superbad [11:34]

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


Sitter just nu på tåget påväg till Stockholm. Lämnade datorn hemma eftersom att jag ändå ska hem imorn igen så kändes bara onödigt att ta med den. Men hela kameraväskan åker med iallafall så jag har massa update tills jag kommer hem! Förhoppningsvis massa bilder från konserten ikväll. Men jag fattar inte, heter killen Travie eller Travis? Eller båda? Man borde ju ha koll men det står ju olika överallt. På biljetten står det ju Travie iallafall men google föreslår Travis istället och om man säger Travie till nån så aggrar den totalt och säger att han heter Travis så jag vettetusan. Aja skitsamma, kommer nog bli grymt skoj iallafall!

Vart ju en del shoppinglkwdl.kmdnklewj (orka ordet) i veckan:


Fick en rabattkupong av Le'sNAILSblablabla som egentligen var till för Mariebergs personal också hah, sååå, jag tänkte fixa naglarna för en gångs skull. Har gjort det en gång innan för flera flera år sen bara... Yeh...

FÖR ÖVRIGT så hade jag en skitkul kväll igår, blod överallt (misstolka inte) och en hel del komplimanger för min utstyrsel iallafall :D:D:D:D:D:D GLAD TJEJ HEJ. Det var värt att nämnas faktiskt iiihi. Och nattsällskapx3 är alltid trevligt. Full pott på den kvällen ja-aadå. Kommer bli en killerhelg känns det som! AWESOME!

Nu måste jag skynda mig att packa, äta och göra mig iordning, häyyyy


bowdots


Sitter just nu och fixar med mina halloweenkläder. Har precis gjort klart två rosetter som jag ska sy dit på knästrumporna! Apropå rosetter så funderar jag nästan på att kanske börja med min lilla rosettkollektion igen... Fast bara nästan. Får fortfarande mail om folk som vill köpa och det känns så jobbigt att säga nej. Men vi får se hur det blir med det! Jag menar... Kenza bar dom ju faktiskt bland annat... HEHE! Ascool. Eller inte... Men iallafallllll!
Dags att hoppa in i duschen så man blir lite freeeesh. Eller kanske inte, det är ju faktiskt halloween? Haha, åh så roligt...

Vad jag ska vara ser ni förresten en liten sneakpeak av i högra nedersta hörnet! Vad tror ni? ;) Inte så jättesvårt att gissa kanske.

Någon undrade hur jag redigerade bilderna nedanför och det blir himla krångligt att förklara om man inte är insatt i photoshop. Och är man insatt i photoshop så borde man veta. Kort förklaring -> Kopiera över en bild på en (i mitt fall) stjärnhimmel och lägg den som ett annat lager ovanpå den bilden som är huvudbilden. Minska ganska mycket på opacityn och ändra blending till en som du tycker passar bäst. KLART.


stylebytyra

Alltså varför i h-lvete sänder dom Supernatural på TV vid den här tiden? Varför är jag själv hemma? Varför orkar jag inte byta tvkanal? Kanske för att fjärren ligger för långt bort? Varför måste just det här avsnittet handla om ett barn som hemsöker och vill döda dom? Varför blir jag skiträdd för sånna här saker? Varför måste dom alltid följa efter sånna där otäcka saker istället för att springa ifrån? Varför skriver jag såhär hur länge som helst?

Jeez, nu tog det slut. Andades inte ens där ett tag. Jag är svinpepp på halloween imorgon ska ni veta. Synd bara att typ inga av mina tjejer kan hänka men blir bra ändå såklarrrrt! Jag gillar kineser. För övrigt gav dom (kineserna) mig 2 übersnyggt ritade illustrationer av mig som födelsedagspresent. Måste visa. Och för övrigt igen så har dom ju faktiskt namn; Seat Ni och Seat Foung. Men det är lättare att säga kineserna bara... AHMEN okkkk, babblar på som vanligt. Tänkte showa mina nya ringar från stylebytyra! Helt sjukt vad snygga smycken hon får in ibland. Ringen med... öh... kvinnan (?) på är inte ens min stil precis men jag gilla den som fan ändå.

Men nu måste jag hoppa i säng. Skola och massa förberedelser inför kvällen imorgon! Vad jag ska klä ut mig till får ni se... Nån gång. Eller ja. Vad jag klädde ut mig till. Eller vafan...? Aja skitsamma, blodigt ska det bli kan jag avslöja iallafall. G'natt.


Ilovecolors

Marieberg med Elvira och David idag! Vart rätt mycket som fick följa med hem. Mer underkläder, en tröja, en ring (2 kom på posten från stylebytyra också!), ett par kneehighs, en tjocktröja, grejer till halloween och ett sött paket med lite grejer i jag ska lägga i flyttahemifrånlådan. Var säkert nåt mer men jag kommer inte ihååååg... Aja, kommer väl bild på det typ... Nån gång. Ni vet ju hur jag är med bloggandet.

Fick ett askonstigt paketbrev häromdagen! Bara utseendet alltså, innehållet var awesome. Jag kommer definitivt springa runt med färg på bena i vinter! Wheho!

Från welovecolors


i hear bullets singing

Gjorde en lite miniyttepyttemakeover på mina dolores och satte dit en nit (fult det låter med 'en nit' HAHA) på vardera sko. Även om det inte är mycket så vart det bättre än innan. Snyggare, roligare och framför allt lite personligare. Imorgon ska jag träffa mina favoritkineser och fika. Ska även få försenade födelsedagspresenter! WHIHI. Ska nog även planera lite kring en grej som nog kommer bli jääävligt bra... TJING TJING


WESCkväll på Mollys

Bara några pix från igår innan vi drog ut. Bara några. Hade sjukt kul. SJUKT kul! Wheho.


.. O så lite kissieredigering. Fint.


nytt.

Dagen har bestått av uni och stan med Elvira. Hittade ÄNTLIGEN lite fina underkläder! Har letat hur länge som heeeeelst.

Ett par leggings och en body fick hänga med hem ocksåååå, så fint så fint.

... O så lite smågrejer. Nödvändiga saker liksom. HATAR att köpa smink. Men man.. öh... måste ju... eh.

Nu ska jag och viran sova. Men what's up med snön? Det snöar?! Aja, nattttt.


perfumes/hoodie

Samlade ihop mina parfymer häromdagen... Jag har visst rätt många.  Mest kändisparfymer, 3 stycken från jennifer lopez, 2 från jessica simpson, 1 vardera av paris hilton, gwen stefani, christina aguilera, victoria beckham och britney spears. Resten är från Miss Sixty, Versace och DKNY. Mina favoriter är helt klart båda från JS!

Köpte en ny skön hoodie för nån vecka sen också. Hur skön som helst och färgen är fat niceeee.


Kalle

Hängde lite med den här söta killen i söndags. Eller lördags. Eller när det var. Söta söta systerson Kalle. Sjukt cool är han! Mitt hår ser extremt röttoranget ut på bilderna men det blir väl så med blixten. Måste ta en färgningspaus nu iallafall innan håret ramlar av... Apropå hår så kolla Kalles! Hahahah, det är så himla gosigt. Krullkrull.


i eat glitter for breakfast

Jag pysslade ihop 3 ringar för nån vecka sen som jag inte har visat! Nu sitter den tredje lite på sniskan men om man har dom bredvid varandra så ser det ut som en och samma liksom. BLING! whoho haha. Passar hur bra som helst vid lite festligare tillfällen.

Mina nybeställda elf-produkter. Snyggt att man ser mig i bronzing powdret hahaha. Ögonfransarna blir att invigas på halloween hade jag tänkt...

ÅH älskade skor. Nelly var riktigt snabba med leveransen! Beställde dom på natten till torsdag och fick dom på fredagen efter. Såg att de var slut på shopen redan, helt sjukt.

Nu ska jag avverka 2 säsonger av How I met your motherrrrr!


what i got blablablablaaaaa...

Har precis suttit med mamma och pratat aslänge innan hon for iväg till Arlanda. Kul o vara själv i 16 dagar... ASLÄNGE ju. Men whatevaaah... I can dooo this... Mamma sa lite avslutande ord innan hon åkte också. "Försök o ät lite mat också, inte bara chips... och choklad... och dipp. Och kom ihåg att vatten och mjölk är bättre än cola", "Inga stora fester nu vetu. Bara kanske nån Elvira eller... Martin... Eller nån Malin.", "Färga inte håret mer nu! Har drömt mardrömmar att ditt huvud blivit förgiftat och... Uuuuh..."Men jag klarar mig nog! Har ju trots allt ICA-kortet i säkert förvar <3 FREEDOM.

 

Här är förresten lite av det jag fått i födelsedagspresent hittils. Har fortfarande pappas present kvar och mer från mamma och Lars när de kommer hem från Spanien.

Bidrag till Paris från mamma, Lars, syster och lite andra släktingar

En shaker från JessicaN med tillhörande drinkmått! TOTALLY AWESOME. Fick en drinkkortlek också men glömde få med den på bilden. Max fyller 20 idag också så nu jävlar ska jag göra drinkar!!!! WHIHIH. Fick en till present av samma Jessica också men... Den håller jag för mig själv... HehheheheheeeEE.

Presentkort på Monki från josse, tryggis, malin och marie m.fl. IIH, tacktack :DDDDDDDD

High Heel tårtgrej från David!!!! Och ett superfint ljus med text som öh.. "lyser igenom" när man tänder det :D mysigt! Tårtgrejen passar in sjukt bra i min lilla flyttahemifrån-låda!

Jessica Simpsons parfym FancyLove. Egentligen inte den jag hade önskat (ville egentligen ha hennes tidigare som bara heter Fancy) men den här luktade faktiskt sjukt gott så det blev en keeper iallafall!

Såatteeee, a. Är sjukt nyfiken på pappas present men det får vänta tills jag åker och hälsar på. Av mamma och lasse vet jag typ redan vad jag kommer få... Men det får ni se då! Yehaww, nu är jag trött och ledsen för att det inte är jag som är påväg att åka utomlands så jag ska bara sova. Planerna inför imorgon blev inställda så jag gissar på en slappardag imorgon. Är dock sjukt sugen på att åka till Marieberg... MEN WHAA, ja, jag babblar på som vanligt när jag har tråkigt och inte är på mitt bästa humör. Känner att jag vill skriva av mig lite bara... Men mm... Ni vet... Typ den där dåliga magkänslan? Jag har den lite nu... Och jag vet varför men ändå inte... Jag hatar det här. När ska det blir rätt.

... Gn.


newyorkcitypolicedepartment

Vi är inte sånna som är dom som posar och ser sådär superseriousmodestylish ut. Typ ni vet sådär som små ledsna hundvalpar... Hahaha. Vad är grejen? WELL, jag har haft himla fina dagar på sistone och därför har det varit lite torrt med update! Kalas hit och dit. Ska visa vad jag fick i födelsedagspresent tänkte jag... Gör det imorn nån gång! Tshirten på bilden fick jag av pöjken iallafall. GILLARN. Har den på mig nu också tillochmed... MEN nuuuuu -> sova.


19

Ingenting positivt händer när man blir 19! Haha, wellwell, grattis till mig iallafall whiho!
På tolvslaget firade jag och Jessica med chokladpudding, cola, tända ljus och How I met your mother.
Hur mysigt som helst.


kunde inte låta bli...

DAMN YOU NELLY!!!


powwowbow

Oj hejhopp två inlägg precis efter varandra nästan. Det händer inte ofta! WELLLL, tänkte bara uttrycka min exaltering (finns det nåt som heter så?) lite! JESSICA KOMMER IMORGON! Min fina. Och sen på fredag blir det lite kalas för mig här hemma, bara litetlitet... Heh. Imorrn bjuds det på tacos hemma hos Max, ska även försöka ta tag i PM:et då... WELL pluggsnack är aldrig roligt. Ska väl sova nuuuu, klockan är ju bara halv 4 liksom.

MEN, kolla inlägget under och slå till med ett förslag, det skulle uppskattas vet jag!

Pow.

(Ni som undrar vart Legendringen är ifrån så har jag svarat på det flera gånger förut. Den är från Asos och jag tror tyvärr inte att den finns kvar... MEN! Stylebytyra har precis fått in en som ser nästan exakt likadan ut så haffa den istället vettja!)


watermelon/apple/love


Fick hem min e.l.f-beställning idag! Lösögonfransar, kajal, eyeliner, bronzing powder och ett plump-lipgloss. Hahah, apropå det så testade jag det idag, sen när jag pussades lite med min Mr så.. Ja, hahaha. "Ehh, vad har du på läpparna egentligen? Det känns asweird."


<3


puss

Bilder från min och Elviras förra fredag.
Förresten... jag har ju färgat håret. Redhead no more. Även om jag inte har den färgen jag vill ha än så är jag en bit påväg, wanna see eller? HEH.


efter nästan 3 år med rött hår

Så har jag tröttnat påt. Har färgat håret varenda dag i en vecka förresten. Är mitt hår slitet eller? Eh ja. Har fortfarande inte den färgen jag vill ha ens, hahah. Ska bli blondare men ska slinga gradvis så det kommer ta ett tag. Det duger hittils iallafall whiho. What'ya think?
(HAHAHA, hade skrivit "det suger hittils iallafall" istället för 'duger'... fail!)

Förresten så har jag inte redigerat min hy någonting på de här bilderna. Ser ni hur len den ser ut eller?! Jag har  Wet'n'Wild's CoverAll att tacka för det! Täcker helt underbart utmärkt awesome superbra.


RSS 2.0