MALICE SHOES

Whehyeyyeyeheyehye!!!!!!! Mina Jeffrey Campbell-skor har kommittttttt! Dom är så JÄVLA snygga. Där fram på kedjorna är FUCK och OFF ingraverat, så jävla kung! Invigde dom i helgen och efter en kväll gjorde tossingarna rätt ont men det var det värt.. Haha.

 

TATTOO/ROSE

Det har ju som sagt hänt rätt mycket sen jag bloggade sist! Har bland annat tatuerat världens finaste ros på mitt vänstra lår. Det är min tredje tatuering och gjordes hos superduktiga Anna som var på besök här i sthlm på Crazy Fresh Tattoo (hon jobbar egentligen på deras andra studio i Tierp). Hade letat länge efter en duktig tatuerare som är specialiserad på realistiskt så hon blev PERFEKT. Yay.

 

VIVA LA IPHONE

Haha ni är ju för roliga... Men okej jag ska försöka fortsätta då! :)

Min babe kom äntligen hem från sin resa i lördags natt så vi mös sönder igår med tapas och Game of thrones-maraton! Mitt skal kom förra veckan också! Det är goooorgeous!!! Jag har lätt finaste mobilen i stan nu om man bortser från sprickan jag råkade skaffa i förrgår när jag hade lite bråttom från toan för att hinna se Zac Efron på tv :( hahaha...

Glider runt i min brillor hela tiden f ö. Synd att solen håller på att gömma sig inför hösten nu bara... 
 

<3

HEH, ah ok, det var inte jättekul att börja blogga igen. Eller jo fast alltså man vill ju ha lite feedback liksom och det verkar inte som att mina inlägg lockar till det så lägger nog ned detta igen :)

Ville bara kika in och säga att jag saknar min älskling som är i Kreta en vecka (sen i lördags) och jag saknar honom redan... Boo.. :( 
 
 

Fridayoutfit

Ser ut såhär idag. Visst inte om det var varmt eller kallt ute och då passar ju långklänning perfekt, haha. Den kostade för övrigt för 99 spänn!?! Hur sjukt? Älskar just sådana här mörkgröna nyanser, så himla snyggt. Solglasögonen är nya favoriter från Prestige.
 
 

ORDERED/VIVALAJUICY/FUCKOFF

Känns som att jag bloggar för mig själv igen helt plötsligt haha, men skitsamma. ANYHOW, jag har beställt lite grejer... Bland annat tre par skor från tre olika butiker. Ett par av dem är specialdesignade från NIKE som kommer ta ett tag att tillverka (leveransdatum sista augusti typ, boho), de andra ligger på posten och väntar på mig (också ett par NIKE streetskor) och de tredje är dessa underbara från Jeffrey Campbell som kommer skickas från US om två veckor... CAN'T WAIT. 
 
Beställde även lite stuff från Nelly som också ligger och väntar på posten och detta Juicy Couture-skalet som nog kommer om ett par dagar... Whiho!

 RSS 2.0