hah, mer nytt! enformigt kanske men wth

10:- för örhängena! haha... billigtbilligt. ringen kommer jag inte ihåg dock.


också 10:- FAT NICE!

nå handsmycke...? vet inte om jag kommer använda det... men det var väl... coolt!

skitabra topp/bhgrej!  american apparel har massa sånna i olika tyger och färger. GILLA. och asså, den är svart. ser konstig ut i färgen på bilden hohho. måste bara visa mitt fina nya linne också som är så himla bajssnyggt så jag dör. sen så vill jag införa ett köpstopp så då slipper ni mina sånna här inlägg hah. yay...

såattteeeeeeeeeeeeee. idag bjöds det på massa fika hemma hos malin ö. mysigt. jag taggar till fredag vilket betyder jamaica kväll på satin! ryktas om att jag ska ha hatt...? whoot? och så taggar jag lördag då jag äntligen ska se alice i underlandet i 3D. whoho!

i'm waitiiin, waitin' on a sunny daaaaay...


leo! stripes! satin! new new new!







jackan, strumpbyxorna och skorna, wheee

monki, topshop och weekday, whooo

skorna är råsnygga, jag vet, men DESSUTOM så är dom lätta att gå i för det är ingen 87485873meters klack som det är på de flesta nu för tiden... såååå, mhm! kalas.


new t/grattisminskönaböna19år


va hos mitt hjärta/bästavän in stockholm torsdag-söndag dårå som sagt och... ja... det blev en del grejer! köpte bland annat superfina strumpbyxor, skitsnygga skor, och bästa jackan!
ni får se sen, om nån är nyfiken. själv älskar jag o se vad andra har köpt :D vet inte varför det är så kul. men.... kul äre. heheuh.

på torsdag kväll åkte vi in till skärholmen för o gå på topshop vip-kvällen och jisses vad smockat det var! till de första som köpte nåt skulle de dela ut goodiebags så många typ tog ett par trosor som de skulle köpa och ställde sig i kön på direkten för o få en goodiebag hahaha helt desperat. helt sjukt o se vilken kö det blev så snabbt! hittade iallafall en söt t-shirt. jag som inte gillar randigt har börjat få en fling för det nu. blä.


men det var ju bara så himla fint med den vita spetsen. am i right, am i right? yes i am. 20% vare ju hela kvällen också så den gick ner från 379 till 314 eller nåt sånt där... kommer inte ihåg och orkar inte räkna. menmen!

och egentligen borde jag publicera det här inlägget om typ en halvtimme för då fyller nämligen jessicus 19ÅR! tänkte ju gratta i samma inlägg nu så det blir lite i förskott men GRATTIS MIN FINASTE PÄRLA! hoppas du får många fina presenter och en supernice dag :*




sassa19år







haha alla andra foton vart jättesuddiga så fick ta det sass blunda på, haha söte. men, very nice kväll må jag säga även om jag var världens tråkigaste och inte hängde med på krogen. (chrissy, jag har hittat ditt örhänge förresten! det låg här ute på gatan haha) mennnneee, ni är fina vetni! puss. och en extra puss till sassis <3

follow me, follow me, fa la la laaaa laaa

jag vill se alice i underlandet i 3D. nästa vecka med tjejerna hoppas jag på!

idag - var i skolan, slutade tidigt, åkte en liten roadtrip med moa till storslagna överskottsbolaget haha, sen hem, kolla transformers2 (let's roll), och sen typ... dator. och jag hade inte alls prov idag, det är imorgon, så nu ska jag plugga.

förresten -
visste ni att människan är...
... fett som räcker till sju tvålar
... järn som räcker till en medelstor spik
... socker som räcker till sju koppar te
... kalk som räcker att kalka en hönsbur med
... fosfor som räcker till tändsatsen på tvåtusentvåhundra tändstickor
... magnesium som räcker till en dos salt
... pottaska som räcker till att spränga en leksak
... svavel som räcker till att utrota lopporna på en hund

sådetså.

nice.

hej.


aint no sunshine when he's gone


jag har varit väldigt pluggig de senaste dagarna känns det som! börjar komma ikapp lite nu men så börjar en riktig skolvecka på måndag igen med nya uppgifter så mm... får se hure blir det här. visst har jag snygga pyjamasbyxor förresten? så typiskt att dom vikt sig så det ser ut som att jag har kameltå or somethin på första bilden där tillvänster hahaha. mysipys!

solen sken inte idag, men jag är hur glad som helst att den gjort det typ alla andra dagar den här veckan! solbrillorna åker på nästa gång, yes. fult ord "brillor" är btw. "brillor" och "dojjer". hmm... men ok, snea tänder - check.

o så bara tvåååå grejor till va. blir typ som nå bildspel det här eller någe menmen.

nya leggings liknande ett par jag redan har från ida sjöstedt. men dessa är sånna där... "lackleggings" (?) och typ VÄRLDENS SKÖNASTE. såattteeeeeeeeeeeeeeee. värt o anteckna.

O SÅÅÅ, kolla va mammi stickar till mig:

hihihihihihi, nån som kan gissa typ... vad det är? för det är ju så himla otydligt... not. menMENNNN, jag är pepp på nästa vecka. då styrs det VIP-kväll på Topshop och så publik på parlamentet på fredan! jag gillar. hejs.


studentmössa






fick den förra veckan! whaa can't wait. måste bara hitta en snygg klänning o ha då...... har letat som en tok hur länge som helst men det kommer ju aldrig in nån snygg med bra pris nånstans ;< bajs säger jag åt det!

ser ni mitt snygga nagellack också ellllllleeee? från h&m. typ alla har det. men det är ju snyggt såattteeee...


latet anguis in herba #2




modell: moova och hennes ormar
foto/redigering: jag


latet anguis in herba #3

sista lasset med bilder på moova och ormarna. min favorit är den första här nedan. vilket gillar ni mest? av alla jag lagt upp?






modell: moova
foto/redigering: jag


latet anguis in herba



modell: moova och... hmm... va dom nu hette...
foto/redigering: jag

hahaha lite rolig situation egentligen... moova öppnar lådan som dom låg i och jag känner mig hur cooool som helst som inte rädd eller nånting, sen börjar dom kräla ut och ha sig och jag börjar tycka att det känns liiiiite sådär småobehagligt och innan jag vet ordet av har moova gått ut ur studion och stängt dörren med orden "kommer snart ska bara byta om!". DÄR STÅR JAG. ENSAM. i ett rum med två rätt stora ormar. och dörren är låst. heh.............. kändes.... lagom..... kul (?). hahah. under hela tiden jag fota henne så skakade jag typ och svettades som en gris. jag är ju inte rädd för ormar??? började typ stamma mer än vanligt och var lagom nervös. efter ett tag när det hade lagt sig lite så skulle jag våga mig på att ta lite på ena ormen OCH TRO PÅ FAN att den rycker till precis då! hahah höll på o kissa ner mig. snubblade tillochmed på en stol där på slutet för jag var så stissig.

snyggt liksom! jävligt lång var den... uuuhu. den andra var fortfarande kvar i lådan då. tur det iallafall...

men ja själva "sessionen" gick ju bra om man tänker på omständigheterna, såatteeeeee... vad tycker ni om bilderna? wanna see more? har många fler o visa!


hej cimon

blev ju inge sälen.
jessica blev sjuk så jag stannade också hemma.
det resulterade i att det blev utgång idag iallafall.
jävlar.
VAD KUL.
jag känner mig som ett litet barn på julafton.
eller typ som en liten fjortonåring som nyss fått autograf av sin idol eller nåt.
hahahaha.
så jävla töntigt.
men nu vill jag berätta iallafall.

HUR STOR JÄDRA CHANS är det att jag möter cimon inne på frimis och börjar snacka, och han bjuder upp mig och martin till VIP grejen? alltså sure, man kunde säkert komma upp dit om man fråga eller så bjöd dom väl upp många kanske. vem vet. men själva grejen. WHAA. alltså. mm. DAMN. jag och martin följer med cimon genom hela frimis och upp dit och sitter och pratar lite ett tag. GRETA ÄR SÅ JÄVLA SÖT. och fyfan vad trevliga dom var. inte sådär dryga som "kändisar" blir när dom tror att dom är nåt extra, utan dom var fan... mm. vi ville inte sitta kvar där för länge för o inte dryga ut på deras tid eller nåt så jag och martieboy gick ner igen efter en liten stund. till skillnad från vissa andra som typ stannade där uppe hela kvällen? hahaha... no comments. ahmen fan asså. jag var så jävla glad. och martin bara skrattade åt mig hahaha. så himla töntig var jag! men det var fan SÅ värt :'D och andreas är jäääääävligt mycket snyggare än på bilder. SERIOUSLY! jag skojar inte. skitsnygg. och skittrevlig. jäävligt vita tänder har han också. OCH JAG FÅR VARA SÅHÄR TÖNTIG. visst får jag det? jag bestämmer att jag får det. sitter här o fnittrar lite för mig själv. jag gillar kramar. SÄRSKILT DERAS KRAMAR. hahaha. damn. skratta åt mig. det är okej, jag skrattar åt mig själv liksom. helt vanliga random människor som kommit med i nån dokusåpa. men fan va snygga dom är? är jag kändiskåt eller nåt? va händer med mig? aja, jävligt kul vare. sådetså.

har en lite rödmosig bild som vi tog. hahah. mysigt värre. tänkte censurera mitt ansikte först men det är ju inge kul. får bjuda på mig själv den här gången helt enkelt.

som sagt - så värt. även om jag gjorde bort mig själv på slutet. MEN NU FÅR JAG LOVA MIG SJÄLV att aldrig bli såhär igen? fan inte normalt asså. what's happeeeeeeenin'. måste sluta. vanliga människor lisa, VANLIGA MÄNNISKOR. fy vad ful bilden är förresten. hahaha shit. aja. måste sluta shotta på krogen.

va mer? jo juste, måste tacka christopher lite extra för att jag fick gå in gratis! fattig student som man är så var det ju guld värt. och så ett extra tack till martin åberg för att han följde mig hem så jag slapp oroa mig för våldtäcksmän eller nåt. också guld värt. :D:D

sen finns det en söt kille som heter kalle k och han är feting bra.

såattteeeeeeeeeeeee. nu har jag fått vara 14år igen för en kväll känns det som. SLUT PÅ DET NU. don't worry! never ett inlägg som det här igen. lovar. hihihiihihi. mhm.


jessica - "ehm... jag ska hälsa från cimon..." / guidengalan

HA, HA. tillåt mig ta tillbaka det jag sa i föregående inlägg om att jag apppppppsolut inte skulle skriva nåt sånt där töntigt igen....

FNISS FNISS FNISS

hahaha, skulle bara kika i cimons blogg och kollade lite bland kommentarerna och hittar detta? hahahahaha. herregud...................................................................... ska nog ta en walk of shame nu eller nåt.... hahaha jessica, jessica, jessica...

såatte................. nemen det var väl roligt.........................................

MEN OKEY, slut på sånt där tjaffs nurå :D
jag fotade moova i fredags och det blev ASBRA. jag gillar dom som FAN.
ska slänga ut nån här senare ikväll hade jag tänkt, men först tänkte jag bara visa lite snygga bilder från förra söndagen när jag och elvira var på guidengalan/krogengalan!









hahaha snyggt att dom tog med den från toaletten... hahaha! det var riktigt kul iallafall. vet inte ens va vi åt o så men det smaka gott :D yessssa.

nu ska jag kolla film med lillasyster som är på besök hos mig, woopwoop.


videomojs... grej...

bara för att det va sol idag så var jag på bra humör!
och eftersom att det är lite efterfrågan på en videogrej så turnade det ut sig såhär:

 

hohohoho. YAEE.

såatteeeee..........

älskar alla grattis-kommentarer i inlägget under också! :D:D:D:D:D:D hahah.
men äsch.

kommentarer är lite som inspiration.
utan sånna så får man typ ingen lust att fortsätta blogga.

iallafall inte jag.
är det bekräftelse det handlar om? näääe. eller, äh, jag vet inte. men aja.

 


09/09-09


ett halvår, 6 månader, 26 veckor, 182 dagar, firar vi idag!
i love you man :)

i sommar så blir det ungern för hela slanten med kalle & c/o, olivia, lolli och jesssssica!
värt!


stud/massa texxxt



pyttelite nytt sisådär. nit-ringar och 2 par solglasisar längst till höger. puz.
chubbyfingerssssssssss, äre jag det? jamenvesssst.

idag har jag alltså varit ute från klockan 12.00 till 20.00 med en timmes lunch!
SICK!
men det var ju underbart att vi hade sån tur med vädret. som jag redan sagt typ hundraelva gånger, menmen.
så fort jag fått bilderna av camilla så ska ni få se vilka snygga utstyrslar vi hade! muuumma på dom alltså.

är ensam hemma inatt så jag ska ta mig friheten att sova i mammas säng, bara för att det är så mysigt.
tänkte att ni ville veta det......... mhm.

jag och kalle firar ett halvår snart. JÄVLAR vad tiden har dragit iväg!

aja, är supertrött och ellibelli vill dra med mig till marieberg imorgon så ska nog pallra mig till sängen nu.

GODNATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT


zip


visst har jag snygg frilla när jag nyss sprayat håret? hahah. ser ut som ett troll men får bjuda på det!
fick hem ett par råsnygga leggings igår också. looooookie:


GILLA!

så typiskt att precis när jag kom till skolan idag (kom lite sent) så fick vi gå hem. hah. åkte med alex, ebba och malin till ÖoB för dom skulle handla grejer till sin utställning och fick skjuts hem! FAT NICE. jag gillar kompisar som har bil. och mina malin:ar <3 haha

men nu måste jag springa iväg till conventum för lite jobb på melodifestivalen. i'm so coool yessssa! men för 110kr/h så tackar man ju inte nej.


RSS 2.0