take me back

Hemma! Väääääärldens bästa resa har jag haft. Det har inte blivit överdrivet mycket bilder tyvärr, mest partybilder haha, men dom som finns kommer! Trodde jag var ledig igår men jobbar stängning 3 dagar i rad (suger verkligen musten ur en att jobba dom passen) så vi får se NÄR bilderna kommer upp. Många som klagar på att jag aldrig bloggar men det är svårt att passa in när jag inte har någon egen dator för tillfället.

Uppskattar att ni fortsätter läsa de inlägg som kommer upp iallafall! Så fort jag får egen dator kommer det igång på riktigt..! Här har ni en bild tagen med min Iphone så länge. VISST SER DET HÄRLIGT UT? Ville verkligen inte åka hem.


HEJDÅ NORGE, HEJ GREKLAND

Hej mina fina!!! Min dator har gått sönder, därför jag inte kunnat blogga. Har även jobbat som ett as på jätteobekväma tider så har inte haft tid att lägga energi på att låna någon annans heller. Men NUUUSÅ, egentligen har jag svinbråttom, men känner att jag måste prioritera bloggen lite också, hehe.
Fast det kommer bli bloggtorka en liten vecka igen nu... FÖR JAG ÅKER NÄMLIGEN TILL RHODOS PÅ SÖNDAG!!! Men det väger väl upp med bilderna som jag kommer ta därifrån sen juuu, riiiight?!
Puss mina stumpor, kommer snart hem igen och då ska jag försöka skaka lite liv här! :) Mig blir ni inte av med!





Favoritjeansen par nummer 2 (i modell "Kissy" från DRDENIM, har skrivit om dom för jättelängesen också.), en jumpsuit på rea och ett par knästrumpor är bl.a. några av köpen jag gjort i veckan. Har även köpt en urmysig adidas-tee samt världens skönaste stickade tröja! Ska visa snart, lovar. Ska bara åka lite utomlands först... ;)
PUSS!

Jeffrey Campbell Lita, STYLE: American Flag

Är så himla aktiv ibland alltså! Tänkte bara sticka in här och visa mina skor när dom sitter där dom ska! Glömde dom i Sverige tillsammans med min plånbok. Smidigt va? Plånkan ligger iallafall och väntar på postkontoret nu...







beautiful ones

Dagen innan jag åkte hem till Oslo tog jag och Elvira en liten stanrunda. Min fina hönaböna! :)







Lite senare mötte jag upp Vevve för en middag/fika på Java! Träffar inte henne så ofta så det var kul att få catcha upp och umgås! En liten promenix i stadsparken hann vi med också, jättemysigt.

L.A.

Ballaste t-shirten i stan blev min för 99pix! FETT! Nu ska jag sova lite och tagga jobb. Har varit i Örebro men kom hem till Oslo idag :) Har för övrigt fått nya lägenhetskamrater! Spännande! Nattttiiii






iphone/instagram

Skaffade mig en ny liten fån igår. Eller liten och liten. En vit Iphone 32GB! Är hur nöjd som helst och det spelar ju absolut ingen roll att jag är sisådär några år försen haha. Snart kommer ju Iphone 5 liksom... Men äääsch!

Anyway - har därför skaffat mig Instagram! Om ni vill följa lilla mig! 
Heter samma som här, Lisa fast med ett O istället för ett S - Lioa :)
Uppdaterar massor med bilder där som jag inte kommer lägga ut här!






if you ask me how i'm doing, i would say i'm doing just fine

I lördags partade jag såhär! Första gången jag vågade mig på en sån "stram" frisyr ute. Hahah... Och så hittade jag ju världens finaste rosa läppstift i mammas sminklåda. Yä. Kul hade jag!




Gillar att skärpan ligger på dom små håren där. Fint med skägg!






Mina JC Litas har kommit!!!!! Hur coola är dom inte?!?!?! Och så passar dom perfekt. Åhh!!!


Nytt halsband!

RSS 2.0