superbad [11:34]

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


Sitter just nu på tåget påväg till Stockholm. Lämnade datorn hemma eftersom att jag ändå ska hem imorn igen så kändes bara onödigt att ta med den. Men hela kameraväskan åker med iallafall så jag har massa update tills jag kommer hem! Förhoppningsvis massa bilder från konserten ikväll. Men jag fattar inte, heter killen Travie eller Travis? Eller båda? Man borde ju ha koll men det står ju olika överallt. På biljetten står det ju Travie iallafall men google föreslår Travis istället och om man säger Travie till nån så aggrar den totalt och säger att han heter Travis så jag vettetusan. Aja skitsamma, kommer nog bli grymt skoj iallafall!

Vart ju en del shoppinglkwdl.kmdnklewj (orka ordet) i veckan:


Fick en rabattkupong av Le'sNAILSblablabla som egentligen var till för Mariebergs personal också hah, sååå, jag tänkte fixa naglarna för en gångs skull. Har gjort det en gång innan för flera flera år sen bara... Yeh...

FÖR ÖVRIGT så hade jag en skitkul kväll igår, blod överallt (misstolka inte) och en hel del komplimanger för min utstyrsel iallafall :D:D:D:D:D:D GLAD TJEJ HEJ. Det var värt att nämnas faktiskt iiihi. Och nattsällskapx3 är alltid trevligt. Full pott på den kvällen ja-aadå. Kommer bli en killerhelg känns det som! AWESOME!

Nu måste jag skynda mig att packa, äta och göra mig iordning, häyyyy


Kommentarer
Postat av: erika

härlig blogg! :)

2010-11-18 @ 16:06:24
URL: http://erikaniilsson.blogg.se/
Postat av: jjj.

älskar strumporna(lårhöga?) ! vart kan man finna dessa godingar? (:

2010-11-21 @ 01:03:25
URL: http://jvna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0