zips&stripes

Ett par sandaletter och ett par tygskor. Känns som att dessa inlägg aldrig slutar men ska försöka variera mig lite mer haha. Har bara ett par solglasögon och en bikini kvar att visa sen iallafall.

Supertrevlig kväll igår! Hade tillochmed löshår dagen till ära. En superlång, tjock röd fläta blev det. Hade med mig kameran men det vart inga bilder alls, haha. Lite tråkigt, men äsch.

Och bara för att cleara upp lite saker ni undrat: ryggsäcken är från Bianco, det ljusrosa linnet är från Weekday, det randiga är från Zara, t-shirtarna med djurmotiv är från BikBok, halsbandet är från Indiska och... Var det något mer?




παγώνι

Jag som älskar påfågelfjädrar vart helt överlycklig när jag fann detta halsband!!! Har klippt till fjädrarna lite dock då dom var avklippta helt rakt och jättefult från början. Med lite rundare former vart det genast finare jööööö. Väldigt maffigt o sådär va men det blir ju svinbra till nåt enkelt liksom! Kanske imorgon då det är middag för jobbet! Ska säga hejdå till några externer som ska åka hem i veckan. Riktigt tråkigt faktiskt, menmen.





Har fått väldigt många frågor och tänkte att jag skulle besvara alla i ett eget inlägg lite senare. Typ imorrn! Nu ska jag sova tänkte jag. 20 i 22 en fredag, känns inte helt ok men ÄSCH. För övrigt så var det någon som tyckte jag skulle skriva ut alla ställen jag köper allting från men jag vill inte att min blogg ska vara en sådan där typisk modeblogg liksom. Fattar ni vad jag menar? Om ni frågar så svarar jag ju gärna faktiskt så det borde väl inte vara så jobbigt, eller? :)

more







Linnet på sista bilden är helt amazing. Hänger bakochfram så att ryggen ska synas bättre. Djup ryggurringning = finfint!

Nu ska jag kila iväg till jobbet, kommer inte hem förrän 19 ikväll och har lite planer då så blir nog inget mer bloggande idag!

Exclusive Maggie shoes

VÄRT. Beställde just dessa skor från Nelly jag suktat efter länge då jag hade ett presentkort på 200! Vart ett riktigt kap! Tyvärr blir dom levererade till mammas adress i Sverige så jag får inte klämma på dom på direkten men äääsch! Ännu mer anledning för mig att åka hem och hälsa på nu ju, yay.


backpack





Har ni sett va vilken fin ryggsäck jag har köpt! Så jävla snygg! Kommer vara fet i sommar på alla äventyr, haha. Och det har jag väl sagt hundrasjuttio gånger nu tror jag; "kommer passa bra i sommar". MEN KAN DET BLI RIKTIG SOMMAR NÅGON DÅ ELLER??

Fick en liten glad överraskning att ett av mina inlägg är med på framsidan också! Ska ta mig en bit strawberry cheesecakehoklad för att fira lite! ;)

fruits

Gölligaste armbandet här nere yao!

Men måste ba fråga en sak... Vad tycker ni är roligt att läsa om här i min blogg? Vad vill ni se mer av liksom? Skulle vara kul/intressant att höra!




Bow





Efter att min silvriga rosettdubbelring gått sönder så har jag velat hitta en ny. Vart asglad då när jag hittade denna! Ingen dubbelring dårå men det gör ju ingenting.

Jag låter det rulla på lite det här alltså, hoppas det inte blir tråkigt. Tycker det är så kul att visa haha. Har ju världens finaste ryggsäck ni ska få se också. Och världens finaste halsband. Och världens finaste linnen. Och världens finaste armband. Och, och, och...

strawberry cheesecake



Har ni smakat den här chokladen eller?! Om inte så lär ni ju göra det! Så HIMLA goooooooooooooooood. Nästan som Sommarchokladen som fanns förrförra året. Mmmm. Bästa Moa ska köpa med ettpar stycken från Sverige när hon kommer hem imorgon. LYCKA!

exotic coconut





Hawaiian Tropic After Sun body butter, örhängen och asfräna solglasögon! HT lipglosset fick jag med extra från Nelly och det är ju med UV-skydd så det blir ju great i sommar. Vart lite förvånad över att After Sun-burken inte såg ut som på bilden som jag beställde men såg att det fanns två olika på samma vara? Aja, den verkar awesome iallafall, nu väntar jag bara på lite lediga dagar med sol. GIVE ME NU OKEJ BRA. Tack.

Ringarna på bilden i förra inlägget är förresten från Gina Tricot, ni var ett par stycken som undrade! :) Svarar ioförsig alltid på frågor tillbaka i era bloggar om ni har någon (annars i mitt eget kommentarsfält) men skriver det här ändå ifall det är fler som undrar men inte orkar fråga. Eller liknande.

bahama breeze



Alla ljusen jag beställde från Nelly luktar helt underbart! YAY! Ringarna är awesome också och passar helt perfa på alla fyra fingrar. Score på den! WHOOP.

the edge of glory

Ahhh, känner mig alltid så himla sämst när jag typ aldrig bloggar! Men det kommer snart komma igång. Som jag typ har sagt hundra gånger, men ändå. Glömde ju en hel väska (med mitt smink, nellybeställningen o grejer) hemma så mamma har fått skicka allting på posten men jag har fortfarande inte fått paketet även om det var över en vecka sen hon skickade det. Ska gå till posten imorgon och fråga, är så himla nyfiken på beställningen samt att jag saknar mitt smink! Haha.

Löning för mig igår förresten. Tog en liten runda på stan och kom hem med en hel del väldigt fina grejer som t.ex. ett urfint linne från Weekday, ringar och armband från GT, 2 par skor från Skopunkten, lite smått från H&M och väldigt färgglada ting från Zara. Måste visa! Har för övrigt jobbat 10 timmar idag och är helt slut. Det var ju helt galet på jobbet eftersom att det var Norges nationaldag samt att restaurangen ligger mitt på stan. Så nu ska jag försöka ta igen lite sömn innan det är dags för en till jobbdag imorgon.

Hata mig inte för att jag är så tråkig just nu. DET KOMMER! Puss fina ni.




fint från tumlbr

a walk in the park























Det är såååå mycket roligare att vara ute och gå när det är så fin omgivning! Nu ska jag iväg och jobba till 05 imorgonbitti. Pepp!

spring edition







Grillmys i parken precis bredvid här där vi bor.
Så himla skönt att bo så nära en så pass stor park så man bara kan gå dit och gå och lägga sig o sola eller umgås på kvällarna. Var på långpromenad nyss och var tvungen att ta massa kort på omgivningen under tiden jag gick. Kommer uppdatera ett inlägg med det snart så ni får se! Kanske låter tråkigt men det är typ världens bästa promenadställe att gå igenom. Vattenfall, fina hus, broar, parker... UNDERBART! Känner att jag tjatar lite men aaaa-aaah, love it.

FEEL IT

Ojoj, det var nästan som att flytta på nytt! Så himla mycket grejer och saker som ska göras, därför jag inte haft tid för bloggen. Men alltså jag måste bara säga - Oslo nu på "sommaren" kan vara bland det finaste jag upplevt. HELT UNDERBART! Och vilket fantastiskt väder det har varit! Är så himla glad!









blablabla

Ahhhhhhhhhhhhh, kom precis hem nu 00:27 och har fortfarande inte packat inför hemmaresan till Oslo imorgon. JAG ÄR SÄMST på att planera. Skojar inte. Men tycker det är så jobbigt att packa innan dagen är slut ifall man behöver någonting man packat ner!? ... Eh. Ah. Åker halv 7 idagbitti (uhm..) och jag ska alltså packa ner hela mitt liv plus lite mer i EN resväska OCH hinna sova inom 6 timmar. Känns stabilt... Har liksom haft fullt upp idag: hejdåfika med Elvira, storhandla med mamma OCH hejdåhäng med Sebastian och Anton. Och ba' för'e så låter det aslite men jag har stressat ihjäl mig. Faktiskt. Sådetså. Mm. Och nu bloggar jag istället för att packa. DUKTIG JAG ÄR. AHHHHHH, herrå.





Imorgon lär jag ju inte röra internet alls typ så tänkte ba tipsa om den här mascaran som jag använt hur länge som helst nu typ. Typ. Typ typ typ typ. WIGWHAM! Från... Eh... Okej jag kommer inte ihåg nu såklart. Men mm. Den är bra. Och har fin förpackning. Såatteeee... TJA.

runwaydreamz

runwaydreamz.com

Får verkligen lust att bara go bananas på ett par shorts när jag ser dessa!

DRDENIM

Ajustja, jag köpte ju jeans förra veckan. YAP, that's right; jag som ALDRIG har jeans annars, köpte ett par. Men dessa är liksom lite mer... Tunna. Typ. Inte sådär klumpiga som alla andra jeans är. Känner mig som ett hus i "vanliga" tajta jeans, men i dom här så... gör jag inte det liksom.



Höll på att fnissa ihjäl mig först när jag plocka fram ett par i storlek Small som jag brukar ha. "BHAHAHAHA" skrattade jag lite för mig själv. SER NI INTE HUR SMÅ DOM SER UT? Herregud. "Men det är ju stretch" sa Elvira och jaförfan, det va det ju! Så jag gick in i provrummet och whoho, dom slank på så fint så. Jag som trodde jag skulle behöva ta ett par i XXXL eller nåt.



Jag har ju ganska smal överkropp och sådär (inte armar dock haha), även smala ben och så FÖRUTOM mina lår som är så himla konstiga. Dom liksom... "blir tjocka" i bara typ en halv decimeter där längst upp innan ljumsken! Jätteweird. Om jag står helt vanligt liksom så går dom ihop där uppe men sen går in snabbt igen så att det är ett hål där precis i skrevet hahah. Måste nästan visa någon gång bara för att ni ska förstå hur jag menar...

MEN ANYWAY, nöjd med brallsen är jag iallafall. Dom är kickass till klackar!

Nellyorder

Coconutbodybutter/aftersunbalm, CoverAll ConcealerPalette och 3 småsmåsmå "prov"-ljus från YankeeCandle.
Hade gärna klickat hem några av dessa också men 55kr för ett litet lipbalm är lite för saftigt när man inte har fått lönen än, haha.


Sorry om det inte är så mycket update förresten, jag har mina moments när allt bara flyter på med bilder och sånt men sen ibland kommer som hära små "pauserna". Lite irriterande nu också eftersom att jag inte har något photoshop... Menmen, you know me, det kommer, det kommer!

RSS 2.0