Mobilblogg, hängslebyxor

Första gången jag prövar på blogg.se's nya app!!!
De här hängslebrallorna vill jag ha! Så mysigaaaa

 


NÖJD

Flyttar för fullt till nya lägenheten samtidigt som jag försöker kombinera det med jobbet. SVÅRT säger jag men har iallafall äntligen fått hjälp med sängen! Så nu slipper Emma ligga och tvångsskeda mig i hennes säng. Hon är nog jäääätteledsen för det... ANYWAYS så vart jag ju asnöjd med mina nya kuddar och min nya extremgosiga filt. Nu fattas det bara bl.a. att få upp lite things på väggarna. Har köpt en jättefin magnetboard i lite vintagestil som jag ska spika upp så fort jag får tag i spikar! MÅSTE VISA DEN!

Många som undrade vart man kan få tag i lipsmackers; just nu vet jag att det finns att köpa på bl.a. Cubus och KappAhl :) Så kika där!





Lipsmackers

Nu inför vintern har jag bunkrat upp med massa nya lipsmackers i olika smaker/dofter! Älskar dom. Inga fler nariga läppar för mig inte. Favoriten är såklart det stora biggybalmet som luktar sockervadd!





Vinn Britney Spears nya parfym Cosmic Radiance och biljetter till hennes konsert!



I samarbete med blogg.se ger jag er, mina läsare, nu chansen att vinna Brittans nya parfym! Ni är då även automatiskt med och tävlar om konsertbiljetter till hennes tour i Stockholm/Globen den 16onde Oktober! Hur awesome låter inte det?!

Så gnid tankeknölarna nu och kommentera i detta inlägg varför just DU ska vinna.
Det är det enda du behöver göra, enkelt va?!


För som verkligen, VERKLIGEN, vill vinna så kan man kamma hem pluspoäng genom att skriva om tävlingen i sin blogg och länka till det här inlägget! Tipsa gärna även era vänner om att tävla här så ökar det chanserna ännu mer. Ju fler som tävlar, desto bättre!





kuddling kiwi/strawberry

Körde lite balkonghäng med min Snapple! Så kul att testa alla smaker plus att flaskorna är så fina. Vad tycker ni om min nya väska förresten? Mönstret är ju underbaaaart! Perfekt storlek också. Jag som saknade en lite mindre, smidigare väska.





Några undrade, tröjan är från Cubus och datorn kostade runt 4000 tror jag. Då köpte jag även med Officepaketet så jag har Word etc.



Och sköna trosor brukar ju inte vara speciellt snygga, men dessa till vänster var ju faktiskt helt ok för att vara s.k. "mystrosor" haha! Plus att dom är ekologiska, yay. Och ignen har väl missat Gina Tricots fina spetstrosor? Sitter fantastiskt snyggt och har inte den dära sömmen mellan benen som enligt mig är det värsta ett par trosor kan ha. BLÄ! Tummen upp för den modellen Gina har och hoppas dom får in dom i ännu fler färger!
Nu ska jag iväg en sväng till Oskar! Missade bussen så får ta ett tåg imorgon hem till Oslo istället. Det kanske jag inte ens har berättat? Att jag är på en liten visit i Örebro? För det är ju så himla intressant tänkte jag!

same same but different

Nananaaaaaa, myser runt i min fina gröna mössa och längtar tills imorgon när jag ska träffa finaste Moa!
Köpte för övrigt en grym sjal idag, visar imorn! HÄJHO



ALRIGHTIE, borde kanske chilla lite med cambilder nurå. Men det är ju så smidigt, haha. YÄ.

acer aspire one

Haha, vilka roliga gissningar. Nej, det är ingen lip plumper faktiskt men jag tar det som en komplimang att det såg ut som det (?). Och en macbook, åh, önskar det var sant men har "bara" mindre specifikt skaffat mig en liten mini-pc! :) Så nu har jag absolut ingen anledning att inte blogga... Eheeeh. Ska försöka att inte lova för mycket nu dock...
För övrigt så har jag klippt mig! Man ser inte så noga på bilden under men det är kortare och jag gillar det faktiskt! Sjukt förvånad att jag trivs när det vart så kort haha. Ville klippa av allt det slitna och då var det så mycket som krävdes... Men, men, det vart ju bra så, WIN!





NU JÄVLAR

NU NI! Kan ni gissa vad jag har köpt? Gissa en gång?

Skitsvår ledtråd:

Just nu-pics tagna med den inbyggda webcamen!

jack tennessee






mustasch hos juveliasmycken.se

Måste bara tipsa om en webshop som jag skrivit om förut men som verkligen inte kan få nog uppmärksamhet! Julia Berg heter en tjej som driver webshopen juveliasmycken.se som har hur många fina smycken som helst. Jag fick hem världens ballaste ring för ett tag sedan och har nästan använt sönder den haha. Piffar upp vilken outfit som helst och gör sig skitbra som den enda ringen på båda händer.





Ringen finns även i vitt och åh vad jag vill ha en sådan också!



Ett urval av dom fina ringar som finns på juveliasmycken.se

lite marmaris

Tog en tripp till Turkiet/Marmaris när vi ändå var så nära. Lika bra liksom! Riktigt otur att vi råkade hamna på värsta turistbussen dock där alla på hela bussen skulle köra gemensam shoppingrunda runt i olika butiker... HAHA. Men såhär efteråt är det ett roligt minne iallafall...






Vadå turistiga? Men jag ÄLSKAR den här bilden. Mina babes!











... Och det var dom bilderna jag hade att bjuda på! Roligt va? Nästa gång blir det att ta med lilla digitalen också, den behöver man ju inte precis vara lika rädd om och den tar inte lika stor plats heller. Lätt att vara efterklok :D Linnea och Sara glömde båda sina kameror så där vart det också fail. Men ÄSCH! Bästa utomlandsresan jag varit på måste jag erkänna. Vill tillbaka nu. NU! Åh...

lite rhodos

Nu händer det grejer mina vänner! Flyttar nämligen snart... Så snart som IMORGON! Flyttar "bara" till en annan lägenhet här i Oslo men kommer vara upptagen med det också.

Tänkte faktiskt köpa en dator för nästa lön som kommer eftersom att jag... ja, MÅSTE ha en dator. Och jag vill egentligen inte hålla på att skylla ifrån mig för att jag inte bloggar men jag VILL ju. Blogga alltså. Vill ju inte att ni ska sluta läsa liksom för det kommer ju komma igång igen.. snart.

Har iallafall lyckats haft tid att redigera lite Rhodosbilder. Inte så mycket att hänga i julgranen kanske men vi hade så mycket för oss där nere så det fanns aldrig tillfälle att ta med systemkameran, den är ju så klumpig. Menmen, här kommer en liten del, 99% bilder som jag lika gärna skulle kunna ta när som helst... men ändå. Önskar verkligen att jag tagit med kameran mer, till typ stranden och så, men gjort är gjort :)













RSS 2.0