VS coconut oil/NUXE golden dry oil

När jag och Sofia åkte till Alanya passade jag på att kolla utbudet i Arlandas Victorias Secret-butik. Trots överpriser och inte så jättelockande produkter så hittade jag ändå produkterna nedan som fick hänga med på resan. Har ej hunnit testa bodywashen fullt ut än men Nuxeoljan har jag använt i flera år och den ÄGER. Man får sån jävla glowy hy så det är inte sant haha! Älskar att dutta på den på solbrända ben i höga klackar... Mmm! 
 

Kärlek

Men he-e-eerreguuuud! Va glad jag blev när jag såg era kommentarer? Ni är så fina! 
Det har hänt så mycket sen sist, vart ska man börja liksom?

Jag bor numera i Stockholm och jobbar med en webshop, http://sportochfritid.se som är ett dotterbolag till Sport och Fritid på NK. Trivs så himla bra och det är så himla kul att jobba med så underbara kvalitétsvarumärken dagligen. Snart kommer en stor inleverans av Lexington t.ex. och en ny färg på Jocelyn Jacket i färgen Fossil. Ni har säkert sett dessa jackor innan fast i rosa och blå? De tog slut så himla snabbt men är på G in igen iallafall! Vill så gärna införskaffa en själv men är osäker på om de passar mig...

Källa: http://sportochfritid.se
 
Nu flöt jag visst iväg lite på jobbfronten där men kom gärna med frågor om ni vill veta något? Min stil har ju ändrats massor också, haha. Fråga gärna här eller på min ask (massa omogna frågor där för tillfället av någon som inte har nåt liv, kan behöva några frågor med stil haha) - http://ask.fm/lisaenglund (frågorna kan ställas anonymt.. ;) )

Ni får uppdatera mig också? Vad händer i bloggvärlden? Har knappt läst nån blogg sen 2 år tillbaka!!! JEEZUS.

Och bilder vill ni se va?! Whaaaa, jag hoppas jag kan hålla detta!
 

LÄNGESEN

Alltså. Hej. 
Jag tänker lite såhär... Jag är verkligen såååå sugen på att börja blogga igen. Det var längesen jag fick det rycket nu. Sa ju det typ 100ggr när jag flyttade över till Finest att jag skulle bli duktig på att uppdatera men det gick ju aldrig... Finns det några followers på bloglovin' kvar tro? Ser ni mig? Isåfall: Hej. Du är bäst.

Puss


 

RSS 2.0