masquerade




min fina ring från cocoo.se ! heeeeeeelt underbar. är helt kär! har kollat in massa mer där som jag känner att jag skulle vilja införskaffa. och den där tävlingen jag tjatar om hela tiden kommer upp imorgon (onsdag) eller torsdag. priset blev lite försenat nämligen. ange rabattkoden "special" så får ni 15% rabatt på hela sortimentet fram till den 6 maj!

uuuh jag är så sjuuuuuuuuuk. min hals är jätte konstig och så snorar jag också! så himla mysigt... värst på mornarna dock, då kan jag knappt prata eller svälja överhuvudtaget. uscha. tyck synd om mig!

har förresten ändrat färg på bloggen. tillbaka till mörkrött. det känns mer "hemma" än grönt. wordpress har sån annorlunda stilmall än blogg.se ... var lättare o ändra förut, nu måste man ju ändra header osv genom filezilla... krångligt för mig som gillar o vara bekväm, haha. menmen.


whitetrash

idag var jag och tilda ute o fota med utomhusblixten! jääävligt tung är den. skitstor. har asont i axeln nu och tilda fick typ kramp i armen haha. men det var värt för vi fick låna lärar-davids canon 5D-kamera. hade helst velat springa hem med den och fly landet. jag och 5D ute på äventyr... dreams... WELL, slutade tydligen med att jag inte gjorde det iallafall utan lämnade motvilligt tillbaka den till honom.
det var svårt o få till ljuset. förut har vi varit 3 personer, en som fotar, en som står framför kameran och en som håller blixten. menmen, det gick heeeelt ok!

först blev det för mörkt

sen för ljust

verkligen skitsvårt o hålla i den externa blixten så långt ifrån en själv som möjligt och samtidigt rikta den mot personen och hålla koll i kameran... haha

MEN MAN SKA INTE RÖKA! ajjjjjjsing. inte bra. fast tildur är snygg iaf. så det är ju tur, hoho

en bild med någorlunda bra ljus iallafall! yay, hah. minen är het yo.

yessa, illustrator hängde sig nyss när jag jobba på projektarbetet. hade typ gjort klart ett t-shirt tryck liksoooom. så jävla störande. man får ju inte direkt lust o göra om alltihoppa. blaah. skit och alltsånt där.


waves


testade locktången igår litegrann och jag gillar resultatet! whoho!
OBH Nordica ARTIST Wave Maker 180º Professional heter den.
yay.
nu - sova.
en till dag i studion med anabanana imorgon.
tjiaoaoo


dynamite


tillskott i leggings-familjen! FIERCE. hahahah. whatever nu ska jag och malinöh åka lite bil to MAAAXI, och netonnet. ska köpa en sån där jädra locktång. kostar skjortan men vad gör man inte. ska ha sånt lockigt hår på balen sååå jaja :D

FÖRRESTEN, jag har ju fått min egna grupp på facebook hahah :'D underbart. typ 10 medlemmar so far med mig inräknad. underbarrrrrt... haha! 

tävling med ett smycke sponsrat från cocoo.se kommer nästa vecka också, yay, kul.

PUSSHAI


moments

jackan <3
hahah o så lilla kalle där också. han gilla mitt linne så kanske ska trycka en t-shirt till honom med samma tryck... utvidga mitt projekt lite grann...
yep

o så får mamma vara med på ett hörn också, bara för att hon laga god tacogratäng idag.

och sen äre lite synd att min lilla minnesvägg ser ut som den gör nu:
men saker förändras, människor förändras, och jag ändrar den efter det. måste fylla på med nya snart... när jag orkar göra det...

hoppas ni får en bra fredagskväll!


nitshorts

det finns så hiiiiiiimla talangfulla människor på dA.
fick inspiration från denna tjej och gjorde om mina shorts som jag fick hem från H&M förra veckan.

resultat:


snyggare än innan iallafall! yay. måste beställa lite fler nitar så jag kan göra klart mitt projekt. en vecka kvar?!?!?!!?! HERREGUD. inte ens det. mindre. jag dör. hejs.


as the years go by

hah, låter bilderna tala för sig själva

liten lisa i cypern -03! haha. det var tider det...? typ. haha.

o så hoppar vi till... 07 och framåt

(bild 1&2 är fotade av anna ingvarsson)


... ooooo så nutid! idag faktiskt! för några timmar sen. haha.

såatteee.... ja va säger man. jag har väl inte förändrats nånting... typ... heh. SNYGGAST ÄR JU 2003 IALLAFALL, jag vet att ni tycker det också... YAY!

nu - sova. är visst ledig imorgon, yay.


silja galaxy 17apr 2010

ooooohoooohooo, HERREGUD.
vad ska man säga.
haha.
jag har så mycket jag vill berätta.
hahaha, tror inte jag har varit såhär sliten nån gång.
DAMN.

gick till bussen, åkte buss till båten, gick på båten, lämna grejerna i hytten, åt buffé och drack massa äckligt silja line- vin, gick till tax freen och köpte lite martini, godare vin och massa cider, tillbaks till hytten för o göra oss iordning, sen följer en hel radda med händelser som är liiiiite lite suddiga dock bl.a. speeddating! haha, o så party party party, jag, malin, malin, johan och martin satt och prata lite i vår hytt och det resulterade i att alla somnade haha, alex kommer in och ser en johan i sin säng så hon kommer upp o lägger sig hos mig hahaha, har aldrig sovit så trångt förut, vaknar 3 timmar senare vid 11.00 och så upp o hoppa och bara köra igen! tequilashots och mer party på dansgolvet, bada lite i poolen med olivia hann jag med också - asskönt! även fast vi hela tiden oroade oss för att dom skulle öppna en lucka i poolen och släppa in en stor vithaj, det var läskigt... mm, och så in i bastun, sen upp igen och dansa lite till, o sen stå o vänta på o få gå aaaaaav och sen dumma bussar som krånglade, äntligen hemma sen vid typ 22 iallafall med en pizza och en ebba med mig hem, drar till kumla, sover där, till skolan på måndan för o fota, är helt död, och här sitter jag nu, på en tisdag och har fortfarande inte duschat. HAHAH, jag är verkligen äcklig nu. bara så ni vet. har ont i kroppen och orkar typ inte ens röra mig. ska hoppa in i duschen och sen sätta på en värd film och bara ta det lugnt... MEN FAN VAD ROLIGT JAG HAR HAFT! bästa människorna i hela världen är ni, mina fina hyttkompisar <3 puuuSS!






hahahaha helt blanka. underbart.

ni som ska ta studenten nästa år - ÅK PÅ STUDENTKRYSSNINGEN!

nu - en välbehövlig dusch.


du kan va en pippitröja



"make love to the camera!!! yes!!! oh yes!!!!!!" måste sluta vara så seriös på alla bilder? jeez. HEH.

Såg att det var någon som undrade om mami min skulle kunna sticka pippitröjor till folk mot ersättning förstås, men jag frågade och det har hon inte tid med sa hon tyvääärr. Bara garnet kostar typ 200-300 och sen tar det svinlång tid att sticka ihop allting och det har hon inte tid med, haha. Men det finns väl i nån butik har jag hört! Så letaletaleta :D Världens bästa tröja. Just sayin'... hah.

Hade för övrigt en urtrevlig kväll hemma hos David med Johan och Malin! HAHAH, såatteeee.... hei.


livets dag






davids favoritbild! haha. I'M SO PRETTY, jajajaja. massor. mumma.

aw, ankan var helt lost mitt på vägen :< haha. fram med kameran på direkten vare.

NU MÅSTE JAG RUSA TILL RESECENTRUM! ska möta upp malin och sen vidare mot sörby! tjingtjingaling!


RSS 2.0