Rihanna

Åh jag älskar den stora fotoboken jag fick på Rihannakonserten! (Som aldrig blev av då... Men ändå.) Så himla inspirerande bilder. SKITSNYGGA. Älskaaaaart. Vill sätta upp bilderna på väggen på nåt sätt men vill ju inte förstöra boken? Dilemma.






Stars 'n stripes

Tror jag ska lägga upp min Jeffrey Campbell LITA American Style på min bloppis också... Någon som skulle vara intresserad? De passar en 37a och är använda en gång på Nelly Catwalk.





Nudlar och hårt bröd tills nästa lön

Jag är allt bra go jag! Jag och Emma (min roomie) hade bestämt att vi skulle köpa julklapp till varandra för ca hundralappen. Det gick ju bra för mig.. NOT. Hittade en grej som är SÅ henne så jag var bara tvungen att köpa den till henne! Lite otur dock att den kosta ca. 500 spänn mer än vad vi bestämt. Men det skiter jag i, den kommer bli PERFECT! Sååå, hej Emma, jag vet att du läser det här, hoppas det är okej... Lovar att presenten är awesome!



Nu ska jag slänga på träningskläderna och ta en runda på gymmet. Imorgon har vi bokat upp oss på ett pilatespass, blir nog kul!



Intresserad av den nitade bh:n? Maila!

Funderar på att ha en liten bloppis här på bloggen? Eller vad säger ni? Längesen jag gallrade garderoben på alla fina ting som jag aldrig använder. Som till exempel BH:n nedan! Såg att många var intresserade så ni som vill kan ju skicka ett intressemail med BUD till [email protected].

Annars så tänkte jag avslöja att jag kommer ha en adventskalender här på bloggen! Inte varje dag dock utan varje adventsdag. Men det blir väl skoj?! Kommer lotta ut någon random bland mina senaste kommentarer på valfritt inlägg då hade jag tänkt. Eller något liknande. Vi får se... Ska klura på det lite till.

NU ska jag njuta av två dagars ledighet ♥
Ni som har Instagram kan följa mig där om ni vill, heter samma som här, Lioa. Uppdaterar den oftare än bloggen då det endast är som en bildblogg!







nitat

Tyckte min vita bandeubh var så himla tråkig så jag pimpade till den lite! Synd dock att den fortfarande är för liten (70/75B är den. Har egentligen 70C eller 65D) så jag kan ändå inte ha den..? Haha. Har väl använt den en gång tror jag när jag inte använde P-plåster för då vart ju brösten lite mindre... HAHA. Så synd att den bara ligger här hemma och ser fin ut utan att bli använd. Menmen.



sassy&daring wild





Till skillnad från många andra tycker jag att det är ganska roligt att köpa sånna där nödvändiga grejer? Typ "åh nej, jag behöver köpa nytt smink", det är ju jättekul! Haha. Eller ja, massa pengar försvinner ju, men man har ju nya och fräscha produkter!

Behövde ett torrschampoo och hittade ett från Batiste som jag hört ska vara bra samt att flaskan var fab haha. har prövat det redan och det är verkligen ett bra tips! När jag prövat andra torrschampoon så har det nästan känts som att håret blivit flottigare? Men inte med den här! GULD!

Lösnaglar och lösögonfransar till jul/nyår och ett läppenna så mitt rosa läppstift ska sitta bättre vart det också.
Nu ska jag åka och jobba, 21-05:45... Härlig tid va? Hoppas ni har en bra helg!

VERSACE FOR H&M

Idag (eller ja, igår, hur man nu vill se det) släpptes ju Versacekollektionen på H&M! Jag, Emma och Fredrik drog upp rätt tidigt och jääävlar vad folk var galna! Jag förstår inte hur man kan vara så himla... "intresserad"? Alltså tro mig, jag ville verkligen få tag i de kreaktionerna jag spanat in på bilderna sen innan men SÅ snabbt tar det ju inte slut som vissa verkade tro... Herregud. Både jag, Emma och Fredrik fick tag i precis allt det vi ville ha och vi tog det jättelugnt? Kul att se hysterin dock... Haha.

Anyhow, tänkte att jag skulle visa det jag köpte PÅ! Så ni får bara sneakpeaks än så länge ;) I den dära blågröna leopardgrejen är det en klänning iallafall. Ni som vet hur kollektionen ser ut kan nog lista ut vad det andra är för något! Toknöjd är jag!









KNOT



Är fett seg på att uppdatera, i know! Men ni som hängt med länge vet ju hur jag är? Har en liten minipaus och sen kommer det ett par dagar med rätt bra uppdatering, sen en liten minipaus igen och så fortsätter det sådär... Haha. Bilden ovan är iallafall det jag hade på mig på Nellyeventet + mina Jeffrey Campbellheels!

bangbang

Jag har tyvärr glömt min kamerasladd i Oslo så det får bli mobilbloggning istället!

Var på Ritz igår med Elvira och Mathilda men drog sen vidare till Satin. SKÄMDE UT MIG när jag gick före i betalningskassan för att hälsa på ett par kompisar och kassatjejen trodde jag försökte smita från inträdet hahaha. Lite svårt när garderoben var precis mittemot..? Pinsamt hur som helst för jag måste ha sett fett sneaky ut! Anyhow så var det ju inte nog där, jag och Mathy lyckades även välta ett sånt där högt litet barbord hahaha. Herregud. Men sånt får man bjuda på ibland.

Back to Satin ikväll iallafall då vi ska vara värdinnor på Nellyeventet! Whohoooo, hoppas vi ses där!

 


Jag och Mathy inne på Ritz toalett igår, YUM


black and gold










NELLY CATWALK



På lördag den 12 november är det dags igen tjejer! Men istället för High Heels så är det Nellys nya koncept Catwalk som gäller. Jag kommer vara där med ett par andra bloggerskor och vara värdinna för eventet och om det bara blir det minsta lika roligt som förra gången jag var med och hade hand om Nelly High Heels party så kommer detta bli succé även denna gång. Vi ses på Satin!

Klicka på bilden för mer information och OSA till din stad så snabbt som möjligt! OBS! Begränsat antal platser.

aloha

Ohooo, åker hem till Örebro ikväll! Ska bli så skönt. Och jag ska sola, sola, SOLA och även hämta mina JC LITA American Style skor. Hela en vecka blir jag hemma! Men först lite jobb, CIAO!


pink gossip

Det var det här läppstiftet jag hade på mig då jag egentligen skulle på Rihanna! Det är från Rimmel och heter Pink Gossip. Sitter faktiskt väldigt bra och är en himla fin färg! Så nu slipper jag snåla på mammas längre.



YSTAD

Vad jag hittade på i Ystad? Eller ja, HITTAR på. Är fortfarande kvar! Åker hem imorgon. Bor här hos Fredriks föräldrar under vår vistelse!

Eftersom att konserten inte blev av så vart det hemmakväll istället, haha. Kom en gubbe idag och levererade paketet med våra VIPgrejer, känns ju värt! Eller inte. Men dom kommer ju förhoppningsvis sätta nytt datum så det är väl bara att spara VIPbanden och vänta in det datumet istället. Nu har ju jag min konsertupplevelse kvar iallafall! Man måste ju se det positiva! 

Ystad är för övrigt en väldigt... GULLIG liten stad. Kände mig som en jätte när jag gick genom stan. Jättesmå hus och butiker, aww.


Tjockis i min nya jacka som har gått sönder där längst ner för andra gången... Måste fixa kardborrband eller nåt och fixa! Orkar inte byta igen. 






Fikade lite på Espressohouse med Fredrik och hans kompis Gustav. Jätteäckliga chokladbollar! Köp INTE, blä.


RSS 2.0