Goodiebag á la Nelly



Goodiebagen innehöll:
foundationprov från MaxFactor, tidning från Veckorevyn, 3 samples från BiosilkSpotify Premium i en månad, Telia Refill med 100 kr, klackring och 20%rabatt från Juveliasmycken, Telia Mobilsurf i ett år, vitaminvatten från Vitamin Well, tamponger från Libresse, hårspray från Franck Provost, 50 kr på We Love Beauty


Hade velat haft de röda klackarna hela kvällen men fick byta av med de an aning bekvämare svarta wedgesen efter att eventet var slut då det kändes som att mina trampdynor skulle brinna upp... hah


3 nya ringar, de två första från marknaden och den tredje från goodiebagen/juveliassmycken
Julia som har hand om juveliassmycken var ju också värdinna på Nelly-eventet och var hur trevlig som helst! Kika in i hennes webshop vettja!

Nelly HHP event

Så rolig kväll, verkligen! Ett stort tack till alla som var med och jobbade med detta!
Det var typ över 60 tjejer som stod och köade i över 2 timmar för att få ett par gratis skor haha, galet!
Kvällen bestod av att packa goodiebags, hjälpa till att bära in och ut alla montrar, skor och grejer, dela ut drinkbiljetter/skobiljetter, mingla runt samt att hjälpa gästerna att välja skor osv. Superkul och så himla bra sällskap hade jag.
Bilder från före och efter eventet:



















Skorna jag valde ut lär ju dock inte komma innan jag flyttar till Norge, buhu...
Ska visa vilka skor jag trippade runt med och bytte mellan också samt innehållet i goodiebagen och ett par ringar, men det kommer lite senare.

vanilla sugar

Har 4 nya ringar att addera till min "lilla" samling. Nedan är 2. Köpta på Hindersmässan här i Örebro! O så lite nya dofter (luktar inte så speciellt gott men dom var ju så fina...) bl.a.









Igår vart en random kväll. Stod på listan så vi åkte till Strömpis och skulle gå in blabla, men den hade visst gått ut för typ en kvart sen (vafan?!) så jag, gabbe, jesper, tobbe, moac och linus drog till Frimis istället eftersom det var sån jääävla lång kö till Strömpan... Mmh, ye. Klockan är 1337 och jag måste göra mig iordning till HighHeelpartyt. Vi värdinnor ska ju vara där redan vid 17 och ska även hitta på nåt litet innan, bara vi. Blir skoj det här, PEPP! WHOHO

leftovers







Jag har alltid massa sånna där bilder som alltid ligger och "blir över". Som aldrig passar in i nåt inlägg liksom. Så såhär kan det bli ibland. Lite random bara sisådär.

Va kul att ni gillar mina ringar! Många undrade om mustasch och Pow-ringen. Mustaschen har jag snickrat ihop själv, det var ett halsband från bikbok först. Pow-ringen är från Asos men jag är osäker på om den finns kvar. Var så längesen jag köpte den.

Ska städa lite nu innan jag åker upp på en fika med Veronika! Partyparty ikväll whooopaaah!


mina ringar

"Oj! Är det bara ringar i den där skålen?!"
Hahah, JAPP! Köpte två nya idag på marknaden också, jättefina! Dom är dock inte med på bilderna men det kommer upp... nån gång! (Vart även 3 tshirtar och lite marknadsgodis) yay





... Och så favoriterna:


T-shirten och linnet ifrån föregående inlägget är från BikBok förresten! Till er som undrade.

Kom precis hem från Ritz, JÄVLAR VAD KALLT DET VAR! Alltså.. Att gå dit. Frös ihjäl i mina tunna strumpbyxor. Men Petter var awesome iallafall, synd bara att man inte kan så mycket av hans låtar. Puss Sassa för ett fint sällskap!

Fullspäckat schema förresten, som jag nämnde lite i förra inlägget:
Imorgon: Möta upp Ebbs för en fika på stan, mys med syster, bio med Elvira och c/o
Fredag: Fika med Vevve, avskedsparty, Strömpis
Lördag: Värdinna med bl.a. Mathilda på Nelly High Heels Party
Söndag: Fira syrran, bowla med mamma och äta på Pitchers
Måndag: Säga hejdå till Viran och packpackapckapakpckapkaaa
Tisdag: FLYTT TILL OSLO! Med Moa

PIRR


earcuffsNstuff













Pistolring och fjädrar från JFR. FAVORITER! Verkligen.

Hade förresten ett svagt minne att jag ägt en sån där earcuff (som syns på första och andra bilden) som man kniper fast i örat för många år sen - och jag hade rätt! Hittade den i en gammal smyckeslåda som jag inte öppnat på hur länge som helst. Så kul när man kan fynda från sina gamla saker. För er som vill införskaffa en sån har jag läst att det ska finnas på Glitter för typ 30:-, asbilligt ju!

Hindersmässan här i Örebro har börjat idag så ska upp kolla runt lite med David. Kom nyss hem från storhandling inför Norge med Moa också, snacka om att vi har tvål för typ flera år framåt...

Nåt annat kul är att Petter gästar Ritz ikväll! Får se om jag drar dit eller inte, mitt sällskap har typ bangat. Sen blir det avskedsfest på fredag, Nelly High Heels Party på lördag och så flytt på tisdag... Pirrigt!


pinsamt men nödvändigt haha, whooooooh.



Eh, yaaaau.
Det är ju såhär va att nån tjej som kallar sig Mandy har gått lös bland kommentarerna här http://lioa.blogg.se/2011/january/utkast-jan-19-2011.html och säger att jag är fake. Vet att det är ganska många som snor mina bilder och så men jag har aldrig själv blivit anklagad för att fakea mig själv förut?? Hahaha. Sååååå... Tänkte att jag gör en video, eftersom att dom tror att jag photoshopar mina bilder där jag skrivit på en lapp. Såatteeeeeh... YEZ.

OWNED
!

Som ni ser så har JFR-beställningen kommit idag också!!!! WHEEE. Bättre bilder på det och det jag handlade idag (en ring, örhängen, linne, t-shirt) kommer imorgon. Ska även visa alla mina ringar eftersom att det varit efterfrågan på det :) yay, hei.


BESTÄLLT


JFR har verkligen ryckt upp sig måste jag säga! Sjukt snygga smycken så det var svårt att välja bara 3 så att summan inte skulle bli för mycket haha. JFR har ju också fått in/tillverkat liknande modeller av dom populära Earcuffsen nu som man hänger bakom örat. Många tummar upp måste jag säga! Har letat efter en pistolring förut men alla som jag hittat har varit designade så att de ligger vågrätt istället för lodrätt och jäms med fingret som jag ville ha. Men nu hittade jag denna och kunde ju inte tveka... Nu är det bara att vänta och se hur snabb leveransen är. Skulle väldigt gärna vilja bära ett eller två av smyckena på Nellys High Heels Party på lördag.

kloka ord

"Jag undrar hur jag kommer att se tillbaka på tiden som är nu. Det livet jag lever. Den teknologin och bransch som mitt liv består av. Jag tänker mycket på bloggande. Jag vet inte om det är för att jag har bloggat i snart sju år och alltså följt bloggvärlden från att den i stort sett inte fanns tills vad den är idag och fortsätter att bli. Det fascinerar mig och ibland skrämmer det mig. All denna teknologi. Min pojkvän har tappat sin telefon så jag går in på hans blogg och lyssnar på hans liveblogg för att höra hans röst. Hur kan det ha gått så långt att man kan uppfattas som en otroligt social människa, utan att för den delen behöva umgås med människor i verkliga livet? Man gör det via sin dator istället. Egentligen behöver man inte träffa någon i verkligheten, men kan ändå ha ett stort socialt nätverk tack vare facebook, blogg, twitter. Man kan ha stenkoll på sina vänner och bekanta utan att ha pratat med varandra på tre månader, för man vet vad de äter till lunch varje dag tack vare deras bloggar och ser var de brukar gå ut tack vare facebooks nya places / check in-grejen. Du kan bli polare med någon utan att ens ha träffat människan, bara ni börjar twittra till varandra tillräckligt mycket. Jag inser att det är ett beroende. Ibland känner jag hur detta inte är något för mig. Jag vill ha kontakt med mina vänner i verkliga livet, se dem och kunna röra dem när vi pratar, jag vill inte behöva kommunicera med min pojkvän via twitter, veta vem mitt ex är in a relationship with via facebook. Frågan är om den nya tekniken hjälper eller stjälper det sociala samhället. Vissa säger att det är bra för oss, man är mer social, har mer kontakt med andra människor. Andra säger att det blir lätt att glömma verkliga relationer när så många sociala sammanhang finns och händer på internet. Jag vet inte vad jag tycker eller känner. Ibland älskar jag det och ibland äcklar det mig."
- Michaela Forni

Håller verkligen med till 100%. Ibland kan det vara helt amaaaazing hur bra man kan hålla kontakten över internet men ibland... känns det bara helt åt helvete. Träffade ju denna pingla på Satin här i Örebro när hon hade något event där och jag måste säga att hon verkligen är en så himla go person av det jag uppfattade! Inte många "kändisar" som fortfarande har både fötterna på jorden som Michaela verkar ha. Var bara det jag ville säga.


Random bild

Directions





Strumpor, hårfärg och nagellack! Har aldrig använt den typen av hårfärg förut så det ska bli spännande. Någon som kan gissa vilken färg? Jättesvårt. Nagellacket är för övrigt typ världens mest perfekta rosa.
Gaah, är så himla hungrig! Sjukt sugen på att klicka hem en pizza... Whaaa. Borde jag?

NELLY HIGH HEELS PARTY



Lördagen den 29 januari kommer Nelly High Heels Turnén till Satin i Örebro! Jag och ett par andra bloggerskor ska vara värdinnor för denna kväll och ser fram emot en underbar afton tillsammans med andra skogalna gäster!

Vet du vad kärleken till ett par höga klackar innebär? Kom och mingla i en skön miljö, omgärdad av vår vernissage fylld med Nellys vackra skor, samtidigt som vi bjuder på svalkande drinkar. Du är i gott sällskap med andra partysugna shoe-lovers. Är du en av eventets 99 första lyckliga tjejer, så får du även välja ut ett par skor från vernissagen som sedan skickas hem till dig på posten. De första 150 gästerna får även en välfylld goodiebag med exklusiva produkter från turnéns sponsorer – ännu en anledning att komma i god tid! Telia som är kampanjens huvudsponsor, kommer även att anordna speciella tävlingar under varje event där en gäst i varje stad vinner en helt ny iPhone 4 och fem tjejer vinner extra skor! 

Detta vill man ju inte missa, ses där!

 


ritaritaritalite





Ett porträtt av fina Linda! Vill inte jämföra med orginalbilden dock för teckningen ser ut som bajs då. Hahah. Men ja, jag har ju liksom inte sånna där proffspennor osv och jag det vart väl inte värsta masterpiecet precis, men den lilla gnutta talang jag har så blev det sådär iallafall. Yay. Tog kanske... 2-3 timmar? Är det sånt man skriver när man ritat något? Och så skriver man ju ner typ vilka pennor man använt va? ... En vanlig blyerts? Och lite färgpennor från typ leksaksaffären? .... YAPP...

OSKAR






Lillkillen är ju knappt 11 dagar gammal! Söta söta systerson. Han fick en liten hoodie av mig i present för någon dag sen (sista bilden), haha, hur go?!

Förresten - någon som vet när iPhone 5 släpps? Orkar inte vänta mer snart asså. Är det i sommar eller?

NoteToSelf: Vill se Burlesque, Trassel, The Green Hornet och Love & other drugs på bio. Wheeoo.

BOOM

Riiiight. Alla vet det typ redan, men jag ska flytta.
Till Oslo/Norge.
Ska bli väldigt skönt att få leva lite annorlunda ett tag, att skaffa jobb och mysa i lägenheten med tjejerna. Skönt också att få komma närmre andra kompisar/bekanta som bor där! Siktar väl på att vara borta ungefär ett halvår men man vet ju aldrig. Kanske blir det kortare, kanske längre... Men bloggen hänger ju med såklart! Så efter den 1 Februari blir det uppdaterat med livet i Oslo! Jävlar vad jag kommer sakna mina friendos, men ska ställa till med en liten avskedsfest innan såklart. Kommer sakna maten också. Och familjen såklart... Menmen. 1 Februari!



Och apropå något helt annat - hur har jag missat dessa skor? SJUKT snygga. Borde klicka hem dom, men ändå inte... Får vänta ett tag.

Från Melba

min fredag





Förade med viran lite innan Strömpis, sen efterfest hos några grabbar. Kul kväll! Igår var jag ute med Mallutt och jääääääävlar va jobbigt det var att gå hem med klackarna i snön! Trodde fötterna skulle ruttna eller nåt, gjorde så jävla ont! Menmen kom fram till Beccas lägenhet med Malin efter en stund iallafall och fick sen besök av Martin och Filip ganska kort därpå. Mycket trevlig kväll/natt måste jag sägaaaa.
Och ajustttt, "bomben" ja. Ehh.. Typ imorn! HEJ.

kitson

Nytt från Accessora. Ett kitsonhalsband och en ögonskugga i fin brun färg!

Tänkte trixa lite med sminket idag när jag ska ut med Malin. Får se vad det blir... 
Gårkvällen vart väldigt lyckad där mot slutet även om min cider helt plötsligt fick för sig att hoppa upp ur flaskan och dränka ner min lugg och ena ögat hahah.
Måste skynda nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, Mallan kommer när som helsttttttt! CIAO! Ha en fin lördagggg!

woo boost

Sitter och avnjuter en cola atm. Cola är alltid bäst på burk! Eller vad tycker ni? Har hört att vissa tycker glasflaska vilket jag verkligen inte fattar haha... Förresten är Norge sjukt lame på vissa av deras produkter. Kolla bara chipsen nedan. Deras marabou-liknande choklad heter dessutom FREJA och förpackningarna ser EXAKT likadana ut förutom loggan och att dom är lite smalare istället för så breda.
Har en liten "bomb" att berätta också... Men vi tar det senare... Eller imorgon.

:in ze bagz:


Jeanshortsen är askorta! Skönt i sommar eheheh. Har letat efter en svart mössa med tofs i hundra år och hittar den av en slump på Gina för 19:-. Helt okej! Leggings med gulddetaljer som jag tycker är urfina. MUMS.




En plånka eller om man vill ha den som clutch? Mönstret är ju awesome iallafall och för 80:- var det ju inge snack... Två cuffs med en påfågel på också, älskar påfåglar så det var ju också givet. En på vardera armen är NAJZ.


Rosettarmband. Hade inte ett svart innan plus att det var lite större än dom jag har, fint.


Och så tre buddah-figurer. Ska placera ut dom på olika ställen i mitt rum whiho.

"jag ska bara gå till apoteket"



Mm. "OK". Men ni förstår mig... Right? Visar imorgon......................
(Typ det enda min blogg består av känns det som. Kul.)
Fick en fanbild i mailen idag förresten! Jättekul, tack Hannah! Har fått en fanvideo också, ganska längesen, men fortfarande väldigt roligt! Ni är så goa så.



inspiration

bilder: nastygal

Blir galen på vintern! Vill ha sommar nu nu nu nu! Om det ändå är vinter så skulle det ju vara guld att bo någonstans där man kan åka skidor (typ Stöten. älskar Stöten!), men ne. Kan ju iofs åka till Höjden men vafan. Ingen annan gillar ju att åka skidor här. Kul att åka ensam... Yay... Wellwell, sitter här och väntar på ett blombud? Vem nu det kan vara från. Dom ringde imorse och frågade om jag skulle vara hemma runt lunch så jag kunde ta emot det. Var helt borta i huvudet och svarade fel typ hela tiden haha. Ingen morgonmänniska här inte.
Menmen måste rusa upp på stan snart. Hoppas min lilla order från Accessora kommer idag också...

NEW




Aaaah mina händer luktar inte aceton längre efter att jag tagit bort nagellacket, whoho. Luktar typ... jordgubb eller nåt istället. GULD. En äggklocka i form av en glass = rakt ner i flyttahemifrånhyllan. MegaShimmerblablablagrejsen är typ till för att appliceras på axlar osv? Jag kommer nog dock använda den som ögonskugga, vart riktigt bra! Från Pashion.

DIGITAL

Sjukt längesen jag laddade in bilder från min lilla digitalkamera till datorn! WHOOPAH! Var inte ens snö på marken sen jag gjorde det sist, åh.













Mysiga stunder.

Är ju hemma i Örebro/Sverige nu och längtar faktiskt redan tillbaka till Oslo igen. Håller tummarna så jääävla stenhårt att vi får den fina lägenheten vi anmälde oss för visning för först! Hur fin som helst är den! Iallafall på bilderna... Men mm. Klockan är 03:24 och jag tänkte sova men då börjar dom ploga här utanför så det gick inte så himla bra.

Hade lite paket som väntat på mig när jag kom hem också, visar imornnnn!



moster lisa

Aaaah har helt glömt att ta mina hårkontrolltabletter! Tänkte försöka få tillbaka mitt fina hår som jag en gång hade... Det är så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt slitet så det är.... sjukt. Det är som tuggummi när jag precis duschat. Känns jättejobbigt. Apropå det så måste jag erkänna att jag vill färga håret rött igen. DOCK så har jag slitit så himla mycket för att få det blondt eftersom att mitt hår verkligen inte ville släppa det röda så det hindrar mig. Vet inte riktigt hur jag ska göraaaaaaaaaaaaa. buhuu



Har köpt fina iskubsgrejsimojser på Lagerhaus, gillar verkligen flamingos! Dom, påfåglar och strutsar är nog mina favoritdjur tror jag. Kul att alla är fåglar... whee


O så en julklapp jag fick av min syster! "Jag köpte ett lite större så det sitter sådär löst som du gillar", gull.


Apropå min syster så fick hon sitt andra barn igår vilket betyder att jag blivit moster igen!!!! En liten Oskar! Så himla kul och jag kan knappt vänta tills jag åker hem imorgon och får träffa den lille korven.

nej, jag tar det inte som en komplimang

Hahaha, alltså det är så himla sjukt vilka liv vissa har! Det är en tjej som kallar sig Lisa Frosina som tar mina bilder och säger att det är hon. Sen har hon en "syster" och det är tydligen Elvira, men hon heter Tanya Melison? Hahahahahaha... Herregud. Den här Lisa Frosina har lagt ut typ varenda bild jag någonsin lagt upp på internet i olika album på hennes VK-användare. Mitt facebook-konto och min mail vart ju även hackade för några veckor sedan och när jag äntligen lyckades få tillbaka dom kontona så var språket inställt på ryska (samma land som hon Lisa Frosina och Tanya kommer ifrån) och alla bilder jag hade på facebook fanns kort efter på hennes VK-konto... Säger inte att det va hon som hackat det men det är inte helt omöjligt. Har "blockerat" min FB-profil så att folk inte kan kolla mina bilder om det inte är Vänners vänner eller bara mina vänner så det är väl om någon av mina vänner accepterat henne som vän som hon kunnat ta dom annars. Den här bruden har även tagit mitt efternamn (har ju watermark på vissa av mina bilder som jag tagit där det står Lisa Englund på så hon var ju tvungen att fixa det också) OCH har även tagit videosarna jag lagt upp här med överlagd musik där jag pratar.

Har redan fått bort hennes tumblr men som Elvira sa så skaffar dom ju bara nya direkt. Det är så sjukt att se bara. Fatta va fula dom måste vara om dom sitter och låtsas vara någon annan. När någon kommenterar med en komplimang till exempel, hur fan kan dom ta åt sig då? Det är ju inte ens dom på bilderna liksom! Hahaha, ja herregud... Kan väl inte göra annat än låta dom hållas. Även om man skulle kunna anmäla för typ falskt id eller blablabla. Att utge sig för att vara en annan person är ju faktiskt rätt allvarligt. Menmen.

http://vk.com/lisaenglund
http://lisafrosina.blog.ru/

update: haha åh, fler
http://lisalisaenglund.tumblr.com/
http://vk.com/id83095859





223 foton i ett album (av 6) med bara bilder på mig och mig med mina kompisar. Hur orkar man?


tja

<3

weekdaymonkiurbanh&m

Det som låg i påsarna häråååå.
Måste säga att dom har mycket bättre rea här än i Sverige. Det är inte lika ouppstyrt heller och att kläder ligger på marken osv utan det är fräscht liksom. Mycket roligare att handla då, annars känns det så skabbigt... Utbudet är också bättre, iallafall här i Oslo city.
Jeansshortsen ser mycket bättre ut på förresten, hahah, bilden gör dom ingen rättvisa.


Ska dock göra om halsbandet lite så det inte blir too much. Ankaret och livbojen åker av.

woopah


Första heldagen i Oslo igår spenderades på stan med Jessica! Fick med mig rätt mycket hem, visar senare! Dock så använde jag ju mitt svenska bankkort och då blir det ju mycket dyrare liksom... Eller alltså, svårt att förklara men ah, det är mycket dyrare att handla här iallafall. Som när jag handlade för 600:- inne på Weekday, då vart det avdrag på 690 svenska kronor istället. Och herregud vad chockad jag blev när vi skulle handla mat och EN BURKCOLA, en liten, liten burkcola (som kostar typ 6 kr hemma), kostar 29 norska kronor här. Hahaha, helt sinnes.


Kunde inte låta bli att köpa med mig dom här dockkkk. Men nu måste jag rusa iväg till Trikken och åka upp på stan, yaayoo.


nyåårzzooouttfittt

Hahah hej mina ögonbryn ser helt konstgjorda ut. AHMEH jahh bahh måzte viza va jah hade för kläder på nyåååår jööh. "today i'm wearing thizzzzzzzzzz" liksom. Är helförvånad över att stenarna lyckades stanna kvar ända tills hemgång.


Fina sänglakan, i know i know.
Imorgon mina vänner bussar jag till Norge i ungefär en vecka. Tar väl med mig datorn så kommer väl uppdatera därifrån också skulle jag tro. Mennnn såattteee (haha råka skriva 'såpatte' först hahahaaaaaaaaaaa)... Ska väl packa, yayayy.

smycken osv osv, orka

Är helt frälst av kloarmbandet. Vill ha ett i silver ocksåååå.

StylebyTyra-smycken säljs ju numera i butiken WearIt! Har sett rosettringen på webshopen förut men har inte fastnat för den riktigt. Nu när jag såg den irl dock så var den fätttt nice.

Ser ut som att brickan, korset och ringen tillhör armbandet på bilden men det är ett halsband. Lång kedja osv, finfint.
Nyår igår då. Eh. Vet inte vad jag ska skriva om det faktiskt. Lämnar det bara... Det var väl karman som slog tillbaka antar jag. Jag är sämst.

RSS 2.0