BIZ

Har inte glömt bort tävlingen. Har bara prioriterat bort bloggen nu i och med att jag jobbar ihjäl mig för tillfället... Menmen. Det kommer snart. Förlåt igen, eller nåt.

Kom för övrigt hem med 4 par nya skor i förrgår?! Vad hände där liksom. Vill ju så gärna visa men jag fattar inte vart min energi till bloggen har tagit vägen. GE MIG LITE!!!! Vill blogga som jag gjorde förut...

Köpte en ny tröja också! Från Flat Top. Hade lite fel byxor när jag prövade den men man ser ändå vilken underbar tröjmodell det är. Yay.


STHLM

Trodde att jag skulle ha internet nu när jag är i Stockholm men icke! Därför jag inte har annonserat vinnarna i NIVEA-tävlingen än. Åker hem imorgon så det får bli då eller på Söndag!

För övrigt så tog jag inte ens EN endaste liten bild på Finest Awards?!?? Hur tråkig får man bli liksom!!! Men det var skitkul! Hade så bråttom att fixa oss dock så var inte jättenöjd med hur jag ut menmen.

Nuuuu ska jag ta vara på denna dag och träffa massa folk!


En liten försenad Alla ♥-dag present från NIVEAAllt du behöver göra är lämna en kommentar med precis vilka ord du vill här i kommentarsfältet som du tycker passar.

Torsdagen den 23 feb. väljer jag ut hela FEM vinnare som skrivit de kommentarerna jag gillar bäst! Glöm inte att skriva med er e-mail i kommentaren/e-mailadressfältet!

Kitet innehåller en limited editionburk av en av världens mest sålda hudcremer­ NIVEA Creme, samt ett pussvänligt läppcerat, NIVEA Lip Care.


InvitationKommer bli så himla kul! Tar med mig min fina Ida som jag inte träffat på hundra år, whihi!

Någon av er som ska dit?!

when i held ya

Tänkte titta in här och säga tack för alla fina ord även fast jag är sämst på att blogga just nu! Har bilder på kameran o så. Måste bara hitta tid till att fixa med dom! Kan även berätta att jag avancerat i jobbet och blivit Chefsassistent Trainee! Whiho! Pusspusspuss!


RSS 2.0