haha, jättekul ju! Mer sånt tack.

Imorgon går tåget mot Stockholm igen. Ska bjuda med mig Jessica och åka på Big Brother Live! Så ni som tänker kolla på det imorgon får hålla ett litet extra öga på publiken och se om ni ser mig! Mahaha. Har typ typ.. mörkrosa hår nu. Den röda färgen fastnar liksom inte, blir bara rosa hela tiden även om jag färgar med den mörkröda färgen... Kanske är för att mitt hår är så slitet? Det har aldrig haft problem med att behålla färg förut liksom! Menmen, gillar det faktiskt, även om jag hellre vill ha riktigt rött hår såklart. FAST! Det ser faktiskt rött ut i mörker. Mhm!



Och by the way, vem säger att man måste sluta använda rosa kläder bara för att man färgat håret rött?
JAG GILLART!

Demons&Angels

Hahahaha, fan va smarta ni är då! Er går inte att lura (förutom en liten anonym sötis, så det gick ju inte helt åt skogen!). Fast det är bra att ni "känner" mig så väl att det där inte skulle kunna vara sant... Fytusan. Inget illa menat mot unga mammor och så, men det är verkligen ingen grej för mig.

Bara för mig att börja blogga normalt nu då. Orkar inte med mer aprilskämt idag haha. Lurade mamma förut att jag sparkats från jobbet i Oslo bara för att jag färgat håret... Hennes min alltså... Priceless.

Menmen, till nåt annat; fick detta Demons&Angels Face Kit av Jessica och har hunnit testa det så pass mycket att jag faktiskt kan tipsa om det! Kitet innehåller en rengöringsmousse, djuprengörande scrub, ansiktsvatten och återfuktande gelcream och passar väldigt bra till min typ av hy plus att det luktar gott dessutom!



Kan även tipsa om denna got2be Rockin' it hårspray som jag också tycker håller vad den lovar och även denna luktar väldigt gott.


Yee, men nu ska jag börja göra mig iordning så jag hinner laga tacos med Malin. Sen blire party (utan bebis i magen haha). Ha en underbar fredagskväll!

APRIL APRIL, Resultat: Positivt

8 månader sen kommer vår lilla bebis ut ♥
Fast det blir mestadels min då... Är lite osäker på vem pappan är men ska kolla upp det.
Man kan väl göra typ tester och sånt?

Trodde aldrig att jag skulle bli mamma vid såhär ung ålder men det känns bara så himla rätt!
Detta ska dock verkligen inte påverka mitt bloggande! Kommer blogga på precis som vanligt och jag kan lova att den inte kommer förvandlas till någon tråkig mamma-blogg :)

Ska dock dricka alkohol imorgon ändå... Det kan väl inte spela så stor roll vid det här stadiet eller? Vill ju verkligen festa imorgon! Kör på det så får vi väl se hur det blir.


RSS 2.0