Marabou Mango



Sitter på bussen atm. Fick precis stanna i tullen och gå ut och ta ut alla våra väskor och hålla på o greja så nu lär vi bli försenade... Wellllllllllllll, någon som smakat Marabou Mango? Den är faktiskt helt OK! Jag hade väntat mig mer dock... Ni vet Marabou sommar med jordgubb som fanns typ förrförra sommaren? Trodde det skulle vara som den fast med mango istället med nu var det som jättestora klumpar istället... Den funkade men ingenting jag köper igen dock. Vad tyckte ni?


det går bra nu

"Hei Lisa! Fikk et veldig godt inntrykk av deg, så jeg lurte på om du kunne komme inn i butikken onsdag?"

ÅHÅHÅ! Så himla kul! Var ju på arbetsintervju för butiksbiträde till en butik i OsloCity förra veckan. Det gick ju hur bra som helst tydligen så nu fa-an håller jag tummarna!

Åker hem till Norge idag och jag kommer sakna dom här skruttarna så himla mycket. Menmen, nu ska jag ta en liten runda på stan och möta upp Sassa och Johan innan jag drar till bussen! 5 timmars resa... Whoho...






nästan så jag vill göra ett papercut med flit

Hur fina plåster har inte Eve?!?!?!



Invigningen av SkidVM

SkidVM hålls ju i Oslo det här året (eller är det samma varje år?), har ingen koll... Iallafall så var det ju givet att åka och kolla när dom invigde det! Norska kungafamiljen var där och artister uppträdde. Dom hade också gjort gigantiska skulpturer av is (dom här nedan är inte de största) och hade även som en liten marknad där man kunde köpa norska specialiteter, souvenirer o.s.v. Jättemysigt!












Den sista bilden är från vår hållplats där vi går av med Trikken. Dom ändrar den där gubben ibland så den står på ett annat ställe och på ett annorlunda sätt!

miami

Såhär såg jag ut igår (+ skinnshorts, strumpbyxor och leoklackar). Jättekul kväll måste jag säga. Massa randomsaker som hände blablabla, askonstigt, men kul, haha. Tänkte köra Satin idag men Elvira den jäveln vill hellre ha myskväll så jag får väl offra mig...!












watermelon





Målade Moas naglar i förrgår, den här gången som meloner! Målar ju med en hård plastbit hela tiden så det blir ju inte så fina linjer direkt... Tänkte köpa en pensel så det är lättare att måla jämnt. Blir roligare då och så kan man ju testa på lite mer avancerade mönster.

love and other drugs



Tänkte skaffa en Jake Gyllenhaal.
Ba så ni vet.

Jag♥Er

Får så himla underbara kommentarer ibland och vill bara tacka för att vissa av er tar er tid och skriver ner så fina ord till mig. Uppskattar det till tusen verkligen. PUSS!



(Och så en liten extra shout-out till min rumskamrat Moa som inte kommer vara det längre för att vi ska få en till inneboende. Bra dagar, whoopwhoop!)

panther



Ny t-shirt. Världens finaste blå färg.
Letandet fortsätter efter en t-shirt eller linne med stort varg och tigermotiv!


be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind

Whoho, allt fixat med presentkortet! Hade råkat få samma kod som någon annan bloggerska men nuuuså fick jag min egen och kunde beställa min axelbandslösa Wonderbra haha. Har bara hört gott om den så hoppas på det bästa. Femhundra spänn för en jävla bh alltså... Värt.
Bättre bild på Moas naglar förresten! Nästa gång tänkte jag göra lite större leopardmönster och med andra färger. Skitkul att leka med nagellack i olika mönster och färger och särskilt på naglar som är så fina, yay.





Arbetsintervjun idag gick bra, whoooooooooooop, håller en tumme att jag får det, två är otur tydligen.
På torsdag åker jag och hälsar på i örebro, ska bli så himla skönt att få äta svensk maaaat.

det är okej att spåra ur

Som värdinna på Nelly High Heels party fick man ju ett presentkort på 500:- på Nelly. Tänkte använda det nyss och köpa mig en riktigt bra bh för dom pengarna men då stod det att jag bara hade 45:- kvar av ursprungliga 500? Har ju inte beställt någonting från Nelly på jättelänge så det känns ju jättetråkigt. Har mailat och frågat vad som blivit fel så får väl se hur det blir med det... MEN från nåt skittråkigt till lite roligare grejer: bilder från i lördags! Synd att jag inte var mer flitig med kameran dock, vart mest bilder från innan allt folk kom, menmen. Sen måste jag ju erkänna att det blivit lite väl mycket... partybilder på sistone?! Haha. Men kameran kommer fram då mest känns det som! Får absolut inte misstolkas liksom, att jag typ bara dricker hela tiden haha, det gör jag absoluuuuuuuuuuut inte. SÅNI VET, bra.


Jellyshots!






Fixade lite rosa leopardnaglar på Moa! Tänkte visa bättre bild imorgon.

















Ska på arbetsintervju imorgon och på onsdag! WISH ME LUCK!

sunshine

Gick på promenad till Operahuset förra veckan! Så himla fint väder. Internet har förresten krånglat lite om ni undrar varför det varit så torrt med uppdatering.






this time for africa

Ingen nyhet att jag är en sucker för söta/snygga förpackningar osv. När jag och Moa var och handla dricka tills på lördag häromdagen kunde jag då inte heller låta bli att köpa "Wild Africa Cream"! SÅ JÄVLA SNYGG FLASKA. En burk Smirnoff som jag aldrig smakat och en burk med Captain Morgan/Cola (visste inte ens att det fanns sånna färdigblandade?) fick följa med också. Och nu kanske det har gått liiiite för långt när jag berättar vilken sprit jag har köpt men vafan... Den är ju så fin, right!?








♥Valentine♥











Precis som en vanlig dag här i lägenheten. Ska snart ut och ta några öl med några gutter! Hoppas ni har en fin dag idag med extra mycket kärlek. Tycker det är tråkigt att vissa är så bittra på en dag som denna bara för att dom inte tycker det är något att fira? Överskattat o.s.v. Tråkigt för dom bara! Tycker det är fint att man får en anledning att vara extra kärleksfull. HAHA, cheesy brud här då eller? Vad gör Oslo med mig egentligen..

raspberry delight




Världens godaste nudlarrrrrrrr!


Laddar upp lite inför lördag. JELLYSHOTS EY!

Är verkligen supertaggad inför den här helgen som betyder inflyttningsfest på lördag med fint Oslo-folk! Har för övrigt precis kollat klart Burlesque och den var faktiskt inte så bra. Det som gjorde filmen var ju han. Den där jävla Cam. Alltså. Jag dör på den killen. Typ, drömmen. Mm.

Skärmdumpar från filmen, rumpaaaah. Koseligt.

yesterday

Lite pics innan Oskar kom och vi drog ut till Havana Club






Hahaha, Olivia ♥


















i know that i got issues, but you're pretty messed up too



Idag ska jag mysa runt i min fina avskedspresent från Nisse och Foung! Tack sötisarrrr.

Förresten, lite personligt o såhär va, men måste säga att det är skönt att man kan bli så van av vissa situationer att man bara kan stänga av dom dåliga känslorna. Apbra ju. Tänk att det kan gå så långt bara. Vissa människor är så hänsynslösa och jag fattar inte hur man kan bete sig som vissa gör. Menmen, what goes around comes around...

bubblicious



Ute och lämnat massa CV;n idag! Vill verkligen ha ett butiksjobb här. Nu ska jag plocka fram lite godis och filmmysa lite med mina tjejor.

[new]REA[/new]




Tröja med transparenta armar, 80:-


Transparent tshirt 60:-


Leo-linne 100:-


Lonsdale väska 250:-


Sammetsleggings 60:- och två par hjärtstrumpbyxor och ett par med en söm på baksidan av benen som dock inte var på rean.

Aaaah jag <3 Oslos rea.

Håller på att trixa lite med en ny headerrrrr! Får se om den blir värd bara. Vill verkligen ha förändring!

raw energy

Sitter och avnjuter en energidryck och fingrar lite på mitt nya tokgröna armband. Det är fint. Och jättegrönt. Gillar. Jag och tjejerna gick upp på söndagsmarknaden idag och kollade lite. Hittade massa fina smycken men orkade inte gå och ta ut pengar så det vart inget den här gången. Satte oss på en liten pub/café och tog varsin milkshake, sen promenad hem igen och snart vankas det mat och en rysare. Fin söndag!





grünerløkka

Bjuder på lite pics från lägenheten! Allt är inte riktigt klart än. Har inte fått dit sängen jag ska sova i än osv, men det tar sig!

Kul med kylskåpspoesi


Myser runt på dagarna i våra OnePieces


Världens finaste kökstvål! Haha.


Och den snyggaste vinkorksöppnaren


Moa, Eve och Jessicas rum


Fönstret i mitt och Olivias rum


Min sida till vänster och Olivias till höger... Haha, lite skillnad. Btw, det ligger ju ciggpaket på min sida, men nej, jag röker inte.






Snyggaste badrumstvålen också, bliiiing







happi



Åååh vem har inte suktat efter dessa shorts?!?!?! Man har ju sett dom överallt på t.ex. tumblr och så vidare men har bara hittat dem på sidor som inte shippar till Sverige. MEN NU HAR JAG DOM ÄNTLIGEN! Whaaaa är så glad. Nu vill jag ha sommar om möjligt ännu mer än vad jag gjorde förut!!!

Ska visa mer plagg jag inhandlat här i Oslo (finns så jävla bra rea här) men det får vänta lite. Det här förtjänade ett eget inlägg haha. Hoppas ni har det bra! Kommer snart igång med bloggandet igen, det har varit så mycket med flytten bara. Inte för att ni verkar sakna det men ändåååå, whooop.

nyinflyttad

Har haft fullt upp med flytten! Därför jag inte uppdaterat... Kom fram till Oslo igår förmiddag och det är underrrrbarrrrt. Kommer bli riktigt bra! har varit på IKEA med tjejerna idag och köpt lite saker som fattas och andra nödvändigheter. WHOHO.
Saknar inte Örebro ett dugg just nu faktiskt men alla vänneeeeeeeeeeeer!
Bilder från avskedsfesten i Fredags:


















RSS 2.0