VIRUS/STYLEBT

dubbelringen från stylebytyra som kom förra veckan

AYO HÖRNI, båda mina datorer har fått virus så det kommer bli lite torrt med update i någon/några dagar framåt. Jag som ALDRIG har fått virus förut har drabbats av det på BÅDA datorerna? Samma virus? Fattar ingenting. Det suger i vilket fall som helst men ska iväg med dom och fixa imorgon... Får se hur det går.
Slängde förresten iväg en beställning från Asos.com förut med en halsduk, en ring och ett par örhängen. En present från mamma för att jag börjat studera på universitetet. Whoho, hupphupp!

Förresten är ni världens bästa läsare och jag älskar att läsa era kommentarer! PUSS!


RITZPROMOE






Random kväll. Som sagt. Jag och Elvira lekte med nåt äkta samurajsvärd? Det var tydligen hur vasst som helst men OKEJ. Iallafall, jag har kommit på att jag har haft dom där shortsen på mig lite alltför ofta på sistone. Har jag inga andra eller? EH JO, kör på nåt annat ikväll då det också blir utgång för o fira Ståhlis körkort! GRATTIS BABE! Är fortfarande helt trasig sen i onsdags men bara o köra ikväll igen. Imorgon ska jag fira farfar och sen vara bröllopsfotograf OCH PÅ MÅNDAG BÖRJAR JAG UNIVERSITETET. Har jag glömt o sagt det kanske? Ah jag kom in iallafall. WHEHO.


20augusti

Bjuder på gamla bilder här nedan ifrån fööörra fredagen! De från igår har nyss åkt in i Photoshop. På G, på G. Jag hade jäääävligt roligt igår iallafall. Random kväll som fan men haha, Elvira min pinglaaaaaaaaa. GO TJEJ. Promoe såg vi ju och grejer. Welllllllllwell, tadaaa:


AHMEN KÅÅLLA, äre daaaagenzz ooooutfittt ellää? Hahahaha, lame. Nemen YE, snygg bränna på fötterna huh? Verkligen inte alls Lisiga kläder men wth, blir så iblanddddddd!

IMORRN SKA JAG OCH MALIN ÄTA SUSHI! Jag är så jävla pepp. Har ju aldrig smakat det förut liksom! PEPP PEPP PEPP, TAGG TAGG TAGG. Sushi sushi sushiiiiiii!


WHIGWHAM

Idag har jag jäst runt i solen med finfina Jasna (som för övrigt var iklädd i långklänning OCH PASSADE I DET, snygg tjej säger jag bara). Fik med wienerbröd, energidryck och cola på torget samt massa babbel bara. En jävligt bra dag helt enkelt!





Enkelt smink idag. Bara lite eyeliner och litelite gul ögonskugga. Syns knappt på bilden menmen.

Vart inte alls mycket inhandlat (vägrar säga shoppat, hatar ordet) eftersom att jag försöker spara, men ett linne från H&M fick följa med hem...

... och de populära ringarna med djurmönstrat som syns på var och varannan människa samt två andra ringar, ny lotion och äntligen en ny puderborste!

Beställde hem en guldig kors-ring från stylebytyra förut och skulle spara bilden på den nu så jag kunde visa men den fanns inte kvar på hemsidan. Måste ha tagit den sista? Skitsnygg iallafalllllllllllllllll.

Har för övrigt en ny favoritmascara också. WIGWHAM.
STÖRTSKÖN. Mina små obefintliga fransar blir faktiskt längre och faktiskt syns! BALLT VA? Den kommer nog hänga med länge.


Nu är klockan 04:29... SÖMN!!!


favourites atm

Såg eclipse i söndags och nu är det dags o se Vampires suck! På bio, såklart.
Tycka vad man vill om twilight-filmerna. Jag hade inget emot dom förrän de blev så överhypade och all twilighthysteri bröt ut för nu känns det bara som att de är så hiiiiiimla överskattade så därför blir dom dåliga? Fast ändå ville jag se den tredje filmen så någonting är det ju iallafall. Jaja, whatever, får se om parodin är rolig snart whoho.

favoriter just nu:





newnewnew splash!

spännande att läsa om hur ni hitta hit hörrrrni!

skoooorna på. hoppas dom håller FÖR EVIIIGT.

köpte till mig två till adidastygpåsar. den vita har adidasmärket på andra sidan men aaascoolt med nya grejen de börjat med med ränderna på baksidan! det är det dock inte på den orangea. hur många har jag nu? 9? eller nåt.

vackert med skrynkliga kläder men jag orkade inte stryka haha. heartbeatcity-linnet (som för övrigt har ryggen i sånt där basketlinne-tyg!) är från topshop och det andra från gina tricot.

shorts från zara. fick köpa mig ett par till då jag glömt ett par på musikvideoinspelningsplatsen. vissa har undrat när den kommer ut förresten och svaret är att... eh, jag vet inte. dom sa 3 veckor? nu har det gått typ... 398439. nemen ne. fast jag vet inte. som sagt.

basictopp från topshop. röd o fin. whoho.

va inne på urban outfitters en sväng och hittade den här fina skålen! haha random blablabla men blev kär på första ögonkastet. den är så söt! lägger kanske smycken i eller nåt.


xidemood/feathers/sleekmakeup

goodiebagen som man fick på xide mood eventet förra onsdagen. en elle tygväska, björn borg trosor, en t-shirt och ett nagellack.

pysslade ihop ett örhänge häromdan och invigde det redan i måndags då david fyllde år! hade sminkat mig innan och upptäckte att örhänget och sminket faktiskt matchade en aning? haha. score!


fick äntligen hem en ögonskuggepalett som jag beställt från sleekmakeup och det är seriöst världens bästa ögonskugga jag nånsin använt. så jävla värt! mycket färgpigment blablabla. tummen upp. den jag beställde hette circus divine nånting och är nån limited edition grej. beställ beställ! mucho great.

nu ska jag krypa ner i sängen igen och sova lite. vaknar väl vid 15 imorrn som vanligt säkert. finfint.


en bra dag

<3



spraycan blue subway green graffiti nails

målar utanför o sådär va men det går ju bort seeeeeeeeeeeeeen. såatte... KOLLA VA COOLT

mm. tufft nagellack. köpte ett svart i förrgår, ingen höjdare. ska hålla mig till det gröna och blå. svart nagellack = bajs.
fin chokladkaka som är med där på bilden också ellerhur? bästa och godaste. svampbob är grejen.

nån annan som testat dessa lack? DO IT! kul o se när det spräcklar sig. eller hur man säger. kul liv jag har! whoho sova hej


newnewnewnewnewnew

KOLLA MITT NAGELLAAAACK. haha så jävla awesome. väldigt svårt att få till på bild men det är niiice. ska göra ett eget inlägg om det sen.

bara o fråga om nån undrar vart nåt är ifrån förresten så svarar jag bland kommentarerna whiho.

kom ju fram till stockholm igår och hade en heldag på stan med jessica. hittade inte överdrivet mycket men några saker fick allt följa med hem, bl.a. två par tygskor, yay! nusååå upp på stan igen med rebbbbo.


tygskor och sådär va men hur?


köpte bland annat de här tygskorna i stockholm i torsdags. supersköna och jättegoa.

en liten nyfiken fråga bara -
hur hittade ni till min blogg liksom? första gången ni kom hit?


chequered

ohohohoho jag har varit på stan typ 3 dagar i rad? hahah. har fått med mig massor hem som jag måste visaaaaaaaaaaaa. far till stockholm imorgon-söndag (med plånboken HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE) men tar med mig datorn så det blir uppdatering iallafall!


I knew I had something to say

lite nytt till smyckessamlingen! ska fixa ett örhänge av den mellersta eller största korset från halsbandet dock.

hitta en spindel i vår pergola. SÅ JÄVLA ÄCKLIG!!!!! jag brukar inte vara så rädd för spindlar men den där va fan på gränsen alltså, usch.


är hundvakt åt denna lilla tös vissa dagar. supergo!


mysigt, whihi.


last saturday

hahahahahahahahahahahahahahah


RSS 2.0