hejdå i några dagar

Lite fler Oslobilder innan jag drar till Borlänge! Hade tänkt fixa tidsinställda inlägg åt er medan jag är borta men har inte tid. Min dator blir OTROLIGT seg när det är varmt (?!), jättekonstigt och jätteirriterande men ni överlever ju! Underbara är ni. Fred och kärlek!










HAHAHAHA, gullan och den levande statyn.











oh happy day

En mås som prövar på TakeAway och en drös med andra bilder från en guldvärd dag med fina vänner. Det är jag och bruden på sista bilden som drar till P&L tillsammans! OCH FYFAN VAD NICE ATT DET SKA BLI BRA VÄDER! Nu jävlar håller vi tummarna att det håller i sig också. ÅÅÅÅÅÅH, SÅ GLAD! För övrigt så är jackan på bilderna nedan ny! Den är grym! Istället för vanligt "sweatshirt"tyg så är den liksom lite "hårdare" och har armar i fuskläder/skinn. Köpt på rean för halva priset på 599 spänn! Värt!

Nu ska jag upp på stan med Ellipelli i det underbara vädret. Ha en superfin dag!










peace

Lite tantfrisyr och putmage med vinnarteen från KanDee på mig, göööttt! Är så himla taggad till Peace&Love. SRSLY. Vet någon vad det ska vara för väder i veckan?












good times

Jag som bara tänkte ta det lugnt idag... Men man får väl ta vara på dagen och dra ut ändå! LETZ GO! och jag får väl också klämma ur mig ett "glad midsommar". Usch, är så trött på skiten så jag spyr lite i munnen när jag skriver det men jag menar det iallafall. Lite. HEH! Någon undrade om man firar midsommar här i Norge - NOPP, det gör man inte! Men det bor ju hur många svenskar som helst här så det är folk som går runt med kransar och grejer ändå. Mysigt. HADE GOTT.





OnePiece29Player

Ojojoj, idag är man tacksam att man börjar så sent som halv fyra. Ska dega varenda minut fram tills jag ska åka! Jag har ju förresten införskaffat en till OnePiece. Hur bra som helst när den andra är i tvätten.

Igår slutade med att vi drog till Revolver. DUBSTEPNIGHT! Så jävla värt. Älskar när man bara får rysningar i hela kroppen och ba dansar järnet haha. 

Idag är det ju midsommar! Blir inget firande för mig tyvärr, jobbar ju. Chillmode nu alltså innan jobbet, take care!




bite this!

Först köper jag Converse and now this... Jag som har varit emot Hello Kitty så länge har gått bananas på dessa tre skönhetsprodukter! MEN till mitt försvar så luktar alla tre väldigt gott, så det var ju inte BARA för utseendets skull som det fick följa med hem... heh.




Känner att jag börjar växa ifrån dessa plagg med "gulliga tryck" (jag är ju liksom "bara" 20 år snart, så det är väl på tiden haha), men denna var ju nice ändå såatteee...


STRUMPOR. Nödvändigt ju. Sen är det ju bara ett plus att dom var astuffa!

Märker att det trillat in ganska många nya läsare på sista tiden, HEJ PÅ ER OCH VÄLKOMNA och hoppas ni stannar! Blir så himla glad när jag ser så många fina kommentarer. Det värmer som FAN och det är NI och er feedback som får mig att fortsätta likzzzzzzzzzzz. PÖS.

Idag fyller en av mina favoritsambosar år också, nämligen Moatoa. Så nu ska vi fira henne och ikväll blir det förhoppningsvis utgång också! Är glad idag. Hoppas ni också är det. PUSSPUSSPUSSPUSS!

starbucks

ÅLRAJT, frappuccinos ser jag och läser om vartannat hela tiden i olika bloggar. Tänkte ge mig på och testa en faktiskt. Se om det är gott. (Var för övrigt tvungen att kolla hur det stavades 9384759834 ggr. Krångligt ord det där. Fräppppucchhino.)




Har levt i mina nya örhängen nu ett par dagar. Som allt annat jag köper så är dom såklart nya favoriter...


Och här har vi armbanden som kommer pryda mina armar resten av mitt liv typ. Älskar denna typ av armband! Träigt och... mmm...

PUSSPÅER FÖR ATT NI ÄR FINA OCKSÅ! Ser fram emot att hälsa på rätt många av er på Peace&Love! Och ni måste lova att hälsa om ni ser mig. SERIÖST! Annars får ni spö :D

cute

Den här fick också följa med hem häromdan. Den är inte så Lisig precis, men den är ju så söt! Ibland får man väl experimentera lite, haha. Ska försöka matcha ihop den med något idag. Glass på Aker Brygge med fina människor! WHOHO!




luscious lipgloss

TIPS!
Det har kommit en serie nya läppglans från Maybelline med massor av olika dofter/smaker. Jag köpte med mig Watermelon Punch och Chrushed Candy hem men hade gärna velat ha med mig alla! Förutom dom nedan finns det även bl.a. chokladsmak.





firefly









Gick på stan med Deqa. Sprang runt som galningar för att hitta ett bra fik men slutade med att vi hamnade på Deli De Luca (Norges motsvarighet till typ Pressbyrån). Men inte fy skam det inte! Åt en sjukt god Panini och vart grymt imponerad av hur gott det var.

Och hahahahahah, vi gick förbi en levande staty, så precis när vi går förbi så hoppar han till och Deqa vart så rädd så hon börja blöda näsblod hahahahahaha.

Shortsen i inlägget nedanför är från H&M Divided förresten! :) Och gud vad kul att så många ska till Peace&Love. NI MÅSTE LOVA ATT HÄLSA! Kommer ju vara sjukt lonely annars, haha.

Pink





Ett par rosa, stentvättade shorts... Dör lite vad fint. Blir great till Peace&Love nästa vecka! Någon mer som ska dit?! Jag ska vara funktionär och jobba i Bazaartältet. Ni läääääääääär ju komma och hälsa på om det är någon som läser min blogg som också ska dit! SES VI?!

FAQ

Q: Hur kommer det sig att du valde att ta ut din medusa?
A: Fick inte ha den på jobbet och första dagen när jag kom hem och försökte sätta i den igen hade det växt igen... :(

Q: Hur har du sett ut tidigare? typ några år tillbaka? märks ju att du gillar att experimentera med utseende osv - men har du alltid vart sån? :D
A: Hahah, jaadu... Jag har inte alltid varit sån jag är nu. Det tog ett tag innan jag hittade mig själv :D Såg ut såhär i början av 2an på gymnasiet (tror jag det var). MINI! Precis efter att jag tagit medusan.

Foto: Anna Ingvarsson

Q: hej ! måste säga att jag avgudar dig och din blogg! du e helt awesome brud!
det är så att jag hittade din blogg för inte så längesen och vet inte så mycket om dig,så om du kunde så kan du ju berätta lite om dig själv,typ vart du bor och intressen och så,och även musiksmak!! vad gillar du att lyssna på?
tack återigen för sveriges cooooolaste blogg :D
A: Du anar inte hur glad jag blir! TACK!!! Jag bor i Oslo för tillfället och jobbar på Max (glammigt va?) men har mina rötter i Örebro. Fyller 20 år i Oktober och har flamingos, påfåglar och strutsar som favoritdjur. Tycker om att fotografera på fritiden och äta mjukglass (med strössel eller jordgubbssås på, annars funkar det inte). Lyssnar på ALLT förutom opera, country, annat konstigt och töntig svensk rappmusik (petter och liknande går bra, men fyfan för typ.. Ken Ring. Spyr.). Hatar ljudet av is när man t.ex. ska ta fram något ur frysen och tycker att det värsta som finns är när människor smaskar eller gör :P-gubben. Är astrevlig och älskar mina vänner och min familj mest av allt!

Q: måste först bara säga att din blogg ägeeeerrrrr! jävligt snygg äru också.
sen undrar jag hur svårt det är att få jobb i norge o va du arbetar som? är det bäst att fixa ett jobb innan man drar dit eller kan det vara lätt att hitta på plats? sen undrar jag också hur du håller dig så fit? haha. alla tips välkomnas, thnx!
A: MEN GULLE DÅ! tack! :) det är inte så lätt som alla säger att få ett "riktigt" jobb. Man kan bli anställd genom ett bemanningsföretag såsom Adecco eller Manpower, det är lättast. Du kan ju börja söka lite jobb men leta lägenhet samtidigt så du kanske kan matcha ihop dom lite. Jag jobbar på Max som precis gått utanför Sverige och öppnat här i Oslo. Det är faktiskt riktigt kul och jag trivs! Hade inte så stora förhoppningar eftersom att det är klassat som ett "skitjobb"... OCH HAHA, jag är inte fit. Lovar dig! Jag anstränger mig inte det minsta för att hålla formen. Det är ett under att jag inte är smällfet vid det här laget! Ska dock införskaffa ett gymkort på SATS så fort nästa lön kommer...Det är väl dags nu.

Q: kan du inte skriva ut vart du köper dina kläder? letat överallt efter usa shorts och tröjor med usa mönster. vart har du fått tag på det liksom? :(
A: Tycker inte om att skriva ut vad jag har på mig osv. för det blir för likt det jag var så emot i början när jag började blogga. Blir liksom en typisk modeblogg då vilket jag inte vill. Är lite allergisk mot typ "Dagens outfit"... USA shorts fanns att köpa på Bikbok förut. Nu vet jag att det finns ett par snyggare på Topshop :) Linnena jag köpt med flaggmönster är från Bikbok och Topshop. Du får helt enkelt leta nogrannare! :)

Q: Du skulle testa lite olika hårkurer och så, därför undrar jag vilka som fungerade bäst för dig och ditt slitna hår? Kram Emelie
A: Hårkuren från RedKen som jag prövat har inte fungerat så värst... Det är väl det enda jag testat hittils tyvärr :/

Q: Jag skulle bli superglad om du frågade din mor vilken tidning shortsen är i. Jag har även en fråga, vad är det för kamera du har och vilket redigeringsprogram använder du? :)
A: Senaste numret av IcaKuriren! Jag har en Canon EOS 500D och just nu använder jag Picnik som redigeringsprogram.

Q: Älskar din sminkning, det är snyggt och ser inte för mycket ut! Kan du inte göra en video eller bildbeskrivning över hur du sminkar dig? :) Tränar du regelbundet? Om du tränar, hur tränar du/vilka träningsmetoder använder du dig av? Nu när du tagit ut din medusa, funderar du på någon annan piercing?
A: Jag har tänkt att göra det någon dag men det har liksom aldrig blivit av haha. Kommer nog någon gång. Nej det gör jag inte men jag ska väl börja snart... :D Jag kan inte ta någon mer piercing då jag inte får ha det på jobbet. Inte i ansiktet iallafall. Kanske ska testa en bröstvårtan?! Verkar göra så sjukt ont bara!

Q: hur långt är ditt löshår? :)
A: 50cm

Q: Hej sötnos. Om du har lust och kika in på min blogg så ser du dig själv i en länkning! hoppas du får fler nya läsare. kram
A: Hittade inte din blogg för blogglänken var felaktig :( skulle gärna vilja se ju så om du ser detta får du gärna pröva att länka din blogg i en kommentar igen! :)

Q: Favoritmat och favoritgodis? Vart skulle du helst vilja bo?
A: Kyckling... Tacos... Pizza... Kebab... SALLAD!!, typ. CHOKLAD ÄR DET BÄSTA GODISET! Särskilt Marabous Strawberry Cheesecake. Skulle helst vilja bo på nåt coolt ställe med awesome miljö som typ Kalifornien, Miami eller liknande!

Q: vad är din favoritfärg? :) tipsa gärna om några andra bra bloggar också!
A: Gillar alla färger! Fast grå och brun kanske inte är i toppen precis... Sen vill jag helst inte erkänna att jag faktiskt diggar rosa ganska mycket... Några bra bloggar jag följer är Karin Olofsson, KanDee, Maja Tannå, Pyttis, Kattis och mina kompisars. Brukar även kolla in "dom vanliga" då och då också.

Q: VAD ÄR DIN FAVORIT-TUMBLR? :D
A: Min egen såklart! Den har ju det bästa av alla andras... HAHA! True story. http://lioa.tumblr.com

Q: du visade några bodysplash som du köpt för ett tag sen, var är de ifrån? :)
A: H&M

Q: ingen fråga, ville bara säga saknar dig och lämna ett litet spår. är sämst på att kommentera i know!
A: love you

Q: Hej!! Var shoppar du helst? Kram :)
A: I andra länder på butiker med märken som inte finns i Sverige :)

Q: Hur länge har du bloggat? Vilket är ditt drömresemål?
A: Sen 2005. Oj, jag har många drömresemål! Ibiza, Kalifornien, Miami, Hollywood, New York, New Zeeland, Thailand, Kina, Tokyo blablablaaa.

Q: är det sant att du har en man som brukade sitta på din soffa och heter Lazze??? är det sant att Lazze är inköpt på IKEA??? vad gör Lazze nu för tiden????????????????????????????? har Lazze ingen pille?
A: stinastinastina. min egna lilla flahaffel. kom hit med dig!

Q: När färgade du ditt hår? ;P
A: Rött? Nu senast? Kommer inte ihåg... Var väl 3-4 månader sen ungefär.

Q: hur många besökare har du på ett ungefär?
A: Inte så många. Runt 500-800 per dag beroende på om jag uppdaterar eller inte!

... KLAR! Om ni inte ser er fråga med så är det för att jag svarat på den redan i ett annat svar. Och frågor om mitt hår har jag ignorerat för det har jag tagit så många gånger i bloggen att jag faktiskt inte orkar mer.


koseligt

Vart ingen bowling i fredags.. Jag och Moa var för små för att få vara med hahaha. Här i Norge är det 20årsgräns ÖVERALLT på kvällarna (med väldigt få undantag) och det är verkligen en gräns som de flesta håller väldigt strikt på. DOCK så får vi under 20 köpa dricka på systemet (om det är under 22%)?! Så himla konstiga regler. Vi får alltså köpa dricka på "bolaget" (här heter det Vinmonopolet) men vi får inte köpa dricka ute. Precis tvärtom som i Sverige. Sååå, ja, det hela slutade med att alla fick pengarna tillbaka och gick till en liten minifestival istället med artister som Rasmus Seebach, Veronica Maggio, Vengaboys etc. Inga artister i min smak precis men med rätt sällskap vart det ju roligt ändå!














... och så vann jag merförsäljningen på jobbet och fick världens bästa pris! MJUKGLASS MED JORDGUBBSSÅS ÄR SERIÖST DET GODASTE SOM FINNS! Plus att den är fettsnål! ... Inte för att jag bryr mig men........

Ska svara på frågorna nu tänkte jag och tidsinställa det :) så ni vet att det är på G!


i don't mind if you don't mind

Ooooojoj, vad jag skenar iväg ibland och är oaktiv i flera dagar! Hahah. Återkommer med svar på frågorna imorgon eller på söndag. Nu ska jag bowla med jobbet! KICKASS WHOOOP!


fråga mig någonting!

Lite fler frågor har trillat in och det är många som undrar samma sak, bl.a. vart mönstret till de stickade shortsen är. Det är mamma min hemma i Örebro som äger den tidningen och jag har ingen aning om vilken det är. Kan fråga om ni verkligen vill veta?

Undrar ni något annat så kan jag svara på dom i ett eget inlägg så blir det mer samlat på ett ställe. FRÅGA PÅ HEYHEY!


Olivia, Evelina och jag förra helgen. MYSIGT!

mainstream

Nemen whoho, nu är jag också precis som alla andra på fötterna! Har alltid tyckt att jag inte passar i Converse för mina fötter ser ut som båtar men när jag gav det ett försök till och prövade ett par låga så satt dom ju som smäck! Tog iallafall inga vita, man vill ju inte överdriva... Haha. No offence till er som har vita Converse såklart! Det är fint det meeeed. Svarta är ju inte så jävla unikt det heller såatte... Men snyggt äre iallafall. Huvudsaken. Score for being like everybody else!


mitt hår

Får många frågor om mitt hår, hur jag gjorde blablabla så jag tänkte berätta lite bara.
Jag var ju vinröd först, sen bestämde jag mig för att jag skulle bli blond. Typ alla vet ju att det är riktigt svårt att gå från blond till rött och att det tar väldigt lång tid?

Jag gick från vinröd till blond på 1 och en halv vecka.

Efter det kan ni kanske förstå att mitt hår inte mådde bra alls. Det var som tuggummi efter alla blekningar och det har fortfarande inte återställts sen dess. Så innan jag fortsätter - TÄNK EFTER INNAN NI FÄRGAR RÖTT!Det är väldigt svårt att få bort det röda när ni vill byta igen, särskilt till ljusare nyanser. Jag gick över till blondt så fort eftersom att jag inte stod ut med att ha orangefläckigtbajsröttblondt hår som jag fick under tiden jag blekte... Iallafall - var blond ett tag men trivdes aldrig, det var liksom inte JAG. Så bestämde mig för att köra på rött igen och köpte en färg från shock.se i nyansen Poppy Red från Directions som är till för att färga på blekt hår! Den färgen fastnade inte så jävla bra dock så jag har färgat med lite alla möjliga färger sen dess. Allt från apdyra färger från frisörsalonger till Live Color XXL från Schwarzkopf som är köpt på H&M (som för övrigt varit absolut bäst). Använder även en s.k. "färgbomb" som också finns på frisörsalonger. Om man frågar dom om det så fattar dom precis vad man menar, garanterat! Färgbomben är till för att användas som en inpackning som förstärker färgen i håret eftersom att den själv innehåller färgpigment. Och... Ja. På den vägen är det. Kan även tilläggas att JA, jag har löshår. Mitt hår har alltså INTE växt typ 30 cm över en kväll (tyvärr). Löshåret är köpt på Rapunzelofsweden.se och finns i klarröd färg. Har dock färgat mitt så att det ska bli mer likt min egen nyans och inte vara så glansigt som nytt löshår är :)

Några andra frågor?




electric chapel





Ser ju ut som att jag har snor på första bilden! Haha, såg det nu. Fint. Måste vara smuts på linsen eller nåt, hoppas vi... Hahah. Bjuder på den!

Sitter och taggar inför jobb inatt! Är helt själv vilket känns jättekonstigt med tanke på att jag normalt delar lägenhet med 5 andra personer. Hade också velat vara hemma och kolla på alla studenter men har ju flyttat hit för att prioritera jobbet sååå... Det är REGN här iallafall, SJUKT TRÅKIGT. Och nu babblar jag bara på, ska sluta och göra världens bästa sallad nu!

fighting for peace is like fucking for virginity

Dagen börjar otroligt bra!

O mamma som håller på och virkar ett par shorts till mig... Hur awesome kommer inte dessa plagg bli tillsammans?! Vill på festival nu nu nu nuuuuuuuuuuuuuu

Vann alltså denna tee från världens snyggaste tjej Sandra som driver bloggen KanDeeDrawings och webshopen KanDeeShop! Tusen tack för det fina vinnarinlägget!






how-to

Ett par stycken undrade över hur jag gjorde med pantertischan.
Huuuuuuuur enkelt som helst. La tröjan på ett bord, hämtade en sax - började klippa fransar. Efter varje frans man klipper ska man även dra i dem så att de blir sådär som jag hade/har på bilden/bilderna :) På de här nedan har jag dock klippt av fransarna lite då jag tyckte dom var en aning för långa.

Ser ni förresten något annorlunda med mig? ... Någon som har märkt att jag tagit bort piercingen? Ett superfint hål är det ju där nu istället, haha.






fringes

Aaah, äntligen hemma igen. SJ är ju så sjukt dåligt så jag vill spy. Tror ni inte på f-n att tåget tillbaka också vart försenat eller?! Skönt att det inte vart ersättningsbuss nu iallafall, men ändå. 1,5 timme... har alltså spenderat 4,5 timme av denna helg bara på att vänta på försenat tåg. Gaaah. Aja, whatever. Jag har gjort om en tröja lite. Den vart snygg. Fransar är fint. Herrå.



saturday night

Såhär såg jag ut igååååår. Superb kväll igår faktiskt! Lyckades gå med mina nya 15cm skor hela kvällen och är sjukt stolt haha! Visserligen är det 6,5cm platå och okej jag ramlade faktiskt en gång men tror nästan det var mer alkoholpåverkning än klackhöjd som orsakade det... HEHE.








new bikini

JAG HATAR SJ! Skulle kommit hem 20.05 igår men kom hem långt efter 23.00. Satt på en svettig ersättningsbuss istället för tåget som hade blivit inställt och missade därför mina kvällsplaner för igår. Sjukt ledsen och irriterad. OCH ARG!!!
Menmen, skitsamma, idag är en ny dag och jag har vaknat tidigt för första gången i hela mitt liv tror jag och ska fan ut och sola nu. Ikväll har jag superfina planer med fina människor. Ha en bra helg!





Idag blir det nog nya bikinin som åker på!

lagom är för lite

Har ju alltid randombilder som bara ligger och skräpar i min bildmapp och aldrig riktigt passar in i nåt inlägg. Som till exempel en bild på ett av mina många favorithalsband och mina solglasögon som är väldigt toomuch. Precis som jag gillar! Hah. Blingggggggg.




wild

Gick helt spontant in på en liten secondhandbutik här i området där jag bor, får syn på ett snyggt leopardmönster som visar sig vara ett par långbrallor i storlek 34. SÅN JÄVLA TUR. Provar dom och dom sitter som smäck, hejhopp hem och klippa av dom och resultatet har ni nedan. Har letat som en tok efter ett par snygga leo-shorts och nu äntligen har jag ett par! Skulle dock vilja ha ett par som inte är höga i midjan också... Men det får vänta, haha. Nu: Starbucks chocolatecoffee och UNO med Jessica.

Imorgon åker jag "hem" till Örebro och hälsar på. Mys.






FYND

WHAA, gjorde fetaste klippet idag på Frälsningsarmén!
Har hört att Oslos 2handbutiker ska vara bra men inte SÅHÄR bra.
CHECK IT OUT:



GULD!!! Visar fler bilder imorgon, måste hinna sova lite nu!

RSS 2.0