instagram

Till skillnad från här så uppdaterar jag min instagram minst en gång varje dag. Ni med smartphone får gärna följa mig där! @Lioa.


iMPULS

Äntligen en skinnjacka! Som jag har letat efter den perfekta. Fann den på Bikbok för er som undrar! Det var många som ville veta vart skulltischan och shortsen var ifrån i inlägget nedan. Tischan är från Zara och shortsen från Gina (otippat!). Dom två tillsammans är magiccccc.
Köpte även Proffs budgetvariant av Moroccanoil. Gillar denna! Mascaran "Illegal lengths" SÖG dock. På riktigt. SKITDÅLIG! Håller mig till min favorit WhigWham (eller hur det nu stavas. Bra koll).spikes and skulls

Har mer, MER! Ge mig sommar så jag kan bära allt!
Vem slipper den torra vinterhuden? - NIVEA

Det var inte många vinnarkommentarer som märkte ut sig men av dom som gjorde det var det väldigt svårt att välja ut bara fem stycken vinnare! Men med lite hjälp gick det till slut...


VIKTIGT NU - Skicka er hemadress till lisaa.e@hotmail.com så vidarebefodrar jag det mailet till NIVEAs bloggsponsor!


Ska själv smörja in mig nu och sen gå och lägga mig. Har jobbat 8 dagar i rad nu vilket inte känns helt okej för min kropp. Särskilt inte med ett så stressigt jobb. Det har gått rätt bra ändå så det är ju bra iallafall. Sista passet imorgon innan jag är ledig i två dagar, SÅ JÄVLA SKÖNT! Då ska jag visa lite news som jag har fått med mig från stan senaste dagarna.


RSS 2.0