my christmaseve













Alltid så himla roligt med våran tomte, hahah. Det är min bror som får "spela" han varje gång och varje år kör han på olika jättekonstiga dialekter. "Den här tomten har jag aldrig träffat förut!" citerat Kalle i röda byxor... Man ba, jo... I några år nu... Haha, söt.

Vart för övrigt skitnöjd med naglarna som jag fixade på julaftonsmorgon! Synd att jag inte kan ha sånna jämt, skitsnyggt ju! Sen att jag är rätt kass på att sätta dit dom är ju en annan femma.

Klänningen jag hade på mig har jag fått från Nelly! Fick ju välja ett plagg när jag var värdinna för Nelly Catwalk och jag gjorde verkligen rätt val.

Nu ska jag springa iväg till gymmet. CIAO!

WINNER/XMASGIFTS

Vinnaren av Citty's egendesignade faketatueringar för faketattoos.se är Catarina! En snygg tjej som brukar synas mycket bland kommentarerna och har hängt med rätt länge nu! Grattis! (Maila mig med din adress så vidarebefodrar jag det till Citty)


Fick jättefina julklappar det här året! SÅ NÖJD! Glömde lite på bilderna dock såsom en jättefin klänning, pengar och en clutch. Menmen.













♥ Världens finaste resväska
♥ Rosa Jellybean dessertbowl
♥ Pengar till London
♥ Presentkort på Marieberg Galleria
♥ Rosa badrumsmatta
♥ Duschdraperi med flamingos
♥ Ringar för montering av duschdraperi
♥ Bacardi Melón
♥ Rubbing duck (hjälper blodcirkulationen bl.a.)
♥ Flamingosmycken från Queen Of Kitsch
♥ Adobe Photoshop och Premiere Elements 10
♥ Parfym, Acqua Di Gioia från Giorgio Armani


Elements

Herregud vad dagarna ramlar iväg. Håller på att installera Photoshop Elements som jag fick i julklapp och har även lagt över jättemånga bilder på datorn nu så nuuuu jävlar! Dock så måste jag hinna gymma innan 19 och sen förbereda mig inför jobb direkt efter. Hatar att stressa! Måste ju berätta vem vinnaren var i sista adventsluckan också. Det kommer det kommer!


Doppardan

Julafton!! Vinnaren får presenteras efter jul. Min fina mamma har halkat och brutit handleden så måste hjälpa henne med allt julbestyr hon egentligen brukar hålla i. Klockan är 04.25 och nu är jag klar med det jag skulle hinna göra! Är helt slut. Hoppas ni får en fin julafton!


ADVENTSLUCKA 18DEC

... Och även den sista! 2 av 4 luckor vart det alltså allt som allt, you gotta love me as a blogger alltså. Se bara hur aktiv jag varit senaste veckan, helt sjukt! ... Hehe...


ANYHOW, i denna luckan kan du vinna ett paket med Citty Olsson's tatueringskollektion "It's only skin" som hon designat för faketattoos.se!

Precis samma paket som jag själv fick av Citty när kollektionen blev lanserad.

Allt ni behöver göra är att:
♥ Kommentera det här inlägget med en kort kommentar om vad ni tycker om tatueringar och kanske berätta om någon ni har låtit blivit förevigad på er kropp eller någon ni väldigt gärna skulle vilja ha!

Väljer ut en vinnare den 23DEC, dagen innan julafton. Bra julklapp det skulle bli va?!

Om ni inte orkar vänta på att kanske vinna detta paket så kan ni haffa dessa tatueringar HÄR: http://www.faketattoos.se/tattoos/gast-designers/citty-olsson/. Där kan ni även se fler bilder på alla tatueringar som ingår i kollektionen och spåna på idéer om hur ni skulle vilja använda dom!

Min favorit är fåglarna som jag har använt på bl.a. den här bilden.

Trianglarna är också en favorit men dom har jag inte vågat använda än... Kanske ska köra en photosession med Anna snart (förhoppningsvis) så det blir ju bra tillfälle att använda dem då isåfall!

Lycka till med tävlingen sötisar!

WINNER/YESTERDAYS

För det första - JAG VET att jag är seg på att uppdatera. Men jag funkar så. Jag är rätt aktiv i några dagar och sen avtar det tills det kommer en till "våg". Det bara är så.

Vinnare av Eucerinpaketet från adventsluckan är snygga Emelie! GRATTIS! Hoppas din mamma blir glad för sin julklapp.

Sen struntar jag i adventsluckan idag. Är trött på allt strul som varit med den så ni får se fram emot nästa istället där det kommer vara ett riktigt bra paket! Tycker jag iallafall. Det är någonting som jag verkligen kan stå för och vill ge ut till mina läsare, en vecka kvar...!


Jag och min fina Emma hade en night out igår och såhär såg jag ut:













Prövade en ny frisyr, så himla kul att experimentera runt lite. Fick byta från den stora stickade tröjan till det stickade linnet eftersom jag spillde glass på den första, haha, så typiskt. Så ni vet. Viktig info liksom! Älskar stayups för övrigt. Lagom porrigt om man klär ner dom med mer diskreta kläder ;)

oldies are goldies #4


Foto: Anna Ingvarsson


Foto: Anna Ingvarsson

Det hände rätt ofta för ett par år sen att Anna bad mig vara modell för henne när hon ville fota och självklart ställde man upp! Det var ju hur kul som helst. Både hon och jag har utvecklats sjukt mycket sen sist och det skulle vara väldigt roligt att få köra igen någon gång snart och se skillnaden.

ADVENTSLUCKA 4DEC

Bakom luckan idag hittar vi ett hudvårdspaket från Eucerin!





Paketet innehåller:
♥ Hyaluron-Filler rich Dag Créme
♥ Hyluron-Filler Natt Créme
♥ Hyluron-Filler Eye Créme
Värde: 757 SEK.

Dessa produkter riktar sig mot AntiAge och är baserade på Hyaluronsyra som kan binda upp till 30ggr sin egen volym fukt och slätar ut huden. Alla dessa tre crémer är perfekta som bas till makeupen, ungefär som primers och täpper inte igen porerna som många andra crémer kan göra.

(Har man inget fancy photoshop för tillfället så får man köra på en gif. Snyggt.)

Det enda ni behöver göra för att ha chans att vinna är att:
♥ Gilla det här inlägget på Bloglovin'.
♥ Kommentera i det här inlägget vad ni önskar er mest denna julafton.

Lycka till!
(Vinnaren blir utsedd nästa söndag den 11Dec i samband med att nästa lucka öppnas)

oldies are goldies #3

Har ett par till efter dessa, sen kommer vanlig uppdatering. Har fått in riktigt mycket jul i rummet nu jag och Emma. Hur mysigt som helst! Anyways, en till tripp down memory lane:






oldies are goldies #2

Älskar positiv respons!!! (En självklarhet, men ändå!).
Kommer inte ihåg om jag nämnde det i förra inlägget men jag får inspiration när jag kollar på gamla bilder. Det var ju liksom lättare att knäppa bilder då eftersom att man var fri att ha på sig vad man ville varje dag. Nu när jag går till jobbet så är det bara onödigt att sätta på sig fina kläder och massa smycken eftersom att jag ändå måste ta av allt när jag kommer dit. Blö.
Men här är några till som jag gillar! Så kommer det äääännu fler imorgon!







oldies are goldies

Ni är så himla goa! Tack för åsikterna på förra inlägget.
Är ju sjuk nu så från skala 1-10 hur snygg jag känner mig: 0.
Mmmh... MEN! Drog fram min hårddisk nyss och rotade igenom massa gamla bilder. Jävlar vad jag var aktiv då? Haha. Fanns ju hur många som helst! Måste visa några, ni kanske inte tycker det är lika kul som jag men det är ju skitskoj att se hur man förändras, både till utseendet och i hur man fotar/redigerar.








Måste plocka fram min mysiga halsduk igen... Undrar vart den har tagit vägen?!

Vill ni se mer? Har massa fler bilder. Bl.a. på outfits och gamla photoshoots!

PUSH/instagram

ALLTSÅ AAH! Tiden går ju så JÄÄÄVLA snabbt! Det är liksom DECEMBER nu?! Vad hände med november?!?! Första advent var ju i söndags?!?!! Jag hänger liksom inte med! Till råga på allt har jag gått och blivit sjuk också. Yippiiiii...

Och ja, jag missade ju utlottningen av en liten överraskning i söndags, blir så trött på mig själv att jag inte satsar mer här för jag vill verkligen det, men mina dagar är typ sova, jobba, sova, jobba, gymma, sova osv. Hinner knappt med att äta?? Idag åt jag en cheeseburgare på jobbet och det är det enda. Hur nyttig är jag då? Finns det något lägre än noll? Nä. Känns som att allt är en enda röra och det suger att ni ska behöva "lida" för det eftersom jag lovat en julkalender men att det inte ens kommer upp någon på premiärdatumet... FÖRLÅT.

Men gulliga, fina ni. Vad tycker ni om att se här? Ge mig lite inspiration! Vill damma av min gamla EOS 500D och uppdatera som FAN med snygga bilder! Tell me, tell me! Ge mig en PUSH!

De enda som tas nu är ju med iphonen och läggs upp på instagram. Några av de senaste:

Emma och jag före en avskedsmiddag igår

Före jag blev lite cocktailberusad med Jenny

Min sjukmedicin jag hällde i mig förut, heh.

Innan jag gick ut med Vicky och Clara. Trooor att den är tagen då iallafall.

En klänning jag köpt för två år sen och fortfarande gillar som fan. Hur nice är den inte? Fattas bara en bättre kropp så kan jag ju faktiskt ha den på mig sen...

RSS 2.0