MALMÖ

Nu sitter jag i bilen från Ystad till Malmö Arena och såhär ser jag ut ikväll + leoheels! Åh va kul det ska bli!!!!


 



... oooch konserten vart inställd. Återkommer imorgon :)


appreciation

Sånt här är det seriöst det finaste jag vet. När någon har tagit sig tid att samla ihop grejer som dom vet att man gillar. Att dom har uppmärksammat och verkligen tagit upp, lyssnat och märkt dom grejer som är ens favoriter. Ni ANAR inte hur glad jag blir för sånt!!!! Någonting av det jag uppskattar mest i hela världen. Detta paket kom från den finaste, bästa, vackraste Moa:n i hela världen. Vart på allvar tårögd när jag öppnade det... Ett änglaspel med flamingos liksom, HUR FINT? Åh. Att något så "litet" kan göra en så glad.









Hade även fått ett annat paket av mina kära arbetskamrater med lite Lisagrejer! Dock lite mer oseriöst och "roligt" med kondomer och grejer... Hahaha. Ett shotglas med en rosa snopp i liksom, FAB! 


deer blogreaders, kolla vad jag har hjort...

... köpt världens finaste HJORTKROK! På den ska jag hänga lite smycken tänkte jag. Men inte för mycket så det ser klumpigt ut.







Passar på att visa min nya mössa också som är i ungefär samma färg som den stickade tröjan i "8 new pieces"-inlägget. Asgosigt när man har på sig båda samtidigt!

JC LITA SPIKES

Mobilblogg
WOW! När jag har köpt dessa skorna kan jag dö lycklig!!!!


8 new pieces









Unnade mig lite för födesedagspengarna jag fick förra lördagen. Och oj vad GT har ryckt upp sig!! Tycker ni inte? Måste dock klippa bort "Rock on forever" tror jag, hur töntigt uttryck var inte det haha.

Och ja... ni är ju inte så dumma som ni ser ut! Klart jag ska på Rihanna i helgen! I malmö... Har jag några skånska läsare måntro? :)

[ loud ]

Jag kom på att jag inte har berättat om en grej som jag fick i födelsedagspresent av Fredrik! En jätterolig grej som vi ska åka på redan NU i helgen! Kommer bli hur awesome som helst och jag är SÅÅÅÅ TAGGAD!!! Men väntar nog med att "avslöja" precis innan vi åker... ;)





Ett utav plaggen som jag har på mig/som ligger i GTpåsen har samma namn som är relaterat till resan... Hmm?

Yayas

 

Vart thaimat på Yayas som har världens coolaste inredning! Det är som att gå in i en afrikansk djungel med massa elefantstatyer och växter överallt. Allting går i trä och vissa bord står upphöjt som i en liten trähydda typ! Sen halvvägs mitt i maten så släcks alla lampor och det kommer ljud från åska och regn från högtalarna, haha. Ascoolt!



Bilder tagna med iPhone

 


kängor

De till höger är fodrade, perfekt i vinter :) Nu ska jag göra mig iordning och sen ska vi ut och käka på något fint ställe! Lite söndagslyx!



Taket i vårat rum. Tänk er en kristallkrona här... VILL HA!

20y

Well... Det var inte många bra bilder som togs förra lördagen haha. Typ alla såg ut såhär:



Fagert va? Men hittade faktiskt en riktig posarbild på mig och Oskar!



Hahah, posar sönder lite. Och den här bilden vart ju lite smårolig. Malibu ♥



Och nu kom Fredrik hem och sa att jag fått paket från bästa Moa! ÅH!

SALE

Sådär! Har ändrat lite med designen igen. Den förra var ju inte poppis märkte jag! Hahah. Tyckte ändå denna vart en bra balans av den förra lite barnsligare och det lite mer seriösa. Vad tycker ni nu då? Eller... Svara inte på det... Hahah, gissar på att ni hatar den här också!
Anyhow, har valt ut mina favoriter från Nellys rea. Tycker inte det fanns något jätteWOW den här gången men det finns ju mycket man skulle kunna köpa bara för att det är billigt... Men nop, det ska jag låta bli!




Måste visa min nya vinterjacka och lite annat smått och gott jag unnade mig när alla mina grejer som stod i källarförrådet vart stulet... Buhuu.

*CHANGE

Bytte header. Känns fräschare. Kanske tillochmed lite mognare. Vad tycker ni? Vart det tråkigare?

Jag och Emma har nästan fått klart vårt rum också! Bara lite av mina saker som står kvar i påsar och sådär som jag ska ta tag i snart. Ska även sätta upp en hylla och ett par krokar under tavlan.




haircolor

Okey hörrni! Dags att reda ut en sak. Får dagligen frågor om hur jag behåller mitt hår så rött och blablabla, är så otroligt trött att svara på samma fråga hela tiden så nu har jag fixat lite så ni får ett bra svar en gång för alla! Ska även sätta denna information på sidan av bloggen så att den alltid är där också. Missförstå mig inte, jag tycker det är kul att ni gillar min hårfärg, det jag stör mig på är att många av er inte letar efter svaret innan ni frågar. Jag har många gånger skrivit vart jag köpt saker/plagg i samma inlägg eller inlägget efter ni frågat vart det kommit ifrån. KOLLA GÄRNA FÖRST efter svaret innan i frågar, om det inte står bland kommentarerna eller i inlägget; då är det okej, bara att fråga på!

Men nu till mitt hår. Dessa tre produkter nedan är dom jag använder allt som allt för att behålla min röda färg/nyans.





♥ Igora Color Gloss från Schwarzkopf | Red Spark
- Används när håret blivit för urtvättat när färgbomben inte räcker till längre. Denna använder jag alltså inte till att färga hela håret utan bara till att "fylla på" och färstärka färgen när jag tycker den bleknat lite.

♥ LIVE Color XXL, Color Intense från Schwarzkopf | Real Red #35
- Är den hårfärgen jag använder som BAS. Den jag färgar utväxten med osv. Tycker dock inte att håret blir JÄTTErött av denna och fyller alltså på med Igora-färgen så det blir mer intensivt.

♥ Nutri Color Creme, "Färgbomb" från Revlon | Fire Red #600
- SVINBRA PRODUKT! Den här använder man i duschen för att förstärka färgen och används som en inpackning. Hur bra som helst! Det är denna som jag använder oftast (nästan varje gång jag duschar) och som gör att hårfärgen håller i sig tills det behövs fyllas på.

Om det är något annat ni undrar över så fråga på i detta inlägget så lägger jag till det här i samma inlägg också. Så det blir slut på allt detta frågande om håret haha. Hoppas det var till någon hjälp!

Tillägg:
Igorafärgen och färgbomben finns att köpa på utvalda frisörsalonger och beautyshops. LIVEfärgen köper jag på H&M men den finns även att köpa på bl.a. Cubus.

dress/iPhoneupdate

Såhär såg jag ut på min födelsedag!
Slog till med en klänning för en gångs skull, helt okej ändå :) Trivdes nästan! Haha.
Nya halsbandet är grymt för övrigt!

Tack för alla grattis!!!

 


BIRTHDAY/20YEARS

Fyller år idag!!!

Äntligen kan jag ha ett lite mer socialt liv här i Oslo, haha. Det är 20årsgräns nästan överallt här på ALLT! Men om man är 18 får man gå till systemet och handla under 22%? Så himla knäppt! Men nu kan jag göra vad jag vill, yahay.

Över tolvslaget mös jag runt i mina cosy longsocks (hur söta??) innan jag somnade för att sedan vakna av att en liten goodiebag från min bästa roomie Emma står precis framför näsan på mig! Så gulligt med massa rosa saker haha! Fick även en halsring och ett par örhängen av Oskar som present imorse. KOSELIG START PÅ MIN 20ÅRIGA FÖDELSEDAG! Nu ska jag försöka hitta en klänning på stan att ha på mig ikväll. Senare är det jag som bjuder på födelsedagsmiddag och efter det - storparty! GO!











Paket



Fick detta i ett paket för ett par dagar sen av NIVEA. En Volume Sensation BlowDry Styler och den klassiska NIVEA Cremen som ingen kan ha missat? Jag brukar inte blåsa mitt hår men ska väl göra det någon gång snart så jag kan se om BlowDry Stylern är värd. Cremen hänger alltid med i väskan! Underbar!



Så har jag köpt lite nödvändigheter. Har tröttnat på mina SUPERmarkerade ögonbryn så har använt ögonbryns.. skugga (?) nu istället. Blir inte lika markant och ser iallafall lite naturligare ut... Lösögonfransarna är dom bästa jag haft! Eftersom att man bara sätter dom längst ut på franskanten så är de dessutom lättare att sätta på än heltäckande. Tips, tips!

det löööser säääjj

... det gör det alltiiiid, det kommer fixa sig till slut, nanana..
Måste visa ett par örhängen som jag faktiskt inte brukar använda så ofta men som är helt underbara! Gillar mest att dom har lika men ändå olika mönster :) Unika liksom. Från ett litet smyckesstånd på stortorvet här i Oslo.


somewhere along in the bitterness



Är så jävla less på allt numera. Känner mig blåst av mina förra lägenhetskompisar, massa rykten går runt bland mina kompisar på jobbet och det känns verkligen som att jag måste kämpa för att inte längta hem till mina fina, riktiga kompisar i Örebro. Missförstå mig inte, det finns guldklimpar här också, men dom märks inte just nu. Några av dom jag var närmast för bara några veckor sen är liksom... borta? Jag orkar inte höra av mig längre och det resulterar i att man inte ses alls. Orkar inte med falskhet. Vill känna att jag behövs och är omtyckt. Ni anar inte hur mycket jag längtar till på fredag/lördag då bästaste Oskar (och förhoppningsvis Malin) kommer hit! NI ANAR INTE!!!!! Så himla skönt att jag iallafall har ett awesome HEM här. Här trivs jag. Jag har den bästa rumskompisen någonsin som jag inte har skrattat med NÅGON så mycket på hur länge som helst. Lägenheten är underbart fin och allting skulle vara tiptop här om det inte hade varit för en situation med de förra lägenhetskompisarna. Känner mig otroligt lurad och det är sjukt jobbigt. Det är det som har blivit roten till det hela. Man kan verkligen inte lita på någon även om man är så jävla säker på vissa personer. Tänker heller inte ursäkta mig för att jag skriver det här i bloggen. Ingen lyssnar ändå så varför skulle folk läsa?


it's only skin



Alltså jag måste bara tipsa om Citty Kinds faketatueringskollektion som hon designat för http://www.faketattoos.se/! Fick hem ett ark av varje motivpack och vågar knappt använda dom för att jag inte vill att dom ska ta slut! Så himla fint med till exempel en liten fågel på bröstet eller kanske en diamant bakom örat. Idag har jag en gullig liten kanin på tummen och en not på handleden! Nästa gång är jag sugen på att fiffla till det lite med fåglarna eller trianglarna...

HÄR hittar ni kollektionen!






americanflag scarf

Ahhhh, börjar tröttna på flagmotiv snart haha. Sjukt uttjatat! Synd dock för det är ju faktiskt snyggt. Menmen, den är nice.

Britneytävlingen är avslutad och vinnaren är kontaktad :) Det var många motiveringar som lät likadana så det var svårt att försöka hitta någon som stod ut från mängden. Men det gick till slut! Grattis Annika!






all this time

Klockan är 07.34 och jag har inte gått och lagt mig än... Så går det när man jobbar natt! Kan typ dygna för om några timmar drar jag iväg med jobbet på innebandyturnering, hahaha... Ska bli riktigt roligt faktiskt.

Får se hur det blir med Britneytävlingen om jag hinner avsluta den innan jag åker, annars så fixas det när jag kommer hem igen. Är tveksam på om jag kommer ha tillgång till dator där nere i Bollnäs. Uppe... Nere? ... Vart det nu ligger...

Kanske man ska ta och sova en stund iallafall? Kommer ju vara död annars! GODNATT!



allstar collegewear

Det var tavlan på bilden nedan som jag snacka om i föregående inlägg! Kommer bli asbra. Passar så fint in i vårat rum för vi har sånt här typ... "mönster" runt lampgrejen i taket! Ni vet? Svårt att förklara men det ser typ lite antikt ut! Passade på att få med mina collegetröjor på bild också, inköpta i turkiet, ÄKTA såklart... ;)




RSS 2.0